15 kilo vermek isteyenler .....

kalkinca bir bardak yesil cay ictim
sabah: domates salatalik peynir, ekmek yedim.
arada, yarim elma, bir tane mandalina
oglen; corba ve bir kac cucbuk kraker
ara: 7-8 tane badem, kayisi kurusu, cubuk
aksam;corba ve salata,ekmek, bir kac saat sonra bir tane greyfurt
kalorisini hesapladim 1000, hic ac birakmadim kndimi surekli biseyler var agzimda :)
16 kilo daha gitmesi gerek. Bu ay sonuna kadar 2 kilo verebilsem cok iyi olacak. 17 gu var.

bugun sabah kalktim biraz evde hareket yaptim kahvalti yapmadan. Normaldede disari ciktigimda yolumu uzatiyorum birkac adim fazla yurumek icin. 17 gun -2 kilo hedefim.

su an okadar cok biseyler yemek istiyorum ki. Biraz duygusal acidan aclik beni yemege itiyor ama daynicam insallah.
bugun 1200 kalori almisim zaten. bugun tartildigimda 5 kilo verdigimi farkettim, bir bozarsam devami gelecek. Bu 5 kiloyuda son bir ayda almistim, o yuzden cabuk gitti.

sabah bir bardak ilik sut ve muz. Bu ikiliyi cok seviyorum
oglen: kuru fasulye, brokoli ve karnibahari karistirip sulu yemek yaptim, tadi fena degil :) biraz ondan ve yogurt yedim
aksam: gene ayni yemekten yedim ve biraz ekmek
aralarda da; bir tane kurabiye, yaklasik 10 tane badem, 2 tane hurma ve birtane kayisi kurusu yedim.
sabah tartildim gene, 200 gram daha oynamis.:nazar: Bu arada sporda yapiyorum dun 5 saat yurumusumdur. Hareketli olunca ve yemeye dikkat edince gidiyor kilolar, ozellikle kisa sure once alindiysa.
vermem gereken 14.5 kilo daha var :KK49:

bugun kotu birsey yaptim.
aksama kadar gayet guzeldi 600 kalori almistim. Aksam arkadaslarla yemege gittik
cok acikmistim, gittigimiz restaurantin makarnasi meshurdu bir guzel yedim onu
eve gelir gelmez kac kalori diye baktim 1200 kaloriymis :( cok uzuldum en fazla 600 kaloridir
oda toplamda 1200 kalori eder diye hesaplamistim. Fazla olmayacak gene diye dusunuyordum.
bir ogunde 1200 kalori aldim makarnadan :KK43: hafta sonu cok dikkat etmem lazim.

merhaba kızlar bende 15 kilo vermek istiyorum ben bir haftadır diyetteyim aslında diyetde sayılmaz sağlıklı beslenme yediklerimin yarısını yiyorum bir haftaya pilatese başlıycam inşallah hepimiz en kısa sürede sağlıklıca kurtulalım kilolardan

merhaba kızlar bende 15 kilo vermek istiyorum ben bir haftadır diyetteyim aslında diyetde sayılmaz sağlıklı beslenme yediklerimin yarısını yiyorum bir haftaya pilatese başlıycam inşallah hepimiz en kısa sürede sağlıklıca kurtulalım kilolardan
Ben her gun yediklerimi yazacagim, birlikte spor yapalim mi. Youtubeda evde yapilan hareketler var onlardan birini takip edelim her hafta birlikte. Bende 28 ocakta basladim, 6 kilo verdim, hafta sonu cok yedim biraz moral bozuklugu vardi galiba 1 ini geri aldim ama bundan sonra daha duzenli yapmak istiyorum. Gercekten zayif olmak istiyorum artik. Katilirmisin bana, ikimizde ayni sayida kilo vermek istiyoruz,

tabiki katılırım canım epeydir siteye giremedim mesajini yeni gördüm birlikte zayıflayalım

7şubat ta yazmışım buraya,66.8 mişim...bu haftaya 65.3ile başladım :KK49:9 kiloya yakın vermişim,kaldı 7.3....

Back
X