15 günlük bebeğimle boşanıyorum

Kadin ölseydim dogumda diyor, yani intihar bile etmeyi dusunebilir. Kendine niye zarar vermesin? Senin lohusaliktan, depresyondan, evlilikten, bosanmaktan, senin bunlarin herhangi birinden haberin var mi?

evet herşeyi unuttum da başkasıyla sevişebilme ihtimalini yediremiyorum kendime, sözlerden daha çok yıprattı.çok kötüyüm

seni karnında bebeğinle dövmesi değil de başkasıyla sevişmiş olması sorun yani? bu forum bunu da gördü.

Kadin ölseydim dogumda diyor, yani intihar bile etmeyi dusunebilir. Kendine niye zarar vermesin? Senin lohusaliktan, depresyondan, evlilikten, bosanmaktan, senin bunlarin herhangi birinden haberin var mi?
bu çocuk için yaşamalıyım, intihar vs olamaz, ecelimle Allah alır canımı sadece.

telefona ara sıra bakarım ama bişi çıkmadı.sürekli içerde dışarda telle konuşuyo.arsa arıyorum dedi

Esine zamanını ayirip değer vermissin ama o bunları hak etmediğini sana fazlasıyla göstermiş.artik esin hakkında konuşmayı,düşünmeyi bırak bence.sadece bebeğine odaklan.ne güzel üni. Mezunusun memurmussun da neden boyle dünyanın sonu gibi davranirsiniz anlamıyorum ki,ya hic mesleği olmayan kocasından her gün dayak yiyen kadınlar ne yapsın sizler boyle dik durmazsaniz? Aldatiyorsa aldatsin bosanirsa bosansin ne olmuş yani baban da istemesin seni hepsi dünyanın sonu mu yani çalış çocuğuna da bak kendi hayatini idame ettir dimdik ayakta kalmalisin oğlun için.bosver artık o adamı uzak olsun sizden inan ki uzak olması daha iyi bunun gibilerden ne baba olur ne bisry yazıklar olsun

seni karnında bebeğinle dövmesi değil de başkasıyla sevişmiş olması sorun yani? bu forum bunu da gördü.
biz çok sıkıntılı süreçler atlattık, aileleri karşımıza aldık, kolay değildi, o da sıkıntılar yaşadı, evet aldatma benimiçin daha yıkıcı dayaktan

evli değilim, anne değilim, bunların hiçbirini de yaşamadım.
ama konu sahibi sadece aldatılmasını önemsiyor.
ben de diyorum ki bu evlilikteki sorunların en önemsizi aldatılma. kocam beni karnımda bebeğim varken dövecek, bebeğime babalık yapmayacak, ben aldattı diye canıma kıyacağım da bebeğimi kocamın merhametine bırakacağım öyle mi?

acaba onun ailesi beni kabullense ki anasıyla 1 yıldır konuşmuyor ve bu onu çok üzüyor, bu adam düzelir mi

Sen benim yazdiklarimi bi oku istersen pigme, her mesajimda bosan diyorum zaten. Sorun senin uslubun. Anladin mi? Daha anlatayim mi?

ya ihanet çok acı, tensel bir bağlantı kuruyo senden başkasıyla, onu öpüyo seviyo, sen o öpüşlere muhtaçken, yatağa gel diye yalvarırken,teni tenime değdi, ben onun oldum, o da benim, benim namusum, diğer yarım o, bi anlasanız, olay cinsellik de değil. nasıl anlatıyım

Bence adamin mayasi bozuk, ailesi sana tapsa bile duzelmez. Bosuna kendini umitlendirme. Aile seni niye istemedi?
başım açık ve onların memleketlerinden değilim diye, kollarım açık resimlerim vardı face de
babası demiş bu kız çok modern bizim aileye oğlum, ateist bile olabilir
gerçi dinlere inanmıyorum, Allaha inanıyorum deistim ben gerçek bu

biz çok sıkıntılı süreçler atlattık, aileleri karşımıza aldık, kolay değildi, o da sıkıntılar yaşadı, evet aldatma benimiçin daha yıkıcı dayaktan

Sana mutluluk dilemek isterdim, fakat ne yazık ki aklını başına toplamanı diliyorum.

Umarım verdiğin karar çocuğun için en iyisi olur...
yahu aynı adam teni tenine değen adam seni DÖVDÜ? İnsansın sen!!!

anlamıyorum canım ya, olaya bak.. çocuğundan çok başkasıyla sevişmesi sorun...

ben de anlayamıyorum. çocuğu için evli kalanları bile anlamaya çalışıyorum ama çocuğuna rağmen evli kalanları anlayamıyorum. adam çocuğuna şiddete daha anne karnında başlamış, daha kadın olayın ayrımında değil.

hayırlısı olsun ne diyeyim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…