- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Kadin ölseydim dogumda diyor, yani intihar bile etmeyi dusunebilir. Kendine niye zarar vermesin? Senin lohusaliktan, depresyondan, evlilikten, bosanmaktan, senin bunlarin herhangi birinden haberin var mi?çünkü sinirlendim.
eski konulara göz atın isterseniz. adam kadının bütün parasını alıyor. 6 haftalık hamileyken çocuğun kendisinden olmadığını iddia ederek dövüyor. ve konu sahibi başka başlıkta 35 yaşında olduğu için hemen çocuk yaptığını yazmış ama burda korunurken olduğunu söyledi ama bunun konuyla ilgisi yok.
konu sahibine boşanması çok fazla üye tarafından salık verilmiş, ama hala cesareti olmadığı için boşanamadığını söylüyor, eşinin düzelme ihtimalini soruyor.
söylenmeyen ne söyleyelim ki daha?
ama telefonları dinledim balkonda konuşurken çoğu arsa araştırması idi, çocuk tebriklerine cevap.kadın işini konduramıyorum halaTelefonla konusuyo gece uclere kadar nette, is seyahatleri, spreyler, evet aldattigi net galiba
evet herşeyi unuttum da başkasıyla sevişebilme ihtimalini yediremiyorum kendime, sözlerden daha çok yıprattı.çok kötüyüm
Sevgilisi yoktur da iste tek gecelik isler. Paralari alemlerde mi yemis?ama telefonları dinledim balkonda konuşurken çoğu arsa araştırması idi, çocuk tebriklerine cevap.kadın işini konduramıyorum hala
bu çocuk için yaşamalıyım, intihar vs olamaz, ecelimle Allah alır canımı sadece.Kadin ölseydim dogumda diyor, yani intihar bile etmeyi dusunebilir. Kendine niye zarar vermesin? Senin lohusaliktan, depresyondan, evlilikten, bosanmaktan, senin bunlarin herhangi birinden haberin var mi?
telefona ara sıra bakarım ama bişi çıkmadı.sürekli içerde dışarda telle konuşuyo.arsa arıyorum dedi
anlamıyorum canım ya, olaya bak.. çocuğundan çok başkasıyla sevişmesi sorun...seni karnında bebeğinle dövmesi değil de başkasıyla sevişmiş olması sorun yani? bu forum bunu da gördü.
biz çok sıkıntılı süreçler atlattık, aileleri karşımıza aldık, kolay değildi, o da sıkıntılar yaşadı, evet aldatma benimiçin daha yıkıcı dayaktanseni karnında bebeğinle dövmesi değil de başkasıyla sevişmiş olması sorun yani? bu forum bunu da gördü.
Allah canina saglik versin ki evladina bak buyut zaten guzelimbu çocuk için yaşamalıyım, intihar vs olamaz, ecelimle Allah alır canımı sadece.
sanmıyorum nette bir sürü o işi parasız yapan kız var, geçmişte de o şekilde seks yapmış, o anlattıSevgilisi yoktur da iste tek gecelik isler. Paralari alemlerde mi yemis?
Kadin ölseydim dogumda diyor, yani intihar bile etmeyi dusunebilir. Kendine niye zarar vermesin? Senin lohusaliktan, depresyondan, evlilikten, bosanmaktan, senin bunlarin herhangi birinden haberin var mi?
Ya bu adamdan sabun olmaz. Ama yine diyorum apar topar bosanmana gerek yok. Biraz sure ver kendine cocugunu biraz buyut. Memur musun?sanmıyorum nette bir sürü o işi parasız yapan kız var, geçmişte de o şekilde seks yapmış, o anlattı
Sen benim yazdiklarimi bi oku istersen pigme, her mesajimda bosan diyorum zaten. Sorun senin uslubun. Anladin mi? Daha anlatayim mi?evli değilim, anne değilim, bunların hiçbirini de yaşamadım.
ama konu sahibi sadece aldatılmasını önemsiyor.
ben de diyorum ki bu evlilikteki sorunların en önemsizi aldatılma. kocam beni karnımda bebeğim varken dövecek, bebeğime babalık yapmayacak, ben aldattı diye canıma kıyacağım da bebeğimi kocamın merhametine bırakacağım öyle mi?
acaba onun ailesi beni kabullense ki anasıyla 1 yıldır konuşmuyor ve bu onu çok üzüyor, bu adam düzelir mi
Bence adamin mayasi bozuk, ailesi sana tapsa bile duzelmez. Bosuna kendini umitlendirme. Aile seni niye istemedi?acaba onun ailesi beni kabullense ki anasıyla 1 yıldır konuşmuyor ve bu onu çok üzüyor, bu adam düzelir mi
ya ihanet çok acı, tensel bir bağlantı kuruyo senden başkasıyla, onu öpüyo seviyo, sen o öpüşlere muhtaçken, yatağa gel diye yalvarırken,teni tenime değdi, ben onun oldum, o da benim, benim namusum, diğer yarım o, bi anlasanız, olay cinsellik de değil. nasıl anlatıyımevli değilim, anne değilim, bunların hiçbirini de yaşamadım.
ama konu sahibi sadece aldatılmasını önemsiyor.
ben de diyorum ki bu evlilikteki sorunların en önemsizi aldatılma. kocam beni karnımda bebeğim varken dövecek, bebeğime babalık yapmayacak, ben aldattı diye canıma kıyacağım da bebeğimi kocamın merhametine bırakacağım öyle mi?
başım açık ve onların memleketlerinden değilim diye, kollarım açık resimlerim vardı face deBence adamin mayasi bozuk, ailesi sana tapsa bile duzelmez. Bosuna kendini umitlendirme. Aile seni niye istemedi?
biz çok sıkıntılı süreçler atlattık, aileleri karşımıza aldık, kolay değildi, o da sıkıntılar yaşadı, evet aldatma benimiçin daha yıkıcı dayaktan
yahu aynı adam teni tenine değen adam seni DÖVDÜ? İnsansın sen!!!ya ihanet çok acı, tensel bir bağlantı kuruyo senden başkasıyla, onu öpüyo seviyo, sen o öpüşlere muhtaçken, yatağa gel diye yalvarırken,teni tenime değdi, ben onun oldum, o da benim, benim namusum, diğer yarım o, bi anlasanız, olay cinsellik de değil. nasıl anlatıyım
anlamıyorum canım ya, olaya bak.. çocuğundan çok başkasıyla sevişmesi sorun...
biz çok sıkıntılı süreçler atlattık, aileleri karşımıza aldık, kolay değildi, o da sıkıntılar yaşadı, evet aldatma benimiçin daha yıkıcı dayaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?