- 1 Eylül 2016
- 372
- 410
- 23
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Üclu taramanin cinsiyetle alakasi yok. Down sendromu gibi hastaligi var mi diye yapilan bir test. Bebegin istedigin gibi insallah kizdir. Ayrica ikili test temiz ciktiysa ucluye gerek yok.Hanimlarr ben bugün kontrole gittim ve ultrasonda doktor bebişe bakarken aa kız galiba yaptı sonra baya emin iki kez kız kız bu falan dedi hatta çok sevindim evladın sağlıklısını hayırlısıni nasip etsin tabi ALLAH ama kız çok istiyordum hatta havalara uçtum gerçekten :))) en son muayene bittiğinde tekrar sordum kesin değilmi diye baya bir emin şekilde kesin dedi . Ama 15 gün sonra üçlü tarama testi için çağırdı . Üçlü tarama testi hakkında da bilginiz varsa benimle paylaşırmisiniz? ( Allah evlat sahibi olmak isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah )
Nasıl yani ya çok kötü oldum şimdi benn.Üclu taramanin cinsiyetle alakasi yok. Down sendromu gibi hastaligi var mi diye yapilan bir test. Bebegin istedigin gibi insallah kizdir. Ayrica ikili test temiz ciktiysa ucluye gerek yok.
Para almak icin. Dortlu testte var. ama gerek yok bence.Nasıl yani ya çok kötü oldum şimdi benn.
Ben ikili tarama testi yaptırdım gayet iyi çıktı neden ozaman birdaha yapıyor acaba(
Heyecandan olsa gerek Teşekkürler sizede :)Ben kızımı 10.haftada öğrendim..bikere kız dedi hiç eminmisiniz demedim.madem kız istiosunuz neden ısrarla soruyosunuz anlamadım.neyse 2li 3lü 4 lü testler bebekte bir anomali olup olmadığına bakılır.daha doğrusu yüzde yüz değildir sonucu ama yüksek oranda bilgi verdiği söylenir.risk cok yüksek çıkarsa amniyosentez önerilir.sağlıklı doğumlar dilerim
Hayir canim korkma bisey oldugu icin degil kural boyle devletde de oyle testler yapiliyor hep.6 aydan itibaren özel düşünüyorum şuanda devlette kontrol oluyorum ssk karşılıyor zaten ama inşallah birsey olduğu için değildir hayırlısı olsun anladım Teşekkürler
Korkacak bişey yok. Üçlü test biraz daha kapsamlı sadece.Nasıl yani ya çok kötü oldum şimdi benn.
Ben ikili tarama testi yaptırdım gayet iyi çıktı neden ozaman birdaha yapıyor acaba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?