15 senelik evlilik ve 2 senedir ani bir şekilde cinsellik yokluğu

Kendı canı isteyınce gelıyormus ama yorumda yazmış Ocak ayında ilişki oldu die
Evet,aslında eytden emeklj olmak istemiyordu,Şubat'ta zorunlu çıkardılar.bir boşluğa düştü bana sardı,hep geçmişle ilgili kavga etmeye başladı inanın ki yildim.ne kadar çok biriktirmiş içinde...

Yuvamı dağıtmak istemıyorum dediniz peki nolacak böyle ?
Orta yola gelmiyor.2 güne bir yanına oturuyorum konuşalım biraz diyorum ben yumuşak konuşurken birden suçlamalar,bagirmalar insanı tahrik eden ağır laflar söylüyor bende karşılığını veriyorum.sonra diyorum bu adam böyle değildi,sevseydi ozurumu kabul eder yada beni anlardı gönlü olsaydı.inanin ki reglim bile her zaman düzenli gelirken 1 senedir stresten öyle saçma düzensiz geliyor. Ben dayanamıyorum gidiyorum oda öfkeyle kavga enerjisiyle beni geri çeviriyor.cok kırgın ve kızgınım.

Kimin bahanesi?

Siz evlimisiniz

Giyin gezin ne olacak ki?
Yaklaşırsa bende izin vermezsem hır gür çıkmasından korkuyorum.anca böyle şeyler giyincemi kadın görüyorsun beni dersem ortalık yine karışır gibi geliyor ,yoksa kaç aydır giyerdim bir gecelik ama ağrıma gidiyor herkesin beğenip suzdugu bir kadın olarak aylardır yok sayilmam.

O zaman açın davayı bakın bakalım mahkeme de hakim karşısında da bagırıp cagırabılıyor mu ?

Ruyalanmadigini söyledi.bu arada son iki senede gitgide azaldı aylar girmeye başladı geçen sene toplam 6 defa yapmisizdir.bu sene sadece Ocak ayında.bu arada boşanmak da istiyor.
üroloğa gidin normal değil bu kadarı, psikolojisi bozuk vs desek yine olurdu ara da sırada daha genç adam sonucta. ben sizin adınıza üzüldüm.

Yes. 11 senelik
İyi de boşanmak istiyormuş. Boşanın demek ki bir sorun var.

O sorun ne işte ,bana diyor ki sen değiş düzel ben iyi olucam diyor.hep topu bana atıyor.
Konuşacaksınız. Karşılıklı konuşarak çözeceksiniz. Belki fantezileri değişmiştir ben nerden bileyim bacım
Siz birbirinize hakarete varicak söylemlerde hiç bulundunuz mu?
Yok ben sevmem öyle şeyleri. Kocam da ben de birbirimize hakaret etmeyiz. Oturup konuşuruz sıkıntılarımızı

Aldatmaya karşıyım ama böyle adamlar dibine kadar hak ediyor.

Birde eline bahane vermişsiniz, devamlı bunu sunacak önünüze, kendini ört bas etmek için.

Belli ki libido birden ve erkenden düşmüş.

Coronadan sonra penis boyu küçülme sorunu, cinsel sorunlar çok fazla ortaya çıktı… Şehir efsanesi değil üroloji doktorları patlama yaşadı bu sorunlardan.

seven adam sevdiği kadına dokunmadan duramaz bunca zaman normalmiş gibi hayatına devam edemez ben söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…