- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
boyle bir yonlendirmeyi hangi zihniyetle yapiyorsunuz. drlarin yuzlerce hastasi var kicikirik bir testten kazanacaklari paraya mi bakacaklar. vebali var boyle yonlendirmenin Allah askina.Para almak icin. Dortlu testte var. ama gerek yok bence.
Arkadasim 2 li v 3 lu testler bebekte anomali riskini yani normal olmayan bir durum olup olmadigini istatiksel olarak yani yuzde olarak verir. 2 li testin iyi ciktiysa 3 lu de buyuk ihtimal iyi cikar endiselenme. daha detayli bir taramadir. 3lu den sonra organ taramasi var detayli ultrason ile her organina bakilir sonrasinda seker yuklemesi var. mutlaka yaptir. canan karatay yaptirmayin diye tvlerde cikti o donem bisuru bebek malesef ruliskli dogdu. bir de gecen sene bu aciklamasindan dolayi 1 hafta mi 15 gun mu ne gorevden uzaklastirildi. ben yaptirmadi bisey olmadi diyenlere bakma.6 aydan itibaren özel düşünüyorum şuanda devlette kontrol oluyorum ssk karşılıyor zaten ama inşallah birsey olduğu için değildir hayırlısı olsun anladım Teşekkürler
Nasıl yani ya çok kötü oldum şimdi benn.
Ben ikili tarama testi yaptırdım gayet iyi çıktı neden ozaman birdaha yapıyor acaba(
2li de sorun olmayan kişilere 3lü ve 4lü yapmazlar.boyle bir yonlendirmeyi hangi zihniyetle yapiyorsunuz. drlarin yuzlerce hastasi var kicikirik bir testten kazanacaklari paraya mi bakacaklar. vebali var boyle yonlendirmenin Allah askina.
Arkadasim 2 li v 3 lu testler bebekte anomali riskini yani normal olmayan bir durum olup olmadigini istatiksel olarak yani yuzde olarak verir. 2 li testin iyi ciktiysa 3 lu de buyuk ihtimal iyi cikar endiselenme. daha detayli bir taramadir. 3lu den sonra organ taramasi var detayli ultrason ile her organina bakilir sonrasinda seker yuklemesi var. mutlaka yaptir. canan karatay yaptirmayin diye tvlerde cikti o donem bisuru bebek malesef ruliskli dogdu. bir de gecen sene bu aciklamasindan dolayi 1 hafta mi 15 gun mu ne gorevden uzaklastirildi. ben yaptirmadi bisey olmadi diyenlere bakma.drun ne derse onu yap. Allahim saglikla kucagin aldirsin. 14.haftada bana kiz dediler sukrolsun kizim oldu
2li de sorun cikmadi drum 3lu yaptirdi. var mi daha fazla doktorvari net konusmalar? kac hastaya baktiniz kac kadin dogurttunuz??? Allah askina bukadar net bukadar kesin konusmalar.2li de sorun olmayan kişilere 3lü ve 4lü yapmazlar.
2lide sorun çıkan tabiki yaptırsın. Ayrıca çocuğunu aldırmayacaksa 3lüyü yapmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?