- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
adamın konu sahibini çok beğendiği hemen evlenmek istediği fikrine nasıl kapıldınız anlamadım ki..
belki adam düzgün birisi ,40 yaşındaki her adam "çıtır avcısı sapık" değil ki.
görüştüklerinde belki adam etkilenmeyecek..
ayrıca adam 40 yaşında 65 değil yani..
Sadece sorduğu soruya kendi düşüncemle cevap verdim. Benim düşüncem bu. Bu cevapların hepsi evlenme ihtimalleri yönünde. Kararını etkiler veya etkilemez kendi bileceği iş. Konu sahibinin takdiri. Bence arada ki "15" yaş çok fazla. Çevremde de aralarında 10 yaş olanlar var ve bu konuda sıkıntı yaşayanlar , sıkıntı yaşamayanlardan bir tık daha fazla. Zaten konu sahibi bir evlilik yaşamış ve olmamış, 2. evliliği riske atmak niye?? Ne gerek var. Az daha zorlasa babası olacak yaş aralığı var. Hadi kızımız olsun olsun da 32 yaşında falan olsun en fazla. Adamın yaşı 35 lik bir hatuna veya 30 luk hatuna göre gayet ideal. Ama 25 olmadı yahu. Ha 40 yaş gayet iyi bir yaş. Ondanda sıkıntı yok. Sorun arada ki 15 yaş...adamın konu sahibini çok beğendiği hemen evlenmek istediği fikrine nasıl kapıldınız anlamadım ki..
belki adam düzgün birisi ,40 yaşındaki her adam "çıtır avcısı sapık" değil ki.
görüştüklerinde belki adam etkilenmeyecek..
ayrıca adam 40 yaşında 65 değil yani..
Yolda giderken iki gencin konuşmalarına şahit oldum. Benim önümden yürüyorlardı. Genç nişanlandı ve nişanlandığı kızcağızımız 28 yaşında, yanında ki diğer akıllı arkadaşı diyor ki olum durdun durdun da 28 yaş mı aldın. Ben şok ben iptal. Ama kendilerine sıra geldi mi 22-23-24-25-(26-27-28-29-30 sakıncalı)!!!Tabi ki 40 yaş yaşlı değil .
40 yaşında insanlar kendilerini salmadıkları sürece gayet güzel/yakışıklı olabiliyorlar.
Ama 40 yaşında biri ile 25 yaşında birini bir tutabilir miyiz?
Hiç 40 yaşında bir kadın ile 25 yaşında bir erkeğin evlendigi görülüyor mü?
Eee ama erkekler kaç yaşına gelirse gelsin kendilerine hep bi çıtır kız bakmalar 30 yaş üstüne büyük demeler falan .
Ben yaş mevzusuna takılanlardan değilim. Yüzyüze tanış, birlikte vakit geçirin ama evlilik meselesi konusunda kesinlikle acele karar vermeyin. Ayrıca şu konuda bir uyarı yapacağım, adam için her yönden güvenilir ve iyi demişler ama en çok dikkat etmen gereken konu bu olmalı. İlk 3 ay bağlanmadan adamı iyice incele ve uyanık davran bu yaşa kadar gelip evlenmediyse hayatına çok fazla sayıda kadın girip çıkmıştır, bazıları ile iletişimi tamamen kesmediğini de bil.
Yolda giderken iki gencin konuşmalarına şahit oldum. Benim önümden yürüyorlardı. Genç nişanlandı ve nişanlandığı kızcağızımız 28 yaşında, yanında ki diğer akıllı arkadaşı diyor ki olum durdun durdun da 28 yaş mı aldın. Ben şok ben iptal. Ama kendilerine sıra geldi mi 22-23-24-25-(26-27-28-29-30 sakıncalı)!!!
40 yaşa yaşlı diyenler39 oldum ben yaw...
aha da fotodaki gibi kadınım.şu an üstüme yırtık jean sandalet ve kolsuz zincirli bluz var.(işyerinde böyle kıyafet olur mu demeyin,bizde oluyor:)
demem o ki,yaşam tarzı hayat görüşü ile alakalı bu işler.40 yaşında ama artık evleneyim evimde oturayım mantığındaysa olmaz,gencecik yaşta emekli hayatı yaşarsın.ama hala canlı hareketli pozitif bir tipse yaşın önemi yok bence.
30 yaşına gelip nine moduna giren kadın var,40 ına gelince de bu kadar gezdiğim yeter diyip evden çıkmayan adam da..
evet görülüyor neden görülmesin? toplum kadın yaşlı olunca sübyancı gözüyle bakıyor,adam yaşlı olunca sorun yok diyor.sırf bu yüzden sayıları az görünüyor bence..Tabi ki 40 yaş yaşlı değil .
40 yaşında insanlar kendilerini salmadıkları sürece gayet güzel/yakışıklı olabiliyorlar.
Ama 40 yaşında biri ile 25 yaşında birini bir tutabilir miyiz?
Hiç 40 yaşında bir kadın ile 25 yaşında bir erkeğin evlendigi görülüyor mü?
Eee ama erkekler kaç yaşına gelirse gelsin kendilerine hep bi çıtır kız bakmalar 30 yaş üstüne büyük demeler falan .
Bir şeyi merak ediyorum gerçekten, amacım polemik değil sizin özelinizde olmaz diyen arkadaşlara sormak.
Burda her gün onlarca konu okuyoruz hepimiz. Cinsel problemi olan, eşiyle sevişmeyen adamlar, işten gelip tv karşısına serilenler, telefonundan kafasını kaldırmayanlar, karısıyla çoluğu çocuğuyla ilgilenmeyenler, haftasonu bir parka gidip yürüyüş yapmaya üşenen adamlar falan hep karısıyla arasında yaş farkı olan adamlar mı? Hayır değil, birçoğu yakın yaşlarda evli çiftler ama hiç biri kıpır kıpır değiller. Buna ne diyeceğiz?
Ben eşimden 15 büyüğüm...ama o bana uymakta daha çok zorlanıyor.. ben kıpır kıpırım eşim daha ağır yaşına göre.. bazen diyorum sen 70 yaşındamısın diye:)) kısaca yaş farkı değil düşünce farkı olmasın, bakış açısı farkı olmasın yani yaş farkından çok diğer farklara bakılmalı diye düşünüyorum
kız onlar hep öldu eslerı genc yasta tek kaldı onları ornek vermeyeydın ıyıydı :)Bence iki taraf da olgunsa yeterince 15 yaş da olur 30 yaş da. Bknz Kayahan, halit Akçatepe ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?