- 9 Temmuz 2016
- 107
- 106
- 103
- 28
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
40yaş şu an yaşlı değil ama 10 yıl sonra o 50 siz 35 olacaksınız tüm fikirleriniz,yaşam enerjiniz uyuşmayacakMerhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
mutlular mı peki? cidden merak ediyorum.bu arada yaş-cinselseks bağlantısı olarak
sevdiğim bir hocam 59 yaşında eşi 34, 3 yaşında da kızları var, yaş bitmeyince bitmiyor
beklentilerin karşılandığı evlilik mutluluktur aslında, sadece yaş farkı üzerinden bakmamak lazım 'mutluluk' kısmına. kiminin kalbi hissettiği eksiklikler karşılanınca mutlu hisseder, iyileşir -genç kadın olgun erkek te genellikle kız tarafının baba eksikliği vardır onun baskın olduğu birliktelikten doyum alır, kimisi anne eksikliği yaşamıştır olgun kadınlarda arar hem aşkı hem eksikliğini, öyle tamamlar uzar gider-mutlular mı peki? cidden merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?