15 yaş büyük biriyle evlilik mümkün olabilir mi

Benim esim de benden 11 yas buyuk. Bazen fazla oturakli gibi geliyo. Hayat tecrubesi benden cok fazla. Ben bisey yaparken hemen yanima gelir, sunu soyle yapsan daha iyiolur diye yada kararsiz kaldigim zamanlarda hemen cok mantikli bi yorum yapiverir. Bazen hosuma gidiyo boyle olmasi bazen de ayar oluyorum. Gene de seviyorum onu.

Benim esimlede aramızda 12 yaş var bizde anlaşıyoruz,bana göre evlilikte birinin olgun olması gibi geliyor.mesela ben 25 yaşındayım para olsa tutmam harcamam çok oluyor veya gezmeyi çok severim fırsat olsa sürekli gezecem:)(simdi 3 cocukla zor:)
Ama esim olgun davranıp beni uyarır şunu şöyle yapma veya böyle etme gibisinden.biz anlaşıyoruz,maşallah şimdiye kadar büyük bi kavgamız olmadi beni çokda sever.ben kendim istedim olgun birini,arada 1-2 yaş olmasını yada ayni yas olmayı istemedim.

Bence yaşa takılma, eğer iyi anlaşıyorsan evlenebilirsin.yani ben olsam iyi anlaşsaydım evlenirdim. Ama yaşım genç panik yapma iyice ölç tart

Bu yaş konusu kişiye göre değişiyor.

Ben eşimden 10 ay(cık) büyüğüm . 26 yaşında evlendim .

Şöyle bir geçen 12 seneye bakıyorum da ... son 3-5 senedir lokum Onun lokum kıvamını almasını beklediğim o 7-8 sene eğitim kampı gibiydi.

Bizden daha geç olgunlaştıklarını düşünüyorum .

L Leylleyl06 ama sen şu 40 yaşına kadar neden evlenmemiş kısmını bi deş bence .

Sonra kafalar uyarsa bak keyfine .

40 yaşına kadar kalmışsa vardır çekilmez bir huyu. Aman uzak dur arkadaşım. Yaşı yaşına uygun olsun. Her nekadar hayat görüşleriniz aynı olsa da jenerasyon farkı var.
Arkadaşların yaşıtların ne bileyim yaşına denk kuzenlerin eşleriyle farklı bi uyumda olacak senin kafa yapın da onlar gibi olacak ama o bundan çok uzak kalacak. İstisna olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Eşim 13 yaş büyük benden.
Bizimde hayat görüşümüz aynı filan ama yok biyerde o uçurumu hissediyorsun.
Şimdiki aklım olsa evlenmezdm çünkü ben kıpır kıpır şen şakrak deli dolu yaşamayı istiyorm eşimle.
Dışarda deli gibi dolanmak değil demek istediğim ev halleri işte düşün.
Ama o çok olgun ve benim yaşadklarm düşündklerim ona çocukça geliyor.
Babamın annemin döneminin kafasını yaşıyor.
Kadın dediğin şöyle olur anne dediğin böyle olur filan.
Nişanlıyken flört aşamasndyken çok iyiydi hiç böyle olacağnı düşünemiştm ama yaş önemliymiş cidden.
Uzak dur arkadaşım yakma başını.

Canım ben buradaki birçok konuyu okurum, çok samimi geldiğin için ilk defa yorum yapmak istedim. Bence 40 yaş erkekler için çok da fazla sayılmaz, cinsellik konusuna da çok takılma, kadın bıksa da erkeklerinin durumunda bir değişiklik olmuyor yıllar geçse de

Whatsapp'tan anlaşılmaz nasıl bir insan olduğu da, bir yüz yüze konuş görüş derim, ne hissedeceğini gör. Kalbinin sesini dinle, başkalarını da boşveeeer dinleme.

Gelişmeleri bekliyorum.

İyi bişey olduğunu söylemedim ki kaldı ki 43 sene öncesinden bahsediyoruz benim anlatmak istediğim farklı bi konu

43 değil 25 sene öncesi. Ne olursa olsun çocuk gelin. Adam annem kadar, babam yaşında demek istiyorsun anlıyorum ama buna örnek muhtemelen 16 yaşında evlenmiş, 17 yaşında hamile kalmış bir kadın olmasın mümkünse.

25 yaşında biri için 15 yaş fark çok fazla.30 bile değilsin,tam gençliğin başındasın.
40 yaşına kadar evlenmemiş erkekte mutlaka bir sorun olduğunu düşünürüm.
Maddi sorunu yok,yakışıklı,bakımlı diyorsun.Bu yaşa kadar çoktan kaparlardı.Kapmadıklarına göre vardır bir pürüzü.

valla o bu değil de önce bir yüzyüze görüşün. o zaman evlilikte yaş vs durumlarını kafaya takarsın.

bir de daha 25 yaşındasın. zaten kötü bir tecrübe geçmiş başından. ne bu evlilik acelen? 40 yaşındaki bu beyle de önce gerçekten tanış, biraz zaman geçir. belki onla olmazsa daha sonra 35 inde biriyle de tanışırsın...hemen evlilik muhabbetlerine girmişsin bana tuhaf geldi.

40 yaşına kadar niye evlenmemis?

Canı istememiş olabilir, işi gücü rayına oturtmak istemiş olabilir, karşısına evlenecek kadar seveceği biri çıkmamış olabilir, gezip tozup bikaç çiçekten bal almak istemiş olabilir, bu zamana kadar evlenmek aklında yoktur, belki şimdi de yoktur. Bir sürü sebep olabilir.

+1
Bu nedir yahu herkes arızalıdır demiş, kafasına göre birini bulamamıştır, canı istememiştir.....Evlenip isteyip istediği gibi birini bulamayan, evlenmek için evlenme kafasında olmayan pekçok kadın/erkek var.

Erkek olunca ben nedense kat kat fazla şüpheyle yaklasiyorum. Bu forum bütün masumane duygularimi aldi götürdü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…