15 kilo vermeliyim :(

izoos

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
10
0
6
35
Tekirdağ
Merhaba :)
Ben 16 yaşında Lise 2. sınıf bir öğrenciyim. Bundan 1 ay öncesi 72 kg ile diyetime başladım. Şuan 67 kiloyum, boyum 1,65 ve büyük bir azimle istediğim kiloya varmaya çalışıyorum. Daha yaşımın küçük olmasına rağmen zayıflığın nasıl bir şey olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Hep şişman bir çocuk değildim fakat sanıyorum ki en son ilkokuldayken zayıftım. Ergenlikle birlikte kilo aldım ve bir daha veremedim. 2 sene öncesi diyetisyen yardımıyla 2 ayda 10 kilo vermiştim ama verdiğim tüm kiloları geri aldım. Yaşıtlarıma baktığım zaman çok moralim bozuluyor çünkü hepsi zayıf ve giydikleri üzerlerine yakışıyor. Hedeflediğim kilo 55. Ve zayıfladığım zaman her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Bu konuyu biraz fazla takıntı haline getirdim sanırım, kendi kendime şişman olduğum için ağlıyorum ve sen şişmansın onu yapamazsın şunu yapamazsın gibi kendi üzerime gidiyorum. Aslında çevremdeki insanlar kilomu göstermediğimi söyleselerde ben bu düşüncelere asla katılmıyorum. İnsan sadece görünüş değil sağlığı içinde bunları uygulamalı. Neyse bana eşlik etmeniz ve herkesin hedeflediği kiloya ulaşması dileğiyle :))

Son düzenleme:
Merhaba :)
Ben 16 yaşında Lise 2. sınıf bir öğrenciyim. Bundan 1 ay öncesi 72 kg ile diyetime başladım. Şuan 69 kiloyum, boyum 1,65 ve büyük bir azimle istediğim kiloya varmaya çalışıyorum. Daha yaşımın küçük olmasına rağmen zayıflığın nasıl bir şey olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Hep şişman bir çocuk değildim fakat sanıyorum ki en son ilkokuldayken zayıftım. Ergenlikle birlikte kilo aldım ve bir daha veremedim. 2 sene öncesi diyetisyen yardımıyla 2 ayda 10 kilo vermiştim ama verdiğim tüm kiloları geri aldım. Yaşıtlarıma baktığım zaman çok moralim bozuluyor çünkü hepsi zayıf ve giydikleri üzerlerine yakışıyor. Hedeflediğim kilo 55. Ve zayıfladığım zaman her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Bu konuyu biraz fazla takıntı haline getirdim sanırım, kendi kendime şişman olduğum için ağlıyorum ve sen şişmansın onu yapamazsın şunu yapamazsın gibi kendi üzerime gidiyorum. Aslında çevremdeki insanlar kilomu göstermediğimi söyleselerde ben bu düşüncelere asla katılmıyorum. İnsan sadece görünüş değil sağlığı içinde bunları uygulamalı. Neyse bana eşlik etmeniz ve herkesin hedeflediği kiloya ulaşması dileğiyle :))

yaşın daha genç olmasına rağmen çok bilinçlisin ve çok azimlisin ve bence çokda akıllısın ileriyi görmen tedbirlerini şimdiden almak istemek çok iyi çok gençsin bu senin için bir avantaj bence çok güzel bir kızsın ama istediğin kiloya gelince kendini daha güzel hissedeceğine eminim sakın pes etme bende kilolarımla savaşıyorum 34 yaşındayım ve 2 kız çocuk annesiyim sana tavsiyem sakın vazgeçme bir de biz ayça kayanın kitabını aldık ve onu uyguluyoruz sana da tavsiye ederim.ama sakın kulaktan dolma şeylerle zayıflayayım deme

Ve bugün yediklerim :)

Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
Göz kararı peynir
1 biber ve 1 salatalık
1 bardak süt

Öğlen:
1 fincan kahve 1 şekerli

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillikli, zeytin yağlı salata

Ve 2 litre su. Yaza kadar zayıflamalıyımm son 14 kilo :43:

Canim sen iyi az yemissin akşam ben bayağı
Yedim yani
Zayifsin inşallah daha da zayif girersin yaza

Sabah yediklerim:

1 bardak elma sirkeli ballı su (kahvaltıdan yarım saat önce)
2 dilim kepekli ekmek
Göz kararı peynir
1 bardak süt
Biraz domates ve yumurta

Sabah yediklerim:

1 bardak elma sirkeli ballı su (kahvaltıdan yarım saat önce)
2 dilim kepekli ekmek
Göz kararı peynir
1 bardak süt
Biraz domates ve yumurta

sirkeli suya dikkat et bence zamanla mide ağrısı yapabilir.birde bu kilo cetvelini nasıl yaptığını tarif edersen sevinirim şimdiden teşekkürler.

Back
X