- 7 Mayıs 2025
- 31
- 11
- 3
- 22
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Yaş olarak daha gençsiniz bence ciddi bir konuşma yapın düzelmeyecekse ayrılın yapcak bir şey yokMerhaba arkadaşlar,15 senelik evliyim.2 evladım var.Ben 36 eşim 46 yaşında.Bunca sene iyi günümüz kötü günümüzde oldu,ama hiç yatak hayatımızı etkilemedi sorunlar.2 senedir eşim ,alıngan pasif agresif ve seks yapmama cezası veriyor bana sanki evde ev arkadaşi ,kardeş gibi oturalım çoluk çocuk yemek yiyip sohbet edelim ama iş oraya gelmesin hep kaçıyor.hayatinda biri yok eminim.şuan eytden hatta evde.fiziksel efor da sarfetmiyor ki yorgundur diyeyim en son ocak ayında yaptık ,ben güzel bakımlı,ince hoş bir bayanım. Ama o güzel görmüyor sanırım.kizlar benim de ihtiyacım var ,anla beni diyorum yok hep kaçıyor.ne yapmalıyım sizce? ( Boşanma aşamasına geldik ama ben yuvamı dağıtmak istemiyorum) 10 yaş büyük diye olabilir mi? Yoksa beni beğenmiyor yada artık bana doydu?
Gerçekten mi? Neden böyle düşündünüz,erkek değilsin demişim diye böyleymiş laf etmişim erkekligine oda incinmiş.Kızma yanlış da anlama ama artık senin eşinde hiç cinsel güç kalmamış
Biliyorum sıkıntı canı istememesindeCanı isteyen erkek ne derseniz deyin yanaşır. Başka problemi var size yalan söylüyor
Bence artık beni de çekici görmüyor.hani bir laf var ya güzellik gören gozdedir diye.o misal.Kendi yetersizliğini sizin üstünüze atmakla kapatmak istiyor, çok itici ya.
Yaş olarak daha gençsiniz bence ciddi bir konuşma yapın düzelmeyecekse ayrılın yapcak bir şey yo
Alakasi yok öyle incilse bak gör bende sorun yok der ama sertleşme yokGerçekten mi? Neden böyle düşündünüz,erkek değilsin demişim diye böyleymiş laf etmişim erkekligine oda incinmiş.
Eytden emekli oldu ,evde hep,birşey yapmıyor benim gözüm üzerinde.gercekten yapmıyor.Olsun yinede duramaz başka şekilde illa yapıyordur aldatıyor diyemem ama kendi kendine vardır illa bir durum ne gerek var karısı varken ??
Neden sürekli bunu yazıyorsunuzŞeytan diyor ki al Penti priveden gecelik,giy ama yaklaşmasına izin verme bakalım ne ölcakçünkü bende saldım o gelmiyorsa ben hicde ona gidemem tarzı..
Cinsel sorunu var ve doğru siz Dahil kimise çekici görmüyor. Yani sizden kaynaklanan birşey değil, problem onda, boşuna sizi böyle eziklemeye çalışmasın.Bence artık beni de çekici görmüyor.hani bir laf var ya güzellik gören gozdedir diye.o misal.
O zaman yapamıyor mu acaba yaşından dolayı ve bunu sizin üstünüze atıyor???Eytden emekli oldu ,evde hep,birşey yapmıyor benim gözüm üzerinde.gercekten yapmıyor.
Sertleşme olmadığı için yaklasmiyor diyorsunuz.ve o diyor ki o zaman sertlesmemesinin sebebi sensinAlakasi yok öyle incilse bak gör bende sorun yok der ama sertleşme yok
Bende bilmiyorum işte.bu arada ben hiç öyle yapmak için gitmedim açıkçası kırgınım çünkü.nasil tutuyorum kendimi bilmiyorum ama o gelesiye asla diye söz verdim kendime.sizce yanlış mı yapıyorum?O zaman yapamıyor mu acaba yaşından dolayı ve bunu sizin üstünüze atıyor???
BEn bu yazdigima kizlar ne düşünüyorsunuz diye yazıyorum fikrinizi almak içinNeden sürekli bunu yazıyorsunuz
Mahsun j de ki recepoğlu baklavaları gibi
Ürün yerleştirmemi yapıyorsunuz
Yok ya suçu atıyor üzerinden daha açık söylemek istemiyorumSertleşme olmadığı için yaklasmiyor diyorsunuz.ve o diyor ki o zaman sertlesmemesinin sebebi sensin
Kız şeytan olsa aldat kocanı derdiŞeytan diyor ki,al Penti priveden yepyeni bir şey,giy ama kendine yaklaştırma.ne dersiniz
Kız şeytan olsa aldat kocanı derdibu daha melekvari bir yorum. Hatta Victoria's secret meleği olabilir Penti önce naylon don yapmamayı öğrensin
Yok hayatım ne giyersen giy adam canı istese dizi çıkmış çamaşır suyu lekeli pijama bile dinlemez kuş hareketlenir. Eşim 48 yaşında hamileyim onun donlarını giyiyorum geniş diye adam benim donum bile çok seksi duruyor ya diye yanaşıyor canı seks isteyince. Prive mrive boş. O tarz giyim zaten seks hayatı varsa renk katmak için sizin eşinizin cinsellik ile ilgili sıkıntısı vaaaarrr size ondan böyle yansıtıyor. Ama adama da daha önce erkek değilsin demişsin şimdide cinselliğin yok demeyin sakince konuşunBEn bu yazdigima kizlar ne düşünüyorsunuz diye yazıyorum fikrinizi almak için
Tam olarak neler yaşadınız ne problemleriniz var bilemiyorum ama çok büyük şeyler değilse bence inadı bırakın yani aşk tutku sevişme bunlar buzları eritip iki tarafında gönlü olacak şeylerBende bilmiyorum işte.bu arada ben hiç öyle yapmak için gitmedim açıkçası kırgınım çünkü.nasil tutuyorum kendimi bilmiyorum ama o gelesiye asla diye söz verdim kendime.sizce yanlış mı yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?