15 Haftada cinsiyet öğrendim doktor yanilmismidir? ?

yanılcağını sanmam, şimdiki aletlerle yanılma falan olmuyor artık

Para almak icin. Dortlu testte var. ama gerek yok bence.
boyle bir yonlendirmeyi hangi zihniyetle yapiyorsunuz. drlarin yuzlerce hastasi var kicikirik bir testten kazanacaklari paraya mi bakacaklar. vebali var boyle yonlendirmenin Allah askina.
6 aydan itibaren özel düşünüyorum şuanda devlette kontrol oluyorum ssk karşılıyor zaten ama inşallah birsey olduğu için değildir hayırlısı olsun anladım Teşekkürler
Arkadasim 2 li v 3 lu testler bebekte anomali riskini yani normal olmayan bir durum olup olmadigini istatiksel olarak yani yuzde olarak verir. 2 li testin iyi ciktiysa 3 lu de buyuk ihtimal iyi cikar endiselenme. daha detayli bir taramadir. 3lu den sonra organ taramasi var detayli ultrason ile her organina bakilir sonrasinda seker yuklemesi var. mutlaka yaptir. canan karatay yaptirmayin diye tvlerde cikti o donem bisuru bebek malesef ruliskli dogdu. bir de gecen sene bu aciklamasindan dolayi 1 hafta mi 15 gun mu ne gorevden uzaklastirildi. ben yaptirmadi bisey olmadi diyenlere bakma. drun ne derse onu yap. Allahim saglikla kucagin aldirsin. 14.haftada bana kiz dediler sukrolsun kizim oldu

12.haftada erkek gibi denildi.
17.de kesinleşti.

İhtimal dahilinde demediyse değişmeyebilir.

İkili test oldu mu?
Direkt 3 lü mü istedi?

Nasıl yani ya çok kötü oldum şimdi benn.
Ben ikili tarama testi yaptırdım gayet iyi çıktı neden ozaman birdaha yapıyor acaba (

Sıkma canını.
İkili sonucun iyiyse ki annenin yaşı da büyük etken.Bir sorun çıkmaz.
İkili testin güvenilirliği üçlüye göre daha yüksek.
Doktor sadece işini sağlamlaştırmak istemiş.

14.haftada erkek oldugunu ogrendim ama dogrudur bence. Çünkü ihtimal dahilinde demedi ultrasonda direk erkek bebek geliyor diye kesin konuştu. Bence sen bi ozele git muayene ol onların cihazları daha yeni oluyor. Su an kesin öğrenmek istiyorsan bunu onerebilirim.

2li de sorun olmayan kişilere 3lü ve 4lü yapmazlar.

2lide sorun çıkan tabiki yaptırsın. Ayrıca çocuğunu aldırmayacaksa 3lüyü yapmaya gerek yok.

%100dogru olmamakla birlikte çoğu zan doğru çıkar doktorun cinsiyet tahmini .arkadaşıma kız dediler her seyi ona göre aldı kapı susu bile yaptırmıştı kızın adına ama dogurdu ki erkek kendisi de şok:)

Ben hiç bir testi yaptırmadım.doktora sordum bir sorun varsa engelleyebilir miyiz diye hayır engelleyemeyiz dedi.engelleyemedigim şeyi öğrenip ne yapayim.Birde daha çok çocuk hastaymis diye kendimi yiyip bitirecektim

2li de sorun olmayan kişilere 3lü ve 4lü yapmazlar.

2lide sorun çıkan tabiki yaptırsın. Ayrıca çocuğunu aldırmayacaksa 3lüyü yapmaya gerek yok.
2li de sorun cikmadi drum 3lu yaptirdi. var mi daha fazla doktorvari net konusmalar? kac hastaya baktiniz kac kadin dogurttunuz??? Allah askina bukadar net bukadar kesin konusmalar.
su drlari para avcisi olarak gormeler ne kadar sacma ve cahilce ya.
adam 6 sene okuyor uzerine 4 sene uzmanlik yapiyor ama biri geliyor hoppp dur bakalim okadar egitim tecrube bikenarda dursun sen para icin yapiyorsun.
adam senden kazandigi 100 tl ile villa almiyor ki burada dr devlet dru para bermiyor ve standart maas aliyor...
ay Allah askina biraz akil suzgecinden gecirin konusmalarinizi. su ulkede okuyani dolandirici ortalik karistirici olarak gormek yeni moda oldu....

Ben de yarın gidicem muayene bakalım inş cinsiyeti belli olur.2li tarama testim temiz çıktı 3lü teste gerek olmadıgını söylemişti.

Bana doktorum kız demişti.. Doğuma kadarda öyle sanıyordum.. Doğum için gittiğim hastanede ki doktorum.. Hadi küçük adamın dünyaya gelme vakti geldi dediğinde şaşkın bir şekilde nasıl yani kız bekliyoruz dediğimde.. Sizin le iddialașmicağim birazdan göreceğiz dedi.. Ve benim bir oğlum oldu.. Gerçi bu anlattığım 20 sene önceydi cihazlar teknoloji herşey ilerledi.. Dilerim istediğin gibi kızın olur inşallah

benimde 12. haftadaki kontrolümde büyük olasılıkla kız görünüyor dedi doktor ama hayırlısı olsun hepimiz için tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…