• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 haftalık hamileyim.kusmalarım devam ediyor bugun kusarken kan gördüm .başına gelen varmı?

Fuda07

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
23
3
6
43
Oluştur: 15 haftalık hamileyim.kusmalarım devam ediyor bugun kusarken kan gördüm .başına gelen varmı?

Öncelikle geçmiş olsun.Kan gelmesi senin öğürmelerinden dolayı boğazlarını tahriş etmenden dolayıdır normaldir korkulcak birşey değil.Örneğin çok öksüren kişilerde de aynı bulgular görülebilir Tabi kan avucunu doldurcak derecesinde değilse.Sana tavsiyem Premesis diye bir ilaç var içinde hem folik asit hem b vitamini hemde bulantıyı kesen kalsiyum karbonat var.Bu ilaç sadece hamileler içindir Doktoruna sor kullan derim.

Öncelikle geçmiş olsun.Kan gelmesi senin öğürmelerinden dolayı boğazlarını tahriş etmenden dolayıdır normaldir korkulcak birşey değil.Örneğin çok öksüren kişilerde de aynı bulgular görülebilir Tabi kan avucunu doldurcak derecesinde değilse.Sana tavsiyem Premesis diye bir ilaç var içinde hem folik asit hem b vitamini hemde bulantıyı kesen kalsiyum karbonat var.Bu ilaç sadece hamileler içindir Doktoruna sor kullan derim.
Teşekkür ederim cnm sayende birşey daha öğrendim ilaç benim için çok iyi olacak Dr sormalıyım normal folic asit kullanmaktansa daha iyi olur

*ayrıca konu sahibi çok geçmiş olsun sağlıkla al kucağına bu konuda mercankara2 mercankara2 ye katılıyorum ;)

Back
X