15 günlük bebeğim .......

kelebek2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
309
0
46
Bursa
kızlar bebeğim 2-3 gündür sürekli mızmız...emiyor yatıyor ama 5 dak sonra uyanıyor...tam dalamıyor...stüm mü yetmiyor anlamıyorum...sürekli emziriyorum...akşam 5 ten sonra başlıyor ağlamaya ....vücudunu sıkıyor......bu gaz sancısı mı anlamadım...gaz yapacak bir şey de yemiyorum....:26:

Olsun Gaz yapmayan yiyecek yesende sen her emzirmeden sonra mutlaka bebeğin sırtını ovup rahatlatmalısın olmucak yiyeceklerden vücut gaz yapabiliyor

kızlar bebeğim 2-3 gündür sürekli mızmız...emiyor yatıyor ama 5 dak sonra uyanıyor...tam dalamıyor...stüm mü yetmiyor anlamıyorum...sürekli emziriyorum...akşam 5 ten sonra başlıyor ağlamaya ....vücudunu sıkıyor......bu gaz sancısı mı anlamadım...gaz yapacak bir şey de yemiyorum....:26:

benim 1 haftalık bebğim aynı durumdaydı,sütüm yetmiyormuş meğer( zaten nerdeyse yoktu)bir gece küvözde kaldı yavrum,açlıktan öldürecekmişiz nerdeyse,çok kızdı doktor.şimdi mamayla destekliyorum.tabi mamayı alınca da beni emmeye nazlanıyor.göğüs ucum hiç yok,önce başlıkla tutuyordu şimdi ona da pek yanaşmıyor.yeter ki yesin.süt sağma makinesi sipariş ettim netten,gerekirse sütümü sağıp biberonla vereceğim.çıldıracaktım nerdeyse çocuğumu öyle küvözde görünce.Allah kimseye yaşatmasın.

Benımde bebeğim 27 gunluk, aynı dedığınız gıbı. az once yan yatırmak aklıma geldi,,10 dk oldu rahat gibi..benım sutum yetmıyor mu bılemıyorum ama emmeyı bıraktıgında göğsümü sıkıyorum süt geliyor. Ama bazen sinirleniyor,göğsumun ucunu sıkıyoorr ellerını yumruk yapıyor ve aglamaya başlıyor:50: sorunun ne olduğunu bı çözebilsemm
zaten sadece kucagımda uyuyor bıraktıgım an uyanıyor..hele gecelerıı bazen sabaha kadar gözünü kırpmıyoo:50:

Esracım ilk günler benımde göğüs ucum cok kucuktu ememıyordu.2 gün kalkan kullandım cok faydasını gordum ama sonradan cocuk doktoru" kalkanı tavsıye etmıyorum hem sütünü azaltır hemde bebeğin için biberondan farkı yok bebegının senın sıcaklıgını hıssetmesı lazım" dedı.bana sut sağma makınasını önerdı aldım bı tane 2 gun bebegımı emzırmeden once bırkac dk sagdım göğsumun ucu buyuyunce bebegım emzırıyordum sadece 2 gun bu sekılde yaptım ve bırdahada sıkıntı yaşamadım. bebegımı emzırebılıyorum

Back
X