Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kız diyordu hep 16. haftada erkek olduğuna kanaat getirdi işleri belli olmuyor yaDoktor erkeğe benziyor dedi 15 haftalık da erkek bebek net olmaz mı bayanlar
Hayırlısı olsun saglıkla doğsunlarBana kız diyordu hep 16. haftada erkek olduğuna kanaat getirdi işleri belli olmuyor ya
Bekliycez mecbur bi oğlum var bi de kızım olsun isterdim hayırlısı artık ☺Ayrıntılı ultrason bekleyin o zaman netleşir.bazen kordonuda pipi sanabiliyorlar.
Amin tşk ederimGönlüne göre versin inşallah Allah.
Yok olmaz 15haftalıkken bana da erkek dedı hatta bak bu pipisi dedi ben de kesın erkek dedım ama 23haftada komtrlde net şekılde kız oldugu söylendi belli olmuyor yaniDoktor erkeğe benziyor dedi 15 haftalık da erkek bebek net olmaz mı bayanlar
İnşallah benim ki de kıza dönerYok olmaz 15haftalıkken bana da erkek dedı hatta bak bu pipisi dedi ben de kesın erkek dedım ama 23haftada komtrlde net şekılde kız oldugu söylendi belli olmuyor yani
Amin inşallah ya diger kontrl günün de kesın met olur ama bana kesın erkek dedı ıyıkı alısverıs yapmadım hala da yapmadımİnşallah benim ki de kıza döner![]()
En iyisi ayrıntılı da belli olur, yine de hem kıza hem erkeğe giden renkler tercih edin, nolur nolmaz benim ilk çoçugum da 11 haftalıkken kız dediler, 16 da erkek dediler ayrıntılıda görene kadar bişey almadım erkek oldu şimdi kız istiyorum ama Allah neyi nasib ederse artk sağlığı yerinde olsun da ☺☺İnşallah ya diger kontrl günün de kesın met olur ama bana kesın erkek dedı ıyıkı alısverıs yapmadım hala da yapmadımbır erkek bır kız dendı ne yapcagımı bılemedım Smdı 20sinde gıdıcem bakalım korkıdan alamıorım da bırsey