15 tatil için yardım

Yanlış anlamayın ama eşiniz ve ailesi de tuhaf.
Ben 27 haftalık dln hamileyken fındığa gitti bizim kayınvalideler fln, eşime de bize de siz sakın gelmeyin. İlçede düzgün hastane yok, bir şey olsa büyük ilçeye gidene kadar Allah korusun bir şey olur dediler. Onların gelelim desen toruna bir şey olur kızım bu sene de gelmeyin demesi lazım.

Ben 36. Haftaya kadar günde 4 saat işe geliyodum evet yaptım. Sıkıntı olmaz bence de Dr izin verirse

Şimdi sizin gidip gitmek istememeniz önemli.
Siz gitmek istemiyorsanızda eşinizde gitmemeli. Yani Allah korusun herhangi bir durumda yalnız ne yaparsınız.

Ben hamile olmadığım halde eşimin 10 günlük izli var şu ara. Sizden farklı olarak yılda 1 kez gidebiliyoruz.Aileme gidelim dedi bende kar kış gidemem diyince oturdu totosunun üstüne. Eşiniz düşünemediyse bunu düşündürün. Lütfen yalnız kalmayın. Ben panik oldum siz yalnız kalacaksınız diye 😔

Ama anne ve babası onlarda. Kendimi onun yerine koyduğumda içim burkuluyor. 75 yaşındalar. Onları görecek günleri ne kadar az. Belki temmuz ayında olmayacak birisi. Yazık günah değil mi o zaman?
Hayvancılıkla uğraşacak kadar sağlıklılar anladığım kadarıyla.. güzel düşünceniz için kutlarım sizi, merhametli insanların kalbi güzel olur ❤ ancak şu an bebeğinizi düşünün bence..
Takipli doktorunuzdan uzağa gitmeyin bu haftalarda..

ben 32 haftalık doğum yapmıştım bence gitmeyin riskli

Sancınız tutsa veya suyunuz gelse o 20 km size öyle uzun gelebilir ki..

Eşimin ailesi de doğu karadenizli ordan biliyorum, her ilçede de imkan yok. Benim kayımvalidemin acil bir durumu oldu geçen senelerde doktor yoktu, röntgen cihazı yoktu başka ilçeyr naklettiler. Hadi bir sorun oldu diyelim ilçede yenidoğan acil servisi var mı bakalım? Büyük risk.

Back
X