• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaş fark ..

Bu yaşlarda hep böyle büyükler çekici gelir neden? Erkekler daha geç olgunlaştığı için yaşıtların sana yetmez gibi hissedersin. Ama bir 30 olda göreyim seni:) ben şuan 32 yaşındayım eşim 35 ve ben eşimin 45 olduğunu düşünemiyorum bile.
Acele etme, hata yapma, sonra üzülme. Sabret, çok güzel yaşıtın kişiler çıkacak karşına daha 20 yaşındasın neden bu acele?

bu foruma ilk açtığım konudur...yıl 2009 du..kızım bizi dinlemedi ve kendinden 17 yaş büyük hiç evlenmemiş biriyle evlendi...herşey aslında çok iyi gibiydi...maddi ve manevi olarak güzel bir evlilik gibiydi ama sadece 14 ay sürdü...2.5 sene boşanmaları sürdü...olmadı...belki olanı vardır ama bence istisnalar kaideyi bozmuyor....dikkatli ol dertsiz başını elin yaşını başını almış adamıyla derde sokma....yaşına uygun biriyle ve uygun zamanda ailenin rızasıyla evlen....aslında sebeplerini de sıralardım ama aklıma geldikçe içim acıyor....Allah hakkında hayırlısını versin....

benım bır tanıdıgım evli ve aralarında 20 yaş var seviyor ve güveniyorsan en önemlisi mutluysan yaş problem olmaz ama bence kesinlikle ailenin haberi olmalı

ayaklarının üstünde durmadan para kazanmadan evliliği düşünme,heke aileni kırmayı hiç düşünme daha 20 yaşındasın bu yaşta aşk aykalarını yerden keserde karşındakinin gerçek yüzünü göremezsin önce okulunu bitir seni seven seni bekler,ha beklemiosa zaten kendine eş arıodur sen yada başkası farketmez.25 yaşındaki aklın düşüncen fikirlerin şu andakinden bambaşka olacak,üç sene önce çocuktun dikkatini çekerim seçimlerin 20 yaşında sağlıklı olmayabilir,erken evlenip boşanan bir dolu insan var bunlaran biri de benim senin yaşlarında hemde okurken evlendim ailem karşı çıkmıştı,çok sıkıntı çektim aldatıldım boşandım,boşanırken emin ol karşındaki insanı tanıyamıyorsun. gençlik aşkı işte gözlerim kapalıymış.hem zaten onu tanımadan böyle bir kararı nasıl verirsin.neden boşanmış bu aam doğruyumu söylüyor emin ol bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz yüzde doksan erkeğin suçudur bu temkinli ol derim.hem ben hoş karşılamıyorum yaşını almış adamların üniversite öğrencilerine takılmasına,nerde tanıştınız siz ,bilmiyorum evlenmeyi düşünecek kadar ortak noktayı hangi arada derede buldunuz.bide teli yüzünüze kapatmış aslında peşinden koşulması istenilmesi gereken sizken.yavrum yakma kendini vazgeç:(

Kesinlikle büyük konusmamak lazım... İnsanın gönlü kimi kayacagını seçemiyor :33: Bende asla kendımden kucuk biriyle cıkmam derdim ama kendımden fazla olmasada 1 yas kucuk biriyle beraberim cokta güzel aramız :nazar: bu isler belli olmaz... Birini gerçekten sevdin mi yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır... :34::34::34:

Back
X