• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 şubatta ayrılacağım eşim benimle sevgili olmak istiyor çok mutluyum !!! :)

kizma ama sadece meraktan soruyorum
kadinlik gururunu kiran bir insani hala "seviyorum" demene ben sasiriyorum

kizma ama sadece meraktan soruyorum
kadinlik gururunu kiran bir insani hala "seviyorum" demene ben sasiriyorum

yok kızamadım hem olayların dışına çıktıkça sanki sevgim bitmişte ben seviyorum sanıyormuşum gibi geiyor :18: bilmiyorum şu an sorsalar seviyorum diyemem biliyorum konuyu açalı şunun şurasında ne kadar oldu ama yaşadığım süreç o kadar yordu ki beni ne düşünmem ne hissetmem gerektiğini bulamadım bi süre ama şimdi çok çok çok daha iyiyim :)

hıyar işte tatlım bunlar böyle benim eski eşimde bana aynını yapmıştı boşandık üç gün sonra arayıp görüşelim demişti..her zaman soğan değil bazen bir hıyarda ağlata biliyo işte...:):76:

hıyar işte tatlım bunlar böyle benim eski eşimde bana aynını yapmıştı boşandık üç gün sonra arayıp görüşelim demişti..her zaman soğan değil bazen bir hıyarda ağlata biliyo işte...:):76:

:)) kesinlikle ama eskiden ağlattılar bizi yeter artık bak ne güzel hayatında inşallah hayırlısıyla yeni bi sayfa açmışsın kısmet belki de zamanı gelince bende açacağım ve eskide kalacaklar bitti gitti :1:

aslına bakarsan oda uzakta kalsa ii olur benim üç kocam var zaten:)ama kısmet bilinmez tabi...

hayırlısı canım yaa ne bileyim çocuğum yok bilemem tabi kii ama çocuklar büyüdüğünde anne Allah razı olsun bizim için ömrünü tek başına geçirdin diyip bi ömür senin yanında mı kalacaklar illa ki bi yerden sonra kendi hayatlarını kuracaklar tabii ki hayırlısı olsun kızlarının olması daha da problemli duruma getiriyor aslına bakarsan problemi Allah korusun kötü niyetli biri mi iyi niyetli bi erkek mi onun kararını sen vereceksin tabii ki hayırlısı nasılsa öyle olsun umarım..

elbette hiç biri kalmayacak yanımda ama ne kadar hoşlansamda onun doğru kişi olduğunu zannetmiyorum zaten çok erken bunlar için bence...önce kendimi yaşıyacağım sonra belki...

Bence tamam hayatım de şık bir restaurant ta rezervasyon yaptırsın... 5 yıldızlı bir otelde de oda ayarlasın..o gun çok hoş havalı bir şekilde git yemeğini ye yüzüne gülücük saç ne kaybettiğini iyice anlasın..Sonra bi tel gelsin evden sana acil sen otele git ben 1 saate geliyorum sevgilim de bas git...O da buna ders olsun.Çok kızdım belki biraz vicdansız bir oyun ama haketmiş...

Bence tamam hayatım de şık bir restaurant ta rezervasyon yaptırsın... 5 yıldızlı bir otelde de oda ayarlasın..o gun çok hoş havalı bir şekilde git yemeğini ye yüzüne gülücük saç ne kaybettiğini iyice anlasın..Sonra bi tel gelsin evden sana acil sen otele git ben 1 saate geliyorum sevgilim de bas git...O da buna ders olsun.Çok kızdım belki biraz vicdansız bir oyun ama haketmiş...

:)) canım teşekkürler ama maalesef bizim boşanma işlemi 15 şubatta gerçekleşmiyor ötelendi ve sonraki konuşmalarımızda sen bana bunu bunu söyledin deyince niye takıldın bu kadar yatma olayına diyor :)) ben takılmışım gibi onun derdi yatıp kalkmak değilmiş sadece beni bir gece daha hissetmek istemiiş miş miş miş !!! uğraşmayacağım yani aslında senin dediğine yakınını yaptım yemeğe çıktık dava ile ilgili konuşmamız gerekenler vardı çok şık giyindim makyajımı filan yaptım çok güzel bi gece geçirdik gece bitiminde ise evime gittim :))) onun beklediğini yapmadım herhalde anlamıştır bu saatten sonra da yapmayacağımı ama adam hala o yemekte hesabı sen ödedin yemek borcum var sana diyo yemek ısmarlıyacam deyip duruyor tam cinnetlik bi konu benim ki yani :27:

Back
X