- 13 Aralık 2016
- 613
- 226
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Ben boşanmak istemiyorum.korkuyorum nedense,2 çocukla tek kalmaktan.Aynı döngü tekrarı hiç sevmem boşanmak istiyorsa boşanın
o zaman allah size sabır versinİnada bindirmiş.
Evet 13 sene aynı öyle dokunmadan duramiyordu.simdi bana şart koyuyor değişeceksin diyor.yuvasini dağıtmak istemezmis ama artık yilmiş benden.seven adam sevdiği kadına dokunmadan duramaz bunca zaman normalmiş gibi hayatına devam edemez ben söyleyim
Eline bahane vermişsiniz derken anlamadım? Ben hep evdeyim genelde online işlerimi hallediyorum ,kiskanmiyor beni içi rahat onun.Aldatmaya karşıyım ama böyle adamlar dibine kadar hak ediyor.
Birde eline bahane vermişsiniz, devamlı bunu sunacak önünüze, kendini ört bas etmek için.
Belli ki libido birden ve erkenden düşmüş.
Coronadan sonra penis boyu küçülme sorunu, cinsel sorunlar çok fazla ortaya çıktı… Şehir efsanesi değil üroloji doktorları patlama yaşadı bu sorunlardan.
Adam boşanmak istiyor amaBen boşanmak istemiyorum.korkuyorum nedense,2 çocukla tek kalmaktan.
Forumu okuyup duruyorsun ayda bir kere, yılda bir kere yapanlarıBi laf var bilin mi erkek ölür de şiiyyii ölmez die :)
Erkeklik mi yapıyorsun lafı için dedim.Eline bahane vermişsiniz derken anlamadım? Ben hep evdeyim genelde online işlerimi hallediyorum ,kiskanmiyor beni içi rahat onun.
Tam olarak nasıl bir değişim istiyormuş?Evet 13 sene aynı öyle dokunmadan duramiyordu.simdi bana şart koyuyor değişeceksin diyor.yuvasini dağıtmak istemezmis ama artık yilmiş benden.
Eşiniz andropoza erken girmiş biraz, libidosu düşmüş ama bunu sizi manipüle ederek, pasif agresif davranarak gösteriyor. Sakın kendinizden şüphe etmeyin bir üroloji uzmanına gitmeli. Konunun sizinle alakası yok.Merhaba arkadaşlar,15 senelik evliyim.2 evladım var.Ben 36 eşim 46 yaşında.Bunca sene iyi günümüz kötü günümüzde oldu,ama hiç yatak hayatımızı etkilemedi sorunlar.2 senedir eşim ,alıngan pasif agresif ve seks yapmama cezası veriyor bana sanki evde ev arkadaşi ,kardeş gibi oturalım çoluk çocuk yemek yiyip sohbet edelim ama iş oraya gelmesin hep kaçıyor.hayatinda biri yok eminim.şuan eytden hatta evde.fiziksel efor da sarfetmiyor ki yorgundur diyeyim en son ocak ayında yaptık ,ben güzel bakımlı,ince hoş bir bayanım. Ama o güzel görmüyor sanırım.kizlar benim de ihtiyacım var ,anla beni diyorum yok hep kaçıyor.ne yapmalıyım sizce? ( Boşanma aşamasına geldik ama ben yuvamı dağıtmak istemiyorum) 10 yaş büyük diye olabilir mi? Yoksa beni beğenmiyor yada artık bana doydu?
Onlar yalan yalan nerelerde neler iderler bakalım :) 46 yaş duracağı bi yaş değil hormon yada testis hastalığı neydi şu oluyor ya diyemedim aklıma gelmedi ondan olmadığı sürece çalışır makinaForumu okuyup duruyorsun ayda bir kere, yılda bir kere yapanları
Yorumuna katılıyorum ama yaş ilerledikçe kısmı birşey eklemek istiyorum gençlerde daha çok sertleşme sorunu veya erken boşalmaYaş ilerledikçe erkeklerde cinsel isteksizlik hızla artar, yediğimiz içtiğimiz onca zehirli gıda kadınlarda doğurganlıkta azalma erkeklerde de cinsel istekte azalma olarak kendini gösteriyor. Eşinizin ürolojik bir problemi olabilir. Sertleşemiyor olabilir bu sebeple erkekler cinsellikten uzak durabilir. Sertleşemiyorum ondan ilişkiye girmiyorum diyemediği için de sen bana onu dedin bunu dedin tarzında konuşabilir. Bunların hepsi birer faraziye olmakla beraber en çok görülen problemler bunlardır. Bu işe kesin neticeyi her üroloji doktoru da değil bu hususta ihtisası olan androloji uzmanı verir.
Kadınlık yapmamı,hürmet etmemi saygı göstermeli istediği şeyler annelikTam olarak nasıl bir değişim istiyormuş?
Nasıl ikna edicem ürolog a gitmesine? Ben sana yukselmiyorum diyor,kime yukseliyordun dediğimde de kimseye diyor.garip saçma cevaplar.Eşiniz andropoza erken girmiş biraz, libidosu düşmüş ama bunu sizi manipüle ederek, pasif agresif davranarak gösteriyor. Sakın kendinizden şüphe etmeyin bir üroloji uzmanına gitmeli. Konunun sizinle alakası yok.
Kızma yanlış da anlama ama artık senin eşinde hiç cinsel güç kalmamışNasıl ikna edicem ürolog a gitmesine? Ben sana yukselmiyorum diyor,kime yukseliyordun dediğimde de kimseye diyor.garip saçma cevaplar.
Sertleşme problemi eşine arzu ve isteğin azalmasindan da olmaz mı?Yaş ilerledikçe erkeklerde cinsel isteksizlik hızla artar, yediğimiz içtiğimiz onca zehirli gıda kadınlarda doğurganlıkta azalma erkeklerde de cinsel istekte azalma olarak kendini gösteriyor. Eşinizin ürolojik bir problemi olabilir. Sertleşemiyor olabilir bu sebeple erkekler cinsellikten uzak durabilir. Sertleşemiyorum ondan ilişkiye girmiyorum diyemediği için de sen bana onu dedin bunu dedin tarzında konuşabilir. Bunların hepsi birer faraziye olmakla beraber en çok görülen problemler bunlardır. Bu işe kesin neticeyi her üroloji doktoru da değil bu hususta ihtisası olan androloji uzmanı verir.
Hiç olmuyor şenlik durum yok bacım o yüzden fildir fildir kaciyor sıkma canini Sex olmasa bu erkekler çekilirmi Allah askinaBana ereksiyon olmaması zaten zoruma gidiyor.ama hiç bir şekilde olmadığını kendini tatmin etmediğine eminim.ben herkesin beğendiği sporcu biriyim.ama o elindekini elinin tersiyle itiyor bu zoruma gidiyor.
Olsun yinede duramaz başka şekilde illa yapıyordur aldatıyor diyemem ama kendi kendine vardır illa bir durum ne gerek var karısı varken ??Evet 13 sene aynı öyle dokunmadan duramiyordu.simdi bana şart koyuyor değişeceksin diyor.yuvasini dağıtmak istemezmis ama artık yilmiş benden.
Kendi yetersizliğini sizin üstünüze atmakla kapatmak istiyor, çok itici ya.Nasıl ikna edicem ürolog a gitmesine? Ben sana yukselmiyorum diyor,kime yukseliyordun dediğimde de kimseye diyor.garip saçma cevaplar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?