- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
memurum ama zor bir kurumda, her gün işte sorun,işim büyük şehirde yapılacak türden bir memurluk değil, işle ilgili sıkıntılarım vrYa bu adamdan sabun olmaz. Ama yine diyorum apar topar bosanmana gerek yok. Biraz sure ver kendine cocugunu biraz buyut. Memur musun?
ben de anlayamıyorum. çocuğu için evli kalanları bile anlamaya çalışıyorum ama çocuğuna rağmen evli kalanları anlayamıyorum. adam çocuğuna şiddete daha anne karnında başlamış, daha kadın olayın ayrımında değil.
dayağı savunmuyorum ama ikimiz de depresyondaydık, kolay mı herkesi karşına almakSana mutluluk dilemek isterdim, fakat ne yazık ki aklını başına toplamanı diliyorum.
Umarım verdiğin karar çocuğun için en iyisi olur...
yahu aynı adam teni tenine değen adam seni DÖVDÜ? İnsansın sen!!!
sen boşanma tatlım.. her şeyini çek bu adamın. hatta ailesiyle barışsın bir de onların kahrını çek, çocuğuna da çektir. ama adam seni aldatmasın. Ailen senin için üzülsün... İşe şişmiş gözlerle git.. Paranı ver harcasın, kendine ayıracak kuruşun olmasın.. Sen de böylece mutlu mesut olursun.memurum ama zor bir kurumda, her gün işte sorun,işim büyük şehirde yapılacak türden bir memurluk değil, işle ilgili sıkıntılarım vr
Sen benim yazdiklarimi bi oku istersen pigme, her mesajimda bosan diyorum zaten. Sorun senin uslubun. Anladin mi? Daha anlatayim mi?
ayrımındayım daBen susuyorum ya, ayrımınına da eremez...
tüm paramı aldım, 18000 tl mi bağıra çağıra onun da lafını yaptı, 6 ayın masrafını kesmemiş vs vssen boşanma tatlım.. her şeyini çek bu adamın. hatta ailesiyle barışsın bir de onların kahrını çek, çocuğuna da çektir. ama adam seni aldatmasın. Ailen senin için üzülsün... İşe şişmiş gözlerle git.. Paranı ver harcasın, kendine ayıracak kuruşun olmasın.. Sen de böylece mutlu mesut olursun.
Tayin iste bir an once, yeni bir sehirde yeni bi duzen kur kendine.. Illa ailenle yasamak zorunda degilsinmemurum ama zor bir kurumda, her gün işte sorun,işim büyük şehirde yapılacak türden bir memurluk değil, işle ilgili sıkıntılarım vr
yahu kim ne derse desin be gülüm. Seniniçin önemli olan tek şey evladın olmalı. Yahu ben 4 ay önce evlat edindim kızımı. Dünyam o oldu. Uğruna yakarım her şeyi... Sen henüz anneliğinin mi tadını alamadın bilemiyorum ki. Çocuk diyorum çocukayrımındayım da
asıl sorun şu rezil oldum, 10 ayda boşanan kadın çocuğuyla döndü dicekler,kötü de olsa bir yuva,boşanmış kadın olucam, tek başına bir çocuk büyütecem maddi manevi
ya ihanet çok acı, tensel bir bağlantı kuruyo senden başkasıyla, onu öpüyo seviyo, sen o öpüşlere muhtaçken, yatağa gel diye yalvarırken,teni tenime değdi, ben onun oldum, o da benim, benim namusum, diğer yarım o, bi anlasanız, olay cinsellik de değil. nasıl anlatıyım
kilolarımla dalga geçti, kadın olarak eksik hissediyorum, o kadını merak ediyorum, neyim eksikti, nasıl biriydiarada daha farklı tarz da lazım. herkes canımlı mesajlar yazar. ben olayı net olarak ortaya koymayı tercih ettim.
lohusalık depresyonunu eğer yanlış bilmiyorsam, konu sahibinin sıkıntısı aldatılmak olmamalı diyorum sadece. bebeğini daha da çok düşündüğü dönem olmalı bu.
Senin savundugun seyler dogru zaten ona lafim olamaz, lohusa depresyonu sorunlu bi surec ondan dedim yoksa benim uslubum da serttir bilen bilirarada daha farklı tarz da lazım. herkes canımlı mesajlar yazar. ben olayı net olarak ortaya koymayı tercih ettim.
lohusalık depresyonunu eğer yanlış bilmiyorsam, konu sahibinin sıkıntısı aldatılmak olmamalı diyorum sadece. bebeğini daha da çok düşündüğü dönem olmalı bu.
çocuğun ihtiyaçlarını almıyoranlıyorum, benim başıma gelse ortalığı yıkarım, benden başkasına nasıl dokunur?
ama ben sözlüyüm, siz annesiniz. önceliklerimiz farklı. siz bebeğinizi düşünmek zorundasınız. bu adam bebeğinize iyi bi baba olacak mı? olabiliyor mu? olabilmiş mi?
Adamda tutunacak tek dal yok ki be canim.. Bi de cocuk benden degil demis dedi bi arkadas, o ne? Eski konularina baktim goremedimkilolarımla dalga geçti, kadın olarak eksik hissediyorum, o kadını merak ediyorum, neyim eksikti, nasıl biriydi
kilolarımla dalga geçti, kadın olarak eksik hissediyorum, o kadını merak ediyorum, neyim eksikti, nasıl biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?