15 günlük bebeğimle boşanıyorum

zor çok zor ama ortada aldatma var düşünmemelisin ablamda babamın hıç ıstemediği birisiyle evlendi ama şimdi o boşandı babamı görsen ablam üzülücek diye ödü patlıyo babadır yani

öfff annem diyo kiinsanda hiçmi kader olmaz, yok işte yok.böyle evleneceğine hiç evlenmeseydin diyo.bugün yasal eşime bir oyun oynadım, tüm paralarımı babama verdim dedim, çıldırdı.artık beni sevmiyormuş, sevgi bile paraya bağlı, iğrendim, gönderdiği mesajları aileme okudum...gerçek yüzü bu, çocuk hasta iken aramayan adam tüm paramı verdim babama deyince mesaj üzerine mesaj attı.

yeni argümanı şu onun vereceği 500 tl nafaka ile malmülk yapacakmışım, ailemle ona kumpas kurmuşum amacım benim paramı geri alıp aileme yedirmekmiş, ne kadar iğrençleşti anlatamam.o aldığım 18000 tl de benim 6 aydaki maaşım ve az bir birikmişimdi, yani hiçbi hakkı yok o parada, 6 ay ev geçindirdi, kaktı başıma durdu

bu iş biter...gerçek yüzünü daha iyi gördüm...

Bu konunun içinden çıkamadım ben, yazmayacaktım ama dayanamadım. Bu konuyu açtıktan 1 hafta sonra dün gece çılgınca seviştik demişsiniz. Boşanmak üzere olduğunuz adam ile neden seviştiniz? Olayları anlatma şekliniz tarzınız çok tuhaf. Ben mi çıkamadım bu işi içinden anlama sorunumu yaşıyorum bilemedim.
Zaten dayağı, hakareti kabullenip bir kadınla sevişmesine takmak ayrı bir olay, aldatığına göre sevgisi bitti demek ki diyorsunuz pardon ama hamile iken sizi döven birisi sizi seviyor mu sizce? Depresyondaydı dövdü diyorsunuz her sorun yaşaan karısını kızıdı dövse ohooo memlekette dayak yemeyen insan kalmazdı.

dengesiz bir ilişkiydi, sana katılmakla birlikte çok düşündüm ve boşanmak son çare.o pisliği oğlumla hayatımızdan çıkarmamız gerek...

O 18 bin birikim, senin evliyken yaptığın birikimmiymiş? 6 ay boyunca eve maaşını ververmedinmi?

İnanmıyorum. Bu adam senden soğumakta, sana 1 kuruş vermemekte haklı. Bu nasıl evlilik.

Memursun, maaşın 3bine yakındır. 6 ayda 18 bin biriktirdiğine göre, tek kuruş harcamadın evine.

Niye evlendin sen? Kendini bi adamın sırtına yıkmak içinmi?

Kendimi kocanın yerine koydum da, böyle fırsatçı bi kadını parayla vurmakla çok doğru yapmış. Umarım en düşük rakamdan nafaka bağlanır da, tüm planların ayağına dolanır..

11
ortak hesaptaki tüm paramı istedim, maaşım 2000 tl, 2 günlük lohusayken ortak hesaptaki tüm paramı üstüne geçirdiğini gördüm ve paramı aldım, paracı olsam kredi kartımın şifresini vermezdim, son kredi kartını üstüme yıktı...güvenim bitti ona karşı, hayatımımahvetti

Adı üstünde ortak hesap nasıl alıyo paraları anlamadım ayrıca bi evlilikte konuşulmasından en eğreti olduğum şey para cekismesi

Adı üstünde ortak hesap nasıl alıyo paraları anlamadım ayrıca bi evlilikte konuşulmasından en eğreti olduğum şey para cekismesi

o yetkiyi hesap açtırırken verdik, her iki kişi de paranın tamamıyla dilediği işlemi yağtırabilir internetten, sınırlama koyduracaktım, öyle yapmayalım yarın birgün ev alacaz, fona koyarız parayı vs dedi.sınırlama koydurmadık

Benim anladığım asıl derdi para olan sensin.2000 maaşı olup halen o adamın yakasına yapışıp 500 nafaka az,nasıl geçinecem nasıl bakacam bu çocuğa diyorsun.18000 var hesabında,halen her yorumun para da para...sen bu adamla şimdi barışsan sonrasında yine aynı para konusunda kavgalarınız bitmeyecek...bence adamı evlilik boyınca para konusunda boğmuşsun...kimi anneler var,böyle adamlardan boşanıp tek kuruş almadan asgari ücretle çocuğunu büyüten...dünkü konunda da bu çocuk başıma kaldı yazmıştın...öncelikle bir psikiyatriste görün,kendi psikolojik problemlerini halletki o çocuğa iyi anne ol,sonra babalık bekle adamdan...yazık o çocuğa,ruh durumun iyi değil senin...

Bi de daha halen eşime oyun oynadımda,parayı babama verdim dedim de gerçek yüzünü gördüm diyorsun,pes yahuuu,bi dur nefes al...git sevgiye kucağa ihtiyacı olan daha kırkı çıkmamış bebeğini kucağına al,kokunu sevgini ver güven ver o bebeğe,ne bu bee,üşenmeyip saatlerce burda tık tık tık,eşim paracı da paracı...evet ispatladın paracı,eee...sinirlerim bozuldu yaa

Allah yardımcın olsun demekten başka bişey diyemiyorum hangi yönden baksan hata evlilik kolay bişey değil evlenirken byüklerin düşüncesinde göz önünde bulundurmak gerekiyor bir erkek icin Kalkıp ailene Sırtını dönüyorsun iste onlarda kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannediyorlar.. Allah yardımcın olsun

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Seni az çok anlayabiliyorum ben de nişanlımdan yeni ayrıldım ailemin istemediği bir olaydı ve nişanlılık sürecinde gördüm ki ailem haklı çıktı. Öncelikle senin için zor birdurumdur ama ailen dışarı atmaz unutma tek terketmeyen her daim insanın ailesidir. Bazen deriz KEŞKE geçmişe dönsek ama olmuyor malesef İnşallah bu süreci çabuk atlatırsjın hem bakman gerekn bebeğin var ki bu evlilik bu şekilde zor sürerr gençliğini hayatını değmez insanlara heba etme...

Anlamıyorum ya bu kadına neden bu kadar yükleniyorlar ya? Allah kimsenin basına vermesin kadın bir hevesle umutlu evlenmiş çocuğu olmuş..Derken kocası adi adamın teki cıkmıs..Kadın soklarda!!! Bir ayrılık acısı yasıyor korkunç hayal kırıklıkları yasıyor belki düzelir diye umut ediyor haklı olarak çünkü bir bebeği var kocasınıda seviyor ama o adamın bütün derdi paraymış kadın büyük bir yıkım içinde zaten gelip burda derdini anlatıyor burda Cok zor günler geçiriyor rahatlatmanız yerde kadının üstüne gidiyorsunuz ya ..Canım ben senı cok iyi anlıyorum nişanlımdan ayrıldım bende cok cok zor o güvendıgım inandığım adam basbaska biri oldu ne korkunç bır hayal kırıklığı yasadım senınki daha kötü üstelik ortada bir bebek var allah yardımcın olacaktır sakın karamsarlığa kapılma bu günler gececekkk

Neden mi yükleniyoruz. Yüklenmiyoruz fikirlerimizi söylüyoruz. Bebeği için " olmaması gerek bebekti diyor, bu çocuk diyor, başıma kaldı diyor. O onun çocuğu ne demek başıma kaldı çocuk nimettir nimet.
Biz komşumuz ameliyat oldu bebeğin bakacak kimsesi yoktu 3 gün gece gündüz annem baktı evden gidince bir tuhaf olduk. Ne demek başıma kaldı?
Hem korunurken oldu diyor başka bir konuda ben istedimde oldu diyor. Kocası bu bayanı 6 aylık hamile iken dövmüş ve bu çocuk benden değil demiş. O bu sözleri afiyetle yalamış yutmuş. Çocuk daha doğmadan benden değil diyen adama zorla babalık yaptırmaya çalışıyor. İki lafından birisi para, iki lafından birisi mama, bez. Bankada 18 bin liram var diyor. Hala nasıl bakıcam bu çocuğa diyor. Benim işim olacak, memur olucam bankada param olacak, o adama tenezzül edicem öylemi. Ben bana hamileyken dayak atıp namusuma dil uzatan " bu çocuk benden değil" diyen adamı sevemem. Boğmazsam iyidir. Bayan 4-5 kere konu açtı hepsi aynı bez parası mama parası 500 lira istedim vs. vb. dün zaten başıma kaldı çocuk diyerek hepimizi çileden çıkardı. Ben sadece ve sadece o bebeğe üzülüyorum. İnsan onuru için yaşamalı. Burada çok oldu boşanan herkes destek olmaya çalıştı. Ama ben " çocuk başıma kaldı" diyeni ilk kez gördüm...

Hay agzina saglik, arti hicbise soylememe gerek yok..

Kocasi paraci da konu sahibi cok mu farkli?? Sunu dese "benim cocugum" "yavrum" baba ilgisinden yoksun kalacak bi yani eksik buyuyecek ne yapayimdese yine ustune gider miyiz saniyorsun? Konu sahibi "bu cocuk" tabirini kullandigi maddi kulfetinden dolayi "basima kaldi" dedigi anda benim gozumde paraci babadan bi farki kalmadi madem bu kadar degersiz olacak o yavrucak yapmasaydi.. Kaldi ki 18 bin parasi varmis memurmus ailesi arkasindaymis daha ne olsun, ben aldigim uc kurus parayla hem de bu kadar borcun harcin icinde kizimin her ihtiyacini karsilamaya calisiyosam ( ki burdaki annelerin yuzde doksan dokuzu bu dedigimi yapabilecekken) bu kadinin para da para diye yakinmasi bana cok itici geliyor

Canım ona yüklenen yok burada ama ortada çocuğum diyemeyen kendi çocuğuna çocuk diyen psikolojisi boulmuş ve psikiyatrik desteğe ihiyaç duyan bir var. Dediğin doğru bu günler geçer ama bu şekilde değil. Kocası denen adamla laf dalaşına girerek, hala ondan beklenti içinde olarak değil. Çocuğuna sahip çıkmadan , benimseyemeden değil.

Benim burda anlatmak istediğim sey su ..Bu kadın binbir ümitle hayallerle evleniyor Belli ki kocasnıda çok sevmiş Burda korkunç bir hayal kırıklığı yasıyor ortada beş para etmez bir Adam var ve Ona doğru düzgün sahip çıkmayan bir ailesi var Caresiz tek basına kalmış Piskolojisi cok kötü Bebeği onun canı ciğeri ama böyle yanlış bir evlilik yaptığı için keşke olmasaydı diyor sanırım.. Ama insan çocuğunu canından cok sever ..Ama su konuda size katılıyorum o serefsız adamdan birsey beklemesin ne mal olduğu belliymiş Allahtan meselegi olan bir kadın gelecektende hiç kokrmasın alah yardım eder benim babam öldüğünde annem 24 yasındaymış ve düzgün mesleği yoktu konfeksıyonlarda calıstı 3 çocuk büyüttü kimseyede minnet etmedi ...Ama bu kadının piskolojısı cok kötü korkunç pinti bir adama güvenmiş evlenmiş şimdi olanalara inanamıyor bazı kelimeleri yanlış seçıyor bence buda yasadıgı kokunc hayal kırıklığı yoksa kim çocuğunu yük görürki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…