15 gündür diyet yapıyorum 1 kg aldım, yardım!

derelimerve

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
2
0
16
İstanbul
arkadaşlar ben daha yeni üyeyim yaklaşık 15 gündür diyet yapıyorum ama 1 kg aldım. çok sıkı bi diyet yapmadım fakat yediklerime dikkat ettim bu nasıl oldu anlamadım ama pes etmek üzereyim yardım:(

sen diyet yapma bence benm gibisin sende. kendini diyette olduğuna inandırmışsın aslında sağlıklı beslenerek kilo vericeğine inandırman lazım. ben öyle yaptım mesela.. onu yemem diyetteym bunu yemem diyetteym demedim ve 4 kg verdm. ama normal yediğimin 4te 1 ini yedim yeşil elma çok tükettim ve inanamadım kilo verdiğime :)

Merhaba... Yediklerini günlük menüler halinde yazar misin? Ne yediğine beraber bakalım istersen. Bı de tiroid, insulin direnci, kan yağların, karaciğerin ne durumda, test yaptırdın mı?

diyet bölümünde, "filtrekahvenin diyetisyen diyeti" diye bir konum var, o listeye bakın lütfen. benim gibi yemeyi, abur cuburu, fast foodu seven birisini bile zayıflattığına göre, herkesi zayıflatır. hem bilinçli bir diyet yapmış olursunuz hem de aç kalmadan sağlıklı yiyeceklerle. aklınıza yatmayan, merak ettiğiniz bir şey olursa da çekinmeden sorun.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
İyi forumlar...

diyet bölümünde, "filtrekahvenin diyetisyen diyeti" diye bir konum var, o listeye bakın lütfen. benim gibi yemeyi, abur cuburu, fast foodu seven birisini bile zayıflattığına göre, herkesi zayıflatır. hem bilinçli bir diyet yapmış olursunuz hem de aç kalmadan sağlıklı yiyeceklerle. aklınıza yatmayan, merak ettiğiniz bir şey olursa da çekinmeden sorun.

merhabalr..ben sizin dediğiniz yeri bulamadım..tam olarak bu diyetisyen diyetini nereye yazmıştınz?

Back
X