15 günlük bebeğimle boşanıyorum

konu sahibi mazoşizm'in yaşayan örneği..

nafaka bakıcıya yetmez diyorsun ya..2 yıl ücretisz izinde olacaksan sen zaten yanında olacaksın bakıcıya gerek varmı..ayda dediğin gibi nafaka 500 TL olursa çocuğun için harcarsın kendin içinde birikmim var diyorsun ..2 senenin sonunda zaten işe geri döneceksin maaşın olacak yani.ayrıca şuan zaten daha ücretsiz izinde değilsin yasa değiştimi bilmiyorum ama doğum öncesi 8hafta doğum sonrası 8 hafta doğum iznindesin maaş alıyorsun şuan..
bebek 2 yaşına geldğindede bakıcı bulursun annende yanında olur ..bu adamın seni ve çocuğunu sevmediği aşikar çok şükür kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun ailende yanında Allah selamet versin ne diyelim

çok üzüldüm çok zor bir durum.... çalışıyorsan eğer maddi birikim felan varsa yada satacak bişiler kendine bir zemin hazırla ve boşan ayrıca eğer bunları mahkemede ıspatlarsan nafaka alırsın belki tazminat da alırsın bu sana hakarettir

Valla bosanmayip bebegine bakarken ayni anda kocana da para yedirmektense bosan kurtul su durumda ben bosanma demem bosan kardesim ne cekiceksin adamda ne pislik ararsan var. Paran sadece bebegine gitsin baban da bakicakmis sana. Tum delilleri topla o sprey faturasi ortak hesap cuzdani sahit de bul donuna kadar al. Adam parayi baska karilara yediriyo yaa bosansan da bosanmasan da bunu yapicak. Bosan cocugunu bida asla o adama gosterme. Bi gun elden ayaktan dusunce anliycak o adam dunya kac bucakmis

canı dayaktan başka birşey istemiyor bence ama (ara ara)
birde lohusalıkla depresyon hep birarada konuşuluyor
vazgeçilmez ikili gibi
hayır doğum yapan milyonlarca kadın var
herkesmi depresyona girmek zorunda
lanse edilen yanlış ya

birde lohusalıkla depresyon hep birarada konuşuluyor
vazgeçilmez ikili gibi
hayır doğum yapan milyonlarca kadın var
herkesmi depresyona girmek zorunda
lanse edilen yanlış ya
o bir sığınma cümlesi ay şöyleyim ama lohusa olduğum için bla bla bla
insanlar saçmalıklarına birşeyler bahane etmemeliler artık arkasında durmayı öğrenmek lazım

Tükürdüğünü yalamak istemiyor, hem topluma aykırı davranışlarına onay vermiyormuş gibi yapayım, hemde kocamla kalayım..Hem korunduğum halde olan bebeğimle evimde oturayım, hemde gidiyor gibi yapayım...Hem mutsuz evlilik yaptın demesinler, hemde bana laf etmesinler... Kendi derdim varken bunu okuyunca iyice daraldım yeminle...

o bir sığınma cümlesi ay şöyleyim ama lohusa olduğum için bla bla bla
insanlar saçmalıklarına birşeyler bahane etmemeliler artık arkasında durmayı öğrenmek lazım
amannn minnak sanki denileni yapıyor
biz kendimize dert ettiğimizle kalıyoruz

oooo harika bir tespit olmuş

Konuyu okudum diger konularini okudum yorumlari okudum ..

ve sen hak ediyosun bunlari malesef.

arkadadlar bosandiyor , Yok bosanamam diyorsun..
para yetmez diyorsun, sanki suan adam sana milyar.dokuyorda .. bosanamiyorsun..
sende ne istedigini bilmiyosun ..
yada yalan soyluyosun ikisinden biri.

Valla bende anlamadım arkadas e istiyor.kızkardeşim benzer durumdayı hamile olgugu halde bosandı üstelik bir mesleği yok.girdi birkaç işte çalişti borclarınıda ödedi adamın bıraktıgı.bısandı şimdi 1 hafta sonrada bbeği dogdu suan bebek 10 günlük babamlarda oyuruyor kedine vde tuttu 1 senede borclarıda bitirdi.bbeğinin tadını cıkarıyor.

Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bir durum , iki kişinin emeği bir de çocuk olunca daha çok düşünüyor insan ama aile de çok üzülüyor işte. başka zaman olsa boşan vs. herşey deniyor da bir yakınının başına gelince acaba bi umut daha hiç yok mudur diyorsun üzülüyorsun

olan nolursaa olsun cocuga oluyor işte,öyle bir adamdan nasıl hemen cocuk yapılır kii ..

Ayrıca sana burda herkees birlik olmus ayrıl dıyor,mantıklı olanı soyluyor..Bize bile ayrılamam nasıl gecınırım dıyorsunn.Gucsuz oldugunu hepımız bılıyoruz.ee kocan da bıliyor.Ben bu kadına naparsam yapayım benı bırakamaz csaretı yok dıye dusunen bı adam sana herseyi yapar.Yarın bigun kuma da getirir basına

Hiçbir baba evladını dısarı atmaz,git babanın evıne 1 ay konusmaz 2 ay konusmaz,sonra ıllakı konusur.Babamdır dersin gecersin..Ailen konusunda tukurdugunu yalamak istemeyecek kadar gururlu,kocan karsısında herseye boyun egecek kadar gurursuz olmakta neyin nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…