15 günlük bebeğimle boşanıyorum

depresyondayım, üşüyorum titriyorum konuşmadığım babam yarın uçakla burda, sonra istanbulda hapis hayatı.dırdır dırdır edecek, ben dememiş miydim, rızam yoktu vs
yaa işte çokta büyük konuşmamak lazım ama ailenin rızası olmadığı bir işe kalkışınca heleki babalarımızın rızası olmadan sonu hep hüsran oluyor ailelerimiz bişeyi görüyorlarda istemiyorlar işte AİLE'miz bunun için varlar canımm..

Ailen sana nedese haklıı canım.. Bence ailenin yanına git sen yazık daha yeni doğum yapmışsın

arkada aileler olmayınca erkekler eziyo kadınları

sence çocuğunu görmek isticek mi üstüne almak istemedi diyosun bez almıyo diyosun

pigme diye bi arkadas var o ne yazdıysa imzamı atıyorum tekrara gerek yok çocuğunu üstüne almak istemeyen ve zamanında bu bebek benden değil diyen bi adam konu sahibi acaba bunun namusuna laf etmek olduğunun ayırdımında mı, ula çocuğunu üstüne almamak sen al demek nedir adam kelimesi xxxxxl geldi bu insan atığına, napcan bu adamla evli kalıp koluna takıp kocam. mı dicen çanta tak bence

çok mesaj var hepını okumadım ama memursun sanırım baban bıraz basına kaksa da sana yıne kıyamaz doğru babacıgının yanına cahıllık ettım ne desen haklısın baba de baban sonucta gurur yapma

edit: eee baban da kötuymus e çalışan bır kadınsan kımseye ıhtıyacın yok kı

arkada aileler olmayınca erkekler eziyo kadınları
Yok canim ailelerle hic ama hic alakasi yok, erkekler Güclü kadinlardan korkar, eger ayaklari yere basan birisi olsaydin ve gercekleri görebilseydin, bu gibi seyler yasamazdin.
Keske acele etmeseydin cocuk dogurmakla.

Ayyy çok sevimsiz ve dengesizsin madem fake konu açacaksın az mantıklı düşün üzerinden geç saf mı bu kadar kadın

Oncelikle esine onsuz yapamam havası vermemelisin ki sen ben esimsiz yapamam diyorsun esinin aklı başına gelmesi icin karşına al konuş eger hala devam ediyorsa oda bu kadın beni bırakamaz havası veriyordur yada sensizde yapabilirim havası veriyor ki şimdi boyle sende ona bunu hissetir onsuzda ayakta durabilecegini hissetrki oda senden ve bebeginden vazgecmesin

Arkadaşlar ortalığı bulandırmış olmayayım bence fake diyeyim bana mantıklı gelmedi baştan okuyanlar az çok yorumlarda görür zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…