- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Adam cocuk istemiyomus cansu niye zorla cocuk yaptin ne hayal ettin yani maddi manevi o sorumlulugun altina girmek istemiyomus zaten kavga ediyosunuz diye. Valla eski konunu okuduktan sonra adama da cok bi sey diyemem sen kendi tercihlerinin bedellerini yasayacaksin.tehdıt eder gıbı aıleler gelsın cocuk gıbı sıyaket edercesıne uff cocuk gıbı
CANIM BEN ONU BİLE GÖRMEDİM. ÜÇ AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM. RESMEN DEPRESYONA GİRDİM. BÖYLELERİNİ DE GÖRÜNCE BOĞASIM GELİYOR...Sorma arkadasim blof mu ne zıkkim yapiyoda olsa boyle biseyi dusunmek offf yani. 15gunluktu kimyasal gecirdim yani daha gormedim biseyini sadece kanda hamile ciktim ama dusuk yapmam bile bana yetti depresyon olarak... Rabbimin adaleti sasmaz neyse ki..
Canım sen niye diretiyosunki çocuğun babasına alışmaması şimdiden en güzeli ileride alışıpta babasından kopsa daha kötü olur al nafakanı ailenin yanında otur öyle insanların yanında durma bile çocuğunu istemeyen bi adama ne denirki öyle birinden sorumluluk beklenmez ailen destek oluyomu pekicok sınırım bozuk napcagımı bılmıyorum bugun aıleler gelıp ayrılcagımızı soleyecekmısız
Paranı napıyosun peki eşinemi veriyosun maaşınıahhhhh ahhhhh yazip yazip sildim adam kufru bile haketmiyo.o ailesine nedemeli hamile ustelik isten gec gelen gelinlerinden bisey beklemesinler bi zahmet ya bu tip insanlar nasil can verecek acaba ölümsüz olduklarini falanmi dusunuyolar?
ben polıklınıkte calısıyoru m hastalara rontgen cekılmesı gerekıyo bende hamıle oldugumdan dolayı gıremıyorum bu da ısyerınde sıkıntı oluyo o yuzden ben ay basında konusmustum ve 2 gun sonra ısten ayrılıyorum bu sebepten dolayı radyosyanCiğeri 5 para etmez bu adamların.
Bırakın böyle bir sebepten dolayı bu kararı almasını çok ciddi bir kavga gürültü sonrasında bile insan evladına kıyamaz,
Resmen kendi evladını öldürmek istiyor, yada blöf yapıyor nasıl olsa bebeğe kıyamaz diyerek her istediğimi bu sayede yaptırırım diyede düşünüyor olabilir.
Allah bildiği gibi yapsın.
Bu adam daha koca olamamış ki baba olsun, size de kızıyorum konu sahibi nasıl boyu eğersiniz nasıl aciz davranırsınız
İşiniz varmış çok şükür kendisine hayrı olmayan adamı ne demeye babalık makamına yüceltirsiniz.
yok bı kısmına altın yaptırıp anneme verıyorum kotu zamanım ıcın gerı kalanıda eve gıdıyo ıhtıyaclar falanParanı napıyosun peki eşinemi veriyosun maaşını
onlar her zaman benım yanımda oldular sagolsun kararıma saygı duyarlar emınım ama ıste tek sıkıntım benm cocugumböyleleriyle neden evlenirlir diyenler ah keşke evlenmeden önce belli etseler böyle asalak olduklarını
nefret ediyorum bütün erkeklerdenkendilerini bi bok sanmalarından aşağılık olmalarından bu ne ya ama biz de salaklık onları çok yükseklere çıkarıyoruz sonrada bu duruma katlanamıyoruz offf offf
bebeğine sımsıkı sarıl tatlım boşver sen onu ailen ne karar veriyır senn için ???
Allah hayirli zamanda nasip etsin canim, gercekten siniyolar biz gibileri boyle.konular ve insanlar...CANIM BEN ONU BİLE GÖRMEDİM. ÜÇ AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM. RESMEN DEPRESYONA GİRDİM. BÖYLELERİNİ DE GÖRÜNCE BOĞASIM GELİYOR...
bazı insanlar çocuk isteğiyle evleniyor zatenPeki neden cocuk yapilir?
kendım ettım kendım buldum kabulum ona zaten az benı anlamaya calıssa keskeAdam cocuk istemiyomus cansu niye zorla cocuk yaptin ne hayal ettin yani maddi manevi o sorumlulugun altina girmek istemiyomus zaten kavga ediyosunuz diye. Valla eski konunu okuduktan sonra adama da cok bi sey diyemem sen kendi tercihlerinin bedellerini yasayacaksin.
E yani evede harcıyosun daha neyapıcaksın hem çalış hem para ver hem temizlikmi yapıcaksın bak şimdi işten ayrılma git müdürüne durumu anlat başka bi bölüme geçirebilirmisiniz diye konuş kocam benden boşanıcak de durumu anlat işinize ihtiyacım var de işten çıkma o herifle zaten ömür geçmez heycanlanıcağına ne söylüyo.gerçi erkekler pek hissedemez babalığı şimdiden benim eşimde hamileymişim gibi davranmıyodu bana öküz işte.seni istemeyeni sen hiç isteme ama aldırtmak kadar vahşi bir insandan babalık beklenmezyok bı kısmına altın yaptırıp anneme verıyorum kotu zamanım ıcın gerı kalanıda eve gıdıyo ıhtıyaclar falan
annen baban arkanda ise emin ol bebeğin onlarla daha mutlu oluronlar her zaman benım yanımda oldular sagolsun kararıma saygı duyarlar emınım ama ıste tek sıkıntım benm cocugum
onun cocuk ıstememesının sebebı ayrı eve cıkalım ole bızım ayrı eve cıkmamız rahat 10 sene cunku hıc bı sekılde bırıkımımız yok kayınpederım bıze destek olacagına dıger ogluna araba aldı altına bekar oldugu halde benm kocam hıcbısey demedıadama saydırıcaktım ama eskı konunda kocanın çocuk istemedığını gördüm. ayrı eve çıkıp kendınıze bakma gücünüz yok, kocan zaten çocuk istemiyor. kırıcı olmak istemem ama sende masum degılsın cansu.
Ayrıl sen de bu adamla ömür geçer mi sinirlerim bozulducok sınırım bozuk napcagımı bılmıyorum bugun aıleler gelıp ayrılcagımızı soleyecekmısız
ben de 22 yasındayım daha herseyın basındayımannen baban arkanda ise emin ol bebeğin onlarla daha mutlu olur
boşan diyemem kimseye ama erkek müsvettesi insanlarla vakit geçirmek zor bende 23 yaşındayım çalışıyorum birde kızım var kızım benim herşeyim boşan demem ama kesinlikle doğur derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?