- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
bide memur olupta 2 sene isten ayrilip.sonra geri donuluyormu memurluga.
yaa işte çokta büyük konuşmamak lazım ama ailenin rızası olmadığı bir işe kalkışınca heleki babalarımızın rızası olmadan sonu hep hüsran oluyordepresyondayım, üşüyorum titriyorum konuşmadığım babam yarın uçakla burda, sonra istanbulda hapis hayatı.dırdır dırdır edecek, ben dememiş miydim, rızam yoktu vs
arkada aileler olmayınca erkekler eziyo kadınlarıyaa işte çokta büyük konuşmamak lazım ama ailenin rızası olmadığı bir işe kalkışınca heleki babalarımızın rızası olmadan sonu hep hüsran oluyorailelerimiz bişeyi görüyorlarda istemiyorlar işte AİLE'miz bunun için varlar canımm..
öle değil canım, ben nasıl baş ederim çocukla, babam başıma kakacak bu evliliği,
inanırmısın canım çocuğu ssk da üstüne bile almadı sen al dedi
ayrıca o adamı çocuk yüzünden her zaman görecem
ben bittim
babamı tanımıyorsun, ondan kaçıyım bir yuvam olsun diye bu herifle evlendim, ille de evlen diye baskı yaptı, hiç mi suçu yok bu baba denen herifin
Haklısın aldatiyo kuzum bilemiyorum baban affeder Kıyamazkocanız siz 36 haftalık gebe iken ve seks yapmıyor iken geciktirici sprey almışsa ne düşünülmeli sık iş seyahatleri de var
Yok canim ailelerle hic ama hic alakasi yok, erkekler Güclü kadinlardan korkar, eger ayaklari yere basan birisi olsaydin ve gercekleri görebilseydin, bu gibi seyler yasamazdin.arkada aileler olmayınca erkekler eziyo kadınları
Nasıl yani onca mesaj yazdık konu fakemiymişAyyy çok sevimsiz ve dengesizsin madem fake konu açacaksın az mantıklı düşün üzerinden geç saf mı bu kadar kadın
Nasıl yani onca mesaj yazdık konu fakemiymiş
Evet ama farklı zamanlarda okudum. Hatta bu konuya yorum yapamıcam devrelerim yandı dedim.çok fazla mantık hatası var baştan okudun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?