6 canımSana da çok geçmiş olsun canım amin inşallah bir daha yaşatmaz rabbim... sen kaç haftalık kaybettin ?
kızlar merhaba ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim karnımda kalbi durmuştu kürtaj oldum 3 ay korunduk ve 4. ay yine hamileydim ama 15 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu gelişimi hep 1 hafta geriden geliyordu 16 haftalık olması gerekirken kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim... ultrason ölçümü 14+4 olarak çıktı normal doğum yaptım ve sonrasında kürtaj oldum.... çok zor zamanlardı... doktor korunmanıza gerek yok dedi daha ilk adetimi görmedim ne kadar sürede görürüm ? ilk kürtajımda 29 gün sonra adet görmüştüm şuan korunuyoruz ve testler yaptırıyoruz bunlar sonuçlanmadan zaten gebelik düşünemem... konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.....
Canım benimki 4.86 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar baktırdım 1.80 çıkmıştı akşamına adet oldum. Benimkini baz alırsak sende 1 haftaya adet olursun muhtemelen. Doktor 1.80 ne düşünce bugün yarın adet olursun demiştiYaptırdım testi canım 4.54 çıktı beta hcg ne zaman adet olurum ?
teşekkür ederim canım 1 hafta sonra tekrar baktırayım bende senin düşüğünün sebebi belli mi ?Canım benimki 4.86 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar baktırdım 1.80 çıkmıştı akşamına adet oldum. Benimkini baz alırsak sende 1 haftaya adet olursun muhtemelen. Doktor 1.80 ne düşünce bugün yarın adet olursun demişti
sebebini bulamıyorlar ki... keşke bulsalar da bende rahat etsem ama ne yazık ki yok... pıhtılaşma genetik test her şey yapıldı sonuç yok maalesefCanim sebebini arastirdilar mi? Yani önce sebebini bulun sonrahamile kal bence
bu ikinci kürtajımdı canım ilki boş gebelikti buda 9 haftalıktı kalbi durdu patalojiye gitti parsiyel mol şüphesi çıktı ama doktor parsiyel mol şüphesi hiç taşımıyorsun onda bazı belirtiler var sende yok dedi.. ilk düşük olunca doktor bu hamilelikte en düşük dozda kan sulandırıcı başladı ama yine olmadı. genetik test verdik eşimle sonuç bekliyorum 40 gün oldu ama merak ettiğim bişey kan pıhtılaşması bu genetik testin içinde yapılıyor mu acaba yoksa ayrı bir test miteşekkür ederim canım 1 hafta sonra tekrar baktırayım bende senin düşüğünün sebebi belli mi ?
Çok geçmiş olsun. Düşen bebeklerinize genetik test yaptırdınız mı ?sebebini bulamıyorlar ki... keşke bulsalar da bende rahat etsem ama ne yazık ki yok... pıhtılaşma genetik test her şey yapıldı sonuç yok maalesef
Rabbim bir daha yaşatmasın canım ne diyimki her kayıp ayrı bir yıkım... senden kaç tüp aldılar kan ? ben 2 tüp vermiştim eşim 1 bana ayrıca pıhtı testi de yapıldı...bu ikinci kürtajımdı canım ilki boş gebelikti buda 9 haftalıktı kalbi durdu patalojiye gitti parsiyel mol şüphesi çıktı ama doktor parsiyel mol şüphesi hiç taşımıyorsun onda bazı belirtiler var sende yok dedi.. ilk düşük olunca doktor bu hamilelikte en düşük dozda kan sulandırıcı başladı ama yine olmadı. genetik test verdik eşimle sonuç bekliyorum 40 gün oldu ama merak ettiğim bişey kan pıhtılaşması bu genetik testin içinde yapılıyor mu acaba yoksa ayrı bir test mi
1. bebeğimize doktor gerek görmedi ilk düşük olduğu için 2. biz çok istedik ama bebek öleli 10 gün olmuş sonuç alamazsınız dedi ve yaptırmadık...Çok geçmiş olsun. Düşen bebeklerinize genetik test yaptırdınız mı ?
Amin canım amin. Eşimdende bendende 2 tüp aldılar canım. Beklemek çok yorucu hala çıkmadıRabbim bir daha yaşatmasın canım ne diyimki her kayıp ayrı bir yıkım... senden kaç tüp aldılar kan ? ben 2 tüp vermiştim eşim 1 bana ayrıca pıhtı testi de yapıldı...
hangi hastanede yaptırdınız ? benim yaklaşık 45 gün içinde çıkmıştı...Amin canım amin. Eşimdende bendende 2 tüp aldılar canım. Beklemek çok yorucu hala çıkmadı
canım sivas cumhuriyet üniversitesi 41 gün oldu bizimkine. verdikleri kağıtta 90 gün yazıyor ama sürmez heralde o kadarhangi hastanede yaptırdınız ? benim yaklaşık 45 gün içinde çıkmıştı...
umarım hemen çıkar sonucun ve temiz çıkar... inşallah bende adet olurum ya olmadığım her gün stres oluyorum adet bitiminde hsg çekileceğim...canım sivas cumhuriyet üniversitesi 41 gün oldu bizimkine. verdikleri kağıtta 90 gün yazıyor ama sürmez heralde o kadar
inşallah canım. niye çekileceksin kontrol amaçlımıumarım hemen çıkar sonucun ve temiz çıkar... inşallah bende adet olurum ya olmadığım her gün stres oluyorum adet bitiminde hsg çekileceğim...
Peki. Neden oyle kalpleri duruyor ? Sebebi belli mi. .. cok geçmiş olsun ya cok üzüldümkızlar merhaba ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim karnımda kalbi durmuştu kürtaj oldum 3 ay korunduk ve 4. ay yine hamileydim ama 15 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu gelişimi hep 1 hafta geriden geliyordu 16 haftalık olması gerekirken kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim... ultrason ölçümü 14+4 olarak çıktı normal doğum yaptım ve sonrasında kürtaj oldum.... çok zor zamanlardı... doktor korunmanıza gerek yok dedi daha ilk adetimi görmedim ne kadar sürede görürüm ? ilk kürtajımda 29 gün sonra adet görmüştüm şuan korunuyoruz ve testler yaptırıyoruz bunlar sonuçlanmadan zaten gebelik düşünemem... konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.....
maalesef bir sebep göstermedi doktorlarPeki. Neden oyle kalpleri duruyor ? Sebebi belli mi. .. cok geçmiş olsun ya cok üzüldüm
İlla bir sebebi vardır cnm kan uyuşmazlığı yada başkamaalesef bir sebep göstermedi doktorlar
kan uyuşmazlığı yok, genetik testler temiz eşim ve benim doktorların söylediği bir şey yok yaniİlla bir sebebi vardır cnm kan uyuşmazlığı yada başka
Canım özele git bak iki bebeğinde de kalp durmuş bazen hemen bulunmaz sebep .. bana normal gelmedikan uyuşmazlığı yok, genetik testler temiz eşim ve benim doktorların söylediği bir şey yok yani
inan bana da normal gelmiyor özele gidiyoruz zaten ama sonuç aynıCanım özele git bak iki bebeğinde de kalp durmuş bazen hemen bulunmaz sebep .. bana normal gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?