- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Belki seninle sevisirken kullanmak icin almistir dogum yapmissin yeni surecte birlikte olursunuz diye? Baska bir sey yakaladin mi telefon mesaj internette bisey?MESAJ ATTIM, MESAJ ATMIŞ:O SPREYİ ALIYORUM DİYE ALDATIYORUM DEMEK DEĞİL, ZAMANINDA ALIRKEN SES ÇIKARMAMIŞTIN DEMİŞ, MART AYINDA SORUNLARI VARDI BENİM İÇİN ALMIŞTI AMA BU SEFERKİ BENİM İÇİN DEĞİL.
depresyondayım, üşüyorum titriyorum konuşmadığım babam yarın uçakla burda, sonra istanbulda hapis hayatı.dırdır dırdır edecek, ben dememiş miydim, rızam yoktu vs
Ya dur bosanmaya hazir degilsen hemen millete anlatma kosa kosa bosanmana gerek yok. Once bi iyice dusun tasin karar ver sonra aileni devreye koy. Aceleye gerek yokdepresyondayım, üşüyorum titriyorum konuşmadığım babam yarın uçakla burda, sonra istanbulda hapis hayatı.dırdır dırdır edecek, ben dememiş miydim, rızam yoktu vs
Hakaret amacli buyuk yazmamis pigme biraz sakin ol istersen lohusa ve agir mutsuzluklar yasamis bi kadina fazla yuklenmeye gerek var mi?
çünkü sinirlendim.
eski konulara göz atın isterseniz. adam kadının bütün parasını alıyor. 6 haftalık hamileyken çocuğun kendisinden olmadığını iddia ederek dövüyor. ve konu sahibi başka başlıkta 35 yaşında olduğu için hemen çocuk yaptığını yazmış ama burda korunurken olduğunu söyledi ama bunun konuyla ilgisi yok.
konu sahibine boşanması çok fazla üye tarafından salık verilmiş, ama hala cesareti olmadığı için boşanamadığını söylüyor, eşinin düzelme ihtimalini soruyor.
söylenmeyen ne söyleyelim ki daha?
kargo kağıt bırakmış, kargon var git al dedim, kargoyu arattırdım, neymiş o kargo dedim, hata imiş, kargo yok dedi, kargo kolisini buldumBelki seninle sevisirken kullanmak icin almistir dogum yapmissin yeni surecte birlikte olursunuz diye? Baska bir sey yakaladin mi telefon mesaj internette bisey?
Tamam soylediklerinde haksiz degilsin zaten ama karsimizda lohusa ve depresyonda bi hanim var cok uzerine gitme kendine zarar verse vicdanin sizlar Allah korusunçünkü sinirlendim.
eski konulara göz atın isterseniz. adam kadının bütün parasını alıyor. 6 haftalık hamileyken çocuğun kendisinden olmadığını iddia ederek dövüyor. ve konu sahibi başka başlıkta 35 yaşında olduğu için hemen çocuk yaptığını yazmış ama burda korunurken olduğunu söyledi ama bunun konuyla ilgisi yok.
konu sahibine boşanması çok fazla üye tarafından salık verilmiş, ama hala cesareti olmadığı için boşanamadığını söylüyor, eşinin düzelme ihtimalini soruyor.
söylenmeyen ne söyleyelim ki daha?
korunduğumuz doğru ama çocuğu ben istiyordum nitekim de oldu,allah verdio zaman ne desek boşmuş... ben diğer konularını okumamıştım...
Hmm aldatiyor o zaman.. Canimcim siddet aldatma para sorumsuzlugu, her turlu pislik var adamda. Bosan bence, ama acele etme. Once bi lohusaligi atlat, depresyondan cik, kendine sure var yani. Cunku kolay degil bosanmak. Daha yeni bebegin olmus. Her buyuk olayi bir arada yasama kaldiramazsin. Zamana yaykargo kağıt bırakmış, kargon var git al dedim, kargoyu arattırdım, neymiş o kargo dedim, hata imiş, kargo yok dedi, kargo kolisini buldum
o süreçte hep gitti dışarı biz doğumdan önce hiç sevişmedik, o kutuyu benden sakladı
işyerinde bir arkadaşım var beni kız ortamına girermisin dedi uzaklaştım ondan dedi, gece 3 lere kadar internetteydi.hiçşüphelenemedim
telefona ara sıra bakarım ama bişi çıkmadı.sürekli içerde dışarda telle konuşuyo.arsa arıyorum dediBelki seninle sevisirken kullanmak icin almistir dogum yapmissin yeni surecte birlikte olursunuz diye? Baska bir sey yakaladin mi telefon mesaj internette bisey?
Tamam soylediklerinde haksiz degilsin zaten ama karsimizda lohusa ve depresyonda bi hanim var cok uzerine gitme kendine zarar verse vicdanin sizlar Allah korusun
tek gecelik bişi, sevgili olayı sanmıyorum...beynim öle bulanık ki...o kadar kötüyüm ki...ölseydim doğumda da görmeyeydimHmm aldatiyor o zaman.. Canimcim siddet aldatma para sorumsuzlugu, her turlu pislik var adamda. Bosan bence, ama acele etme. Once bi lohusaligi atlat, depresyondan cik, kendine sure var yani. Cunku kolay degil bosanmak. Daha yeni bebegin olmus. Her buyuk olayi bir arada yasama kaldiramazsin. Zamana yay
Telefonla konusuyo gece uclere kadar nette, is seyahatleri, spreyler, evet aldattigi net galibatelefona ara sıra bakarım ama bişi çıkmadı.sürekli içerde dışarda telle konuşuyo.arsa arıyorum dedi
evet herşeyi unuttum da başkasıyla sevişebilme ihtimalini yediremiyorum kendime, sözlerden daha çok yıprattı.çok kötüyümkendisine neden zarar versin? ayrıca asıl sinirlendiğim; adam HAMİLEYKEN dövüyor, parasını alıyor, 9 aylık hamile karısını bırakıp gidiyor, çocuğunun kendisinden olmadığını iddia ediyor, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamıyor, mehirine el koyuyor falan falan falan ama konu sahibinin sıkıntısı eşinin kendisinden habersiz geciktirici sprey alması.
baban konuşur konuşur susar da, yarın bu adam senin çocuğunu da döver bak söylüyorum. baban geliyormuş işte. daha ne?
korunduğumuz doğru ama çocuğu ben istiyordum nitekim de oldu,allah verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?