- 5 Şubat 2020
- 270
- 368
- 18
- 35
- Konu Sahibi 10mayis1subat
-
2019 Eylül sonunda oğlum tam 2 yaşındayken başladı kreşe.cok sevdi.biz pek zorlanmadik. Her sabah bırakırken biraz mizirdanirdi ama kabullenmiş şekilde bana el sallayarak sınıfına giderdi.cok şey öğrendi kresten.mutlu olduğunu hissediyorum.pandemi nedeniyle kreşler Mart ortasından beri kapalı malum...kresin sosyal medya sayfasında paylaşım yapan öğretmenini kreş çalışanlarını görünce özlediğini hissediyorum.3 yaş çok normal...siz calismasanizda evden biraz uzaklaşması iyi olur.baslangicta cok sık hasta oluyorlar orası kaçınılmaz.bizin kresimiz de 15 Haziran'da aciliyor ama ben eylüle kadar gondermicem malum pandemi nedeniyle.en erken Eylül baslatirim diye düşünüyorum.merhaba,
önceki konumda bahsettıgım uzere, 3 yasındakı kızımı kreş e verdıkten sonra home offıce seklınde başlayacagım bır ıs teklıfı aldım.
15 hazıran da kreş lerın acılacagı bılgısı paylasıldı. sızce acılır acılmaz kres e vermek nekadar dogru olur? calısmayı ertelemelımıyım?
bır de kızım ılk defa kres e gıdıcek. gecen yaz gorusme ıcın gıttıgımız de cok sevmıştı. hala onunden gectıkte kapıdan ıcerı gırmek ıster. anne kres e gıdelım der..
alışma surecı nasıl olur ne yapmam gerekır nelere hazırlıklı olmam gerekır.
teşekkürler..
Resmen her yonden beni anlamissiniz. Yani evet artik evde sikilmalar basladi. Site de arkdaslari ve oyun bisiklet alani var. Ancak is teklifini kacirmak istemiyorum2019 Eylül sonunda oğlum tam 2 yaşındayken başladı kreşe.cok sevdi.biz pek zorlanmadik. Her sabah bırakırken biraz mizirdanirdi ama kabullenmiş şekilde bana el sallayarak sınıfına giderdi.cok şey öğrendi kresten.mutlu olduğunu hissediyorum.pandemi nedeniyle kreşler Mart ortasından beri kapalı malum...kresin sosyal medya sayfasında paylaşım yapan öğretmenini kreş çalışanlarını görünce özlediğini hissediyorum.3 yaş çok normal...siz calismasanizda evden biraz uzaklaşması iyi olur.baslangicta cok sık hasta oluyorlar orası kaçınılmaz.bizin kresimiz de 15 Haziran'da aciliyor ama ben eylüle kadar gondermicem malum pandemi nedeniyle.en erken Eylül baslatirim diye düşünüyorum.
Bu zamanda iş bulmak zor.kesinlikle çalışmalısınız bir dava böyle bir firsat ele gecmeyebilir
Sizin görüşlerinizi önemsiyorum, moralim bozuldu. O kadar mı kötü?Özel bir anaokulunun müdürü olarak size en az Temmuz başına mümkünse Eylül'e kadar kreş konusunu ertelemenizi tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim hanim efendi. Onceligim elbette ki kizim. Ancak is teklifini de asla kacirmak istemiyorum. Diger calisan anneler ne yapacaktir aceba?Özel bir anaokulunun müdürü olarak size en az Temmuz başına mümkünse Eylül'e kadar kreş konusunu ertelemenizi tavsiye ederim.
Yani isi red mi ederdiniz?Ben bu durumda vermezdim
Şöyle etki edecek kontenjanlarımızı azaltıyoruz.Cok tesekkur ederim hanim efendi. Onceligim elbette ki kizim. Ancak is teklifini de asla kacirmak istemiyorum. Diger calisan anneler ne yapacaktir aceba?
Bu pandemi sureci kres fiyatlarinda etki eder mi aceba? Ozel bir kurum ile gorustum orda karar kildim
Durum iyi mi, kötü mü biz de bilmiyoruz aslında, yaşarsak hep birlikte göreceğiz.Sizin görüşlerinizi önemsiyorum, moralim bozuldu. O kadar mı kötü?
Sizin ekonomik durumunuzu bilmiyorum ben olsaydım kabul etmezdim çocuğumun sağlığından önemli değil. Üstelik koronanın tetiklediği çocuklarda çıkan o hastalıktan sonra kreşe vermeyi asla düşünmezdimYani isi red mi ederdiniz?
Özel bir anaokulunun müdürü olarak size en az Temmuz başına mümkünse Eylül'e kadar kreş konusunu ertelemenizi tavsiye ederim.
Zor olacak ama bence evde kendiniz ilgilenmelisiniz işi kabul edip. Çünkü kreşler bence bu dönemde açılması bile pek mantıklı değil tabi 15 hazirana kadar belki yayılımı çok çok azalabilir.merhaba,
önceki konumda bahsettıgım uzere, 3 yasındakı kızımı kreş e verdıkten sonra home offıce seklınde başlayacagım bır ıs teklıfı aldım.
15 hazıran da kreş lerın acılacagı bılgısı paylasıldı. sızce acılır acılmaz kres e vermek nekadar dogru olur? calısmayı ertelemelımıyım?
bır de kızım ılk defa kres e gıdıcek. gecen yaz gorusme ıcın gıttıgımız de cok sevmıştı. hala onunden gectıkte kapıdan ıcerı gırmek ıster. anne kres e gıdelım der..
alışma surecı nasıl olur ne yapmam gerekır nelere hazırlıklı olmam gerekır.
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?