Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, tartıda en son 62 yi bırakmışken bugün tam 7 ay sonra 74 ü buldum.. Şimdi hedefim bu 15 kilodan kurtulmak, en azından önümüzdeki baharı 60 olarak karışılayacağım..
Tarih:19.11.2014
Boy :175
Kilo:74.4
Bugün yediklerim
Sabah: 2 yumurta
Öğlen 2 yumurta beyazı+yeşilçay
Ara:türk kahvesi
Akşam:bir küçük domates+4 küçük mantar
ara: yarım limon+çay
gece yatarken:adaçayı
Toplam:2.5 litre su
iyi geceler :))
bugün yediklerim
sabah 2 yumurta+1 dilim peynir+10 zeytin
öğlen haşlanmış kabak+2 kırmızı biber turşusu+2 kase tarhana çorbası
akşam :mantarlı omlet
1 saat yürüyüş
Bravo canım bu kadar azıcık şeylerle nasıl doyuyorsun Benim de 15 17 kilo vermem gerek boyun 170 kilom 79 nasıl zayıflatacağını bilmiyorum az yemeye dikkat ediyorum ama guatırım var biraz zor kilo veriyorum
ah ya şimdi kaçamaktan geliyorum canım annemler geldi biraz önce kahvaltı sofrası kurdular ben de duramadım bir sürü yedim :) çok aç kalınca da işte böyle kaçamaklar oluyor insanın gözü aç kalıyor. yarın muzaffer kuşhanın diyetine başlayıp tamamen uyucam. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.416485/ bak istersen sana uyarsa birlikte başlıyalım