15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

tehdıt eder gıbı aıleler gelsın cocuk gıbı sıyaket edercesıne uff cocuk gıbı
Adam cocuk istemiyomus cansu niye zorla cocuk yaptin ne hayal ettin yani maddi manevi o sorumlulugun altina girmek istemiyomus zaten kavga ediyosunuz diye. Valla eski konunu okuduktan sonra adama da cok bi sey diyemem sen kendi tercihlerinin bedellerini yasayacaksin.

CANIM BEN ONU BİLE GÖRMEDİM. ÜÇ AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM. RESMEN DEPRESYONA GİRDİM. BÖYLELERİNİ DE GÖRÜNCE BOĞASIM GELİYOR...

Ayrilalim diyorsa , iyi de ayrilalim ozaman git Ailenin yanina ayri ev tutmadigi surede gelmiyorum de.
Okadar kolaymi ya evlen cocuk bekle ayrilalim de sonra..

ahhhhh ahhhhh yazip yazip sildim adam kufru bile haketmiyo.o ailesine nedemeli hamile ustelik isten gec gelen gelinlerinden bisey beklemesinler bi zahmet ya bu tip insanlar nasil can verecek acaba ölümsüz olduklarini falanmi dusunuyolar?

cok sınırım bozuk napcagımı bılmıyorum bugun aıleler gelıp ayrılcagımızı soleyecekmısız
Canım sen niye diretiyosunki çocuğun babasına alışmaması şimdiden en güzeli ileride alışıpta babasından kopsa daha kötü olur al nafakanı ailenin yanında otur öyle insanların yanında durma bile çocuğunu istemeyen bi adama ne denirki öyle birinden sorumluluk beklenmez ailen destek oluyomu peki

ahhhhh ahhhhh yazip yazip sildim adam kufru bile haketmiyo.o ailesine nedemeli hamile ustelik isten gec gelen gelinlerinden bisey beklemesinler bi zahmet ya bu tip insanlar nasil can verecek acaba ölümsüz olduklarini falanmi dusunuyolar?
Paranı napıyosun peki eşinemi veriyosun maaşını

ben polıklınıkte calısıyoru m hastalara rontgen cekılmesı gerekıyo bende hamıle oldugumdan dolayı gıremıyorum bu da ısyerınde sıkıntı oluyo o yuzden ben ay basında konusmustum ve 2 gun sonra ısten ayrılıyorum bu sebepten dolayı radyosyan

onlar her zaman benım yanımda oldular sagolsun kararıma saygı duyarlar emınım ama ıste tek sıkıntım benm cocugum

CANIM BEN ONU BİLE GÖRMEDİM. ÜÇ AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM. RESMEN DEPRESYONA GİRDİM. BÖYLELERİNİ DE GÖRÜNCE BOĞASIM GELİYOR...
Allah hayirli zamanda nasip etsin canim, gercekten siniyolar biz gibileri boyle.konular ve insanlar...

kendım ettım kendım buldum kabulum ona zaten az benı anlamaya calıssa keske

yok bı kısmına altın yaptırıp anneme verıyorum kotu zamanım ıcın gerı kalanıda eve gıdıyo ıhtıyaclar falan
E yani evede harcıyosun daha neyapıcaksın hem çalış hem para ver hem temizlikmi yapıcaksın bak şimdi işten ayrılma git müdürüne durumu anlat başka bi bölüme geçirebilirmisiniz diye konuş kocam benden boşanıcak de durumu anlat işinize ihtiyacım var de işten çıkma o herifle zaten ömür geçmez heycanlanıcağına ne söylüyo.gerçi erkekler pek hissedemez babalığı şimdiden benim eşimde hamileymişim gibi davranmıyodu bana öküz işte.seni istemeyeni sen hiç isteme ama aldırtmak kadar vahşi bir insandan babalık beklenmez

Hatalar çok:
1. 20 yaşında evlilik. (Hani o yaşta olgun olunmaz evlilik de yapılmaz demiyorum ama burada erken olmuş.)
2. İşi gücü olmayan (doğru mu anladım?) babasının sırtından geçinen bir adam.
3. Kv ile kp ile birlikte oturmak.
4. Adam istmediği halde inatla çocuk yapmak.
5. Kavga gürültünün eksik olmadığı bir evde sırf "ben çocukları çok seviyorum" diye çocuk yapmak.
6. Çocuğun çocuk doğurması zaten ayrı bir mesele. (Burada ben yaştan bahsetmiyorum mesele olgunluk. 1 İle 5 arası yazdıklarıma dayanarak söylüyorum.)

Nasıl bir kafa bu anlamıyorum. Ben 30 yaşındayım. Üç yıllık evliyim. Oydu buydu şuydu derken çocuk olsun artık diyene kadar akla karayı seçtim. Ne maddi sıkıntım var ne eşimle ne ailesiyle. İbret olsun herkese.

Ama bu yine de durumu değiştirmiyor. Olan o yavruya olacak.

Burada sorun aslında kaynana ve kayınbaba demek ki eşine epey karalamışlar seni eşinde rest çekememiş seni harcıyacak sırf hayırlı evlat kalmak uğruna
erkekler bunun dozunu ayarlıyamıyor bizde aile olduk diyemediklerinden boşanma süreçlerine giriyorlar bazıların aklı başına geliyor bazılarıda sonu kadar annam,babam diye erkekler erkekler bunun dozunu ayarlıyamıyor bizde aile olduk diyemediklerinden boşanma süreçlerine giriyorlar bazıların aklı başına geliyor bazılarıda sonu kadar annam,babam diye erkekler bunun

onlar her zaman benım yanımda oldular sagolsun kararıma saygı duyarlar emınım ama ıste tek sıkıntım benm cocugum
annen baban arkanda ise emin ol bebeğin onlarla daha mutlu olur
boşan diyemem kimseye ama erkek müsvettesi insanlarla vakit geçirmek zor bende 23 yaşındayım çalışıyorum birde kızım var kızım benim herşeyim boşan demem ama kesinlikle doğur derim

onun cocuk ıstememesının sebebı ayrı eve cıkalım ole bızım ayrı eve cıkmamız rahat 10 sene cunku hıc bı sekılde bırıkımımız yok kayınpederım bıze destek olacagına dıger ogluna araba aldı altına bekar oldugu halde benm kocam hıcbısey demedı

ben de 22 yasındayım daha herseyın basındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…