Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet arkadasim, bana da güzel olmus gibi geldi-göründügü kadariyla güzel olmus yani kavisi filan yerinde..ama bence önceki burun resmini de koy buraya ozaman daha cok yorum gelir![]()
önceki ve sonraki yaparsan aradaki farkı daha iyi görür ve yorum yaparız ..ayrıca önden de koy ve büyük foto koy canım..
benim burnumun ameliyatsiz halinin en az 20 fotosu var :))) doktorlara maillemek icin cekmistim hele bir ameliyat olayim hepsini paylasacagim sizinle... canim resimlerin yan profilden oldugu icin sadece yapilan kavisi görebiliyoruz ama böyle güzel duruyor. Ama en önemlisi önden olani insallah sisler inince istedigin gibi bir buruna sahip olabilirsin.
Cogu arkadasimiz ameliyattan sonra yan profil resmini koyuyor ama gercekten insan önden nasil durdugunu merak ediyor cünkü bu normal hayattada böyle birisiyle göz göze konusurken tam karsisinda oluyoruz , veya aynada kendimize bakarken :))) tam karsidan görüyoruz bence en önemli görüntü bu![]()
Canım gayet güzel olmuş burnun :)
Hem daha çok yeni şişlerin incek daha güzel bi hale gelcek için rahat olsun cnm bnm
arkadaslarr bu 15 gunluk burnum onu sıs daha ıı kotu yorumlarınızı beklıormmmmm yalnız resmı buyutup bakarsanız daha ıı olurr cunkuu kucuk fotoda daha farklı gorunuo yada ben cok ınceledıgım ıcın bana ole gelıo=))