15 günlük bebeğimle boşanıyorum

depresyondayım, üşüyorum titriyorum konuşmadığım babam yarın uçakla burda, sonra istanbulda hapis hayatı.dırdır dırdır edecek, ben dememiş miydim, rızam yoktu vs

Ailene durumunu anlat bakalım belki de sandığın gibi olmayacak , yardımcı olacaklar sana . Konuşmadan bilemezsin .

Konu başlığınızı boşanıyorum diye açmışsınız fakat hiç cesaretiniz olmadığını da yazmışsınız ya..
Peki size sormak istiyorum: Siz böyle bir adamla yaşamaya devam edebilecek misiniz? Diyelim ki siz katlandınız o çocuğa bu eziyeti yapabilecek misiniz?
Farkında mısınız bilmiyorum ama bugün siz ayrılmazsanız eğer 1 yıl sonra ya da 5 yıl sonra o zaten kendisiyle yola çıkan birinin peşine takılıp sizden boşanır..

Belki seninle sevisirken kullanmak icin almistir dogum yapmissin yeni surecte birlikte olursunuz diye? Baska bir sey yakaladin mi telefon mesaj internette bisey?

depresyondayım, üşüyorum titriyorum konuşmadığım babam yarın uçakla burda, sonra istanbulda hapis hayatı.dırdır dırdır edecek, ben dememiş miydim, rızam yoktu vs

haklıymışsın babacığım demelisin. Haklıymış baban ayrıca. Gerçekleri babandan duymak seni bu kadar üzmemeli... Ben olsam beni öyle bir koca yerine babam ben demiştim diye üzsün.. Anne baba asla çocuklarının kötülüğünü istemez ve haklı çıkarlar.. Benimkiler de çıktı vakti zamanında... Biz demiştik de dediler.. Haklısınız affedin dedim kucak açtılar..

Ya dur bosanmaya hazir degilsen hemen millete anlatma kosa kosa bosanmana gerek yok. Once bi iyice dusun tasin karar ver sonra aileni devreye koy. Aceleye gerek yok

Hakaret amacli buyuk yazmamis pigme biraz sakin ol istersen lohusa ve agir mutsuzluklar yasamis bi kadina fazla yuklenmeye gerek var mi?

çünkü sinirlendim.

eski konulara göz atın isterseniz. adam kadının bütün parasını alıyor. 6 haftalık hamileyken çocuğun kendisinden olmadığını iddia ederek dövüyor. ve konu sahibi başka başlıkta 35 yaşında olduğu için hemen çocuk yaptığını yazmış ama burda korunurken olduğunu söyledi ama bunun konuyla ilgisi yok.

konu sahibine boşanması çok fazla üye tarafından salık verilmiş, ama hala cesareti olmadığı için boşanamadığını söylüyor, eşinin düzelme ihtimalini soruyor.

söylenmeyen ne söyleyelim ki daha?

hemen bir avukat bul kendine,nafakanı da al tazminatını da al.babanın rızası yokmuş bunu dillendirir belki ama babandır,canından bir parçasın ve bak kalkıp geliyor senin için.ya banane benim öyle kızım yok deseydi diyen babalar tonla.kıymetini bil su akar yolunu bulur zamanla küllendikçe baban birşey söylemez sana...

o zaman ne desek boşmuş... ben diğer konularını okumamıştım...

Belki seninle sevisirken kullanmak icin almistir dogum yapmissin yeni surecte birlikte olursunuz diye? Baska bir sey yakaladin mi telefon mesaj internette bisey?
kargo kağıt bırakmış, kargon var git al dedim, kargoyu arattırdım, neymiş o kargo dedim, hata imiş, kargo yok dedi, kargo kolisini buldum
o süreçte hep gitti dışarı biz doğumdan önce hiç sevişmedik, o kutuyu benden sakladı
işyerinde bir arkadaşım var beni kız ortamına girermisin dedi uzaklaştım ondan dedi, gece 3 lere kadar internetteydi.hiçşüphelenemedim

Tamam soylediklerinde haksiz degilsin zaten ama karsimizda lohusa ve depresyonda bi hanim var cok uzerine gitme kendine zarar verse vicdanin sizlar Allah korusun

Hmm aldatiyor o zaman.. Canimcim siddet aldatma para sorumsuzlugu, her turlu pislik var adamda. Bosan bence, ama acele etme. Once bi lohusaligi atlat, depresyondan cik, kendine sure var yani. Cunku kolay degil bosanmak. Daha yeni bebegin olmus. Her buyuk olayi bir arada yasama kaldiramazsin. Zamana yay

telefona ara sıra bakarım ama bişi çıkmadı.sürekli içerde dışarda telle konuşuyo.arsa arıyorum dedi

Tamam soylediklerinde haksiz degilsin zaten ama karsimizda lohusa ve depresyonda bi hanim var cok uzerine gitme kendine zarar verse vicdanin sizlar Allah korusun

kendisine neden zarar versin? ayrıca asıl sinirlendiğim; adam HAMİLEYKEN dövüyor, parasını alıyor, 9 aylık hamile karısını bırakıp gidiyor, çocuğunun kendisinden olmadığını iddia ediyor, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamıyor, mehirine el koyuyor falan falan falan ama konu sahibinin sıkıntısı eşinin kendisinden habersiz geciktirici sprey alması.

baban konuşur konuşur susar da, yarın bu adam senin çocuğunu da döver bak söylüyorum. baban geliyormuş işte. daha ne?

tek gecelik bişi, sevgili olayı sanmıyorum...beynim öle bulanık ki...o kadar kötüyüm ki...ölseydim doğumda da görmeyeydim

evet herşeyi unuttum da başkasıyla sevişebilme ihtimalini yediremiyorum kendime, sözlerden daha çok yıprattı.çok kötüyüm

Güçlü ol, annesin sen her şeyin üstesinden gelirsin.. Ailen de söylensin boşver çünkü haklılar.. Bebekle zor olucak belki ama belki de daha güzel olucak.. Umudunu yitirme..

korunduğumuz doğru ama çocuğu ben istiyordum nitekim de oldu,allah verdi

ne kadar zor durumda olduğun belli, ben çocuk için birşey demiyorum. Ama önceki konuların ve yaşadıklarının tamamına bakınca senin bu koca düzelmez. Daha öncede sana defalarca söylenmiş boşanman gerektiği.. Benim anlamadığım ailenle olmaktansa bu adamla kalmayı tercih ediyor olman.
Sana çocuk benden değildir diye şiddet uygulaması
Ve o ÇOCUĞA İHTİYAÇLARINI ALMAMASI bile yeterli boşanman için.
Kusura bakma depresyondasın, titriyorsun, üşüyorsun ama şu an sadece egonu düşünüyorsun. Ne çocuğunu düşünüyorsun ne de kendi geleceğini. Sen sadece eşin değişsin o yuva da mutlu ol istiyorsun. Neden? Çünkü ailen HAKLI çıkmış. Ve bunu ailene itiraf etmek bile sana zor geliyor.
Lütfen silkelen. Kimse burada eşini değiştiremez ki zaten o eş değişmez.
Ama eğer boşanmaya kararlıysan burada sana manen çok destek olan arkadaşların olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…