- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
kız onlar hep öldu eslerı genc yasta tek kaldı onları ornek vermeyeydın ıyıydı :)
allah rahmet eylesın...
Çok şükür eşinden büyük bir kadın geldi. Hiç bir kadın kendinden 15 yaş küçük biriyle evlenmez diyenleri alıntılayın da görsünler.
Mutluluğunuz daim olur umarım.
Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
Bence yaşa takılma, eğer iyi anlaşıyorsan evlenebilirsin.yani ben olsam iyi anlaşsaydım evlenirdim. Ama yaşım genç panik yapma iyice ölç tartMerhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
25 yaşındayım annem 43 yaşında bilmem eklemem gereken birşey var mı ?
25 yaşındayım annem 43 yaşında bilmem eklemem gereken birşey var mı ?
İyi bişey olduğunu söylemedim ki kaldı ki 43 sene öncesinden bahsediyoruz benim anlatmak istediğim farklı bi konuAnnen çocuk gelin olmuş. Bu iyi bişey mi?
İyi bişey olduğunu söylemedim ki kaldı ki 43 sene öncesinden bahsediyoruz benim anlatmak istediğim farklı bi konu
Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
40 yaşına kadar niye evlenmemis?
Evlenmek sadece belli bi yaşa kadar yapilmasi gereken bi görev ya da gereklilik mi?
40'ina kadar evlenmediyse problem var demekle ,20 -25 yaşına kadar evlenmeyen kıza evde kalmış demek aynı zihniyetin ürünü ve bu hic adil degil.
Erkek olunca ben nedense kat kat fazla şüpheyle yaklasiyorum. Bu forum bütün masumane duygularimi aldi götürdü sanırımCanı istememiş olabilir, işi gücü rayına oturtmak istemiş olabilir, karşısına evlenecek kadar seveceği biri çıkmamış olabilir, gezip tozup bikaç çiçekten bal almak istemiş olabilir, bu zamana kadar evlenmek aklında yoktur, belki şimdi de yoktur. Bir sürü sebep olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?