15 senelik evlilik ve 2 senedir ani bir şekilde cinsellik yokluğu

Yaş olarak daha gençsiniz bence ciddi bir konuşma yapın düzelmeyecekse ayrılın yapcak bir şey yok

Şeytan diyor ki al Penti priveden gecelik,giy ama yaklaşmasına izin verme bakalım ne ölcak çünkü bende saldım o gelmiyorsa ben hicde ona gidemem tarzı..

Şeytan diyor ki al Penti priveden gecelik,giy ama yaklaşmasına izin verme bakalım ne ölcak çünkü bende saldım o gelmiyorsa ben hicde ona gidemem tarzı..
Neden sürekli bunu yazıyorsunuz
Mahsun j de ki recepoğlu baklavaları gibi

Ürün yerleştirmemi yapıyorsunuz

Bence artık beni de çekici görmüyor.hani bir laf var ya güzellik gören gozdedir diye.o misal.
Cinsel sorunu var ve doğru siz Dahil kimise çekici görmüyor. Yani sizden kaynaklanan birşey değil, problem onda, boşuna sizi böyle eziklemeye çalışmasın.

O zaman yapamıyor mu acaba yaşından dolayı ve bunu sizin üstünüze atıyor???
Bende bilmiyorum işte.bu arada ben hiç öyle yapmak için gitmedim açıkçası kırgınım çünkü.nasil tutuyorum kendimi bilmiyorum ama o gelesiye asla diye söz verdim kendime.sizce yanlış mı yapıyorum?

Bu zamanda düzgün erkek bulmak da zor.
Hatta dediğin gibi düzgün kaliteli çamaşır bulmakta zor.ben pamuklu tercih ediyorum özel günler içinde yine napiyim Penti hem uygun hem tarzıma uygun geliyor mesela benim hiç saten takımlarım olmadı

BEn bu yazdigima kizlar ne düşünüyorsunuz diye yazıyorum fikrinizi almak için
Yok hayatım ne giyersen giy adam canı istese dizi çıkmış çamaşır suyu lekeli pijama bile dinlemez kuş hareketlenir. Eşim 48 yaşında hamileyim onun donlarını giyiyorum geniş diye adam benim donum bile çok seksi duruyor ya diye yanaşıyor canı seks isteyince. Prive mrive boş. O tarz giyim zaten seks hayatı varsa renk katmak için sizin eşinizin cinsellik ile ilgili sıkıntısı vaaaarrr size ondan böyle yansıtıyor. Ama adama da daha önce erkek değilsin demişsin şimdide cinselliğin yok demeyin sakince konuşun

Tam olarak neler yaşadınız ne problemleriniz var bilemiyorum ama çok büyük şeyler değilse bence inadı bırakın yani aşk tutku sevişme bunlar buzları eritip iki tarafında gönlü olacak şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…