15 haftalık bebeğim öldü normal doğum+kürtaj....

• Konu Sahibi Konu Sahibi lavyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim sebebini arastirdilar mi? Yani önce sebebini bulun sonrahamile kal bence

Yaptırdım testi canım 4.54 çıktı beta hcg ne zaman adet olurum ?
Canım benimki 4.86 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar baktırdım 1.80 çıkmıştı akşamına adet oldum. Benimkini baz alırsak sende 1 haftaya adet olursun muhtemelen. Doktor 1.80 ne düşünce bugün yarın adet olursun demişti

teşekkür ederim canım 1 hafta sonra tekrar baktırayım bende senin düşüğünün sebebi belli mi ?

Canim sebebini arastirdilar mi? Yani önce sebebini bulun sonrahamile kal bence
sebebini bulamıyorlar ki... keşke bulsalar da bende rahat etsem ama ne yazık ki yok... pıhtılaşma genetik test her şey yapıldı sonuç yok maalesef

teşekkür ederim canım 1 hafta sonra tekrar baktırayım bende senin düşüğünün sebebi belli mi ?
bu ikinci kürtajımdı canım ilki boş gebelikti buda 9 haftalıktı kalbi durdu patalojiye gitti parsiyel mol şüphesi çıktı ama doktor parsiyel mol şüphesi hiç taşımıyorsun onda bazı belirtiler var sende yok dedi.. ilk düşük olunca doktor bu hamilelikte en düşük dozda kan sulandırıcı başladı ama yine olmadı. genetik test verdik eşimle sonuç bekliyorum 40 gün oldu ama merak ettiğim bişey kan pıhtılaşması bu genetik testin içinde yapılıyor mu acaba yoksa ayrı bir test mi

Rabbim bir daha yaşatmasın canım ne diyimki her kayıp ayrı bir yıkım... senden kaç tüp aldılar kan ? ben 2 tüp vermiştim eşim 1 bana ayrıca pıhtı testi de yapıldı...

Rabbim bir daha yaşatmasın canım ne diyimki her kayıp ayrı bir yıkım... senden kaç tüp aldılar kan ? ben 2 tüp vermiştim eşim 1 bana ayrıca pıhtı testi de yapıldı...
Amin canım amin. Eşimdende bendende 2 tüp aldılar canım. Beklemek çok yorucu hala çıkmadı

hangi hastanede yaptırdınız ? benim yaklaşık 45 gün içinde çıkmıştı...
canım sivas cumhuriyet üniversitesi 41 gün oldu bizimkine. verdikleri kağıtta 90 gün yazıyor ama sürmez heralde o kadar

canım sivas cumhuriyet üniversitesi 41 gün oldu bizimkine. verdikleri kağıtta 90 gün yazıyor ama sürmez heralde o kadar
umarım hemen çıkar sonucun ve temiz çıkar... inşallah bende adet olurum ya olmadığım her gün stres oluyorum adet bitiminde hsg çekileceğim...

umarım hemen çıkar sonucun ve temiz çıkar... inşallah bende adet olurum ya olmadığım her gün stres oluyorum adet bitiminde hsg çekileceğim...
inşallah canım. niye çekileceksin kontrol amaçlımı

Peki. Neden oyle kalpleri duruyor ? Sebebi belli mi. .. cok geçmiş olsun ya cok üzüldüm

kan uyuşmazlığı yok, genetik testler temiz eşim ve benim doktorların söylediği bir şey yok yani
Canım özele git bak iki bebeğinde de kalp durmuş bazen hemen bulunmaz sebep .. bana normal gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…