- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
merhaba arkadaşlar, belki bu konu size okadar da çok önemli gelmeyebilir ama gerçekten benim için çok önemli ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var...
ablamın kızı 15 yaşında, ailemizin ilk göz ağrısı, ilk torunu.
ve yeğenim sigara içiyor.. onu vazgeçirmek için ne yapıcam bilmiyorum...
ablama da açtım bu konuyu ve o da bende nasıl davransak bilemiyoruz..
tam ergenlik döneminde şuan ve biliyorsunuz ki, bizim diyeceğimiz herşey ona batacak..
ablam ilk baştan çok anlayışlı arkadaş gibi yaklaştı, yeğenim söz verdi birdaha içmeyeceği için, ama şuan benim yanımda bile izin almadan fosur fosur içiyor,
aramızda çok yaş farkı olmadığı için beni kendine daha yakın görüyor bu yüzden de, kaç kere güzelce oturdum konuştum,,,
şimdi onu bu sigaradan vazgeçirmek için ne yapmalıyım. 1 senedir içiyor yani artık deneme-özenme zamanı çoktan geçti bence...
olurunamı bırakıcam, yoksa bana verebileceğiniz bir akıl varmı??
(arkadaşlar o daha 15 yaşında yaa)... :çok üzgünüm:
ablamın kızı 15 yaşında, ailemizin ilk göz ağrısı, ilk torunu.
ve yeğenim sigara içiyor.. onu vazgeçirmek için ne yapıcam bilmiyorum...
ablama da açtım bu konuyu ve o da bende nasıl davransak bilemiyoruz..
tam ergenlik döneminde şuan ve biliyorsunuz ki, bizim diyeceğimiz herşey ona batacak..
ablam ilk baştan çok anlayışlı arkadaş gibi yaklaştı, yeğenim söz verdi birdaha içmeyeceği için, ama şuan benim yanımda bile izin almadan fosur fosur içiyor,

şimdi onu bu sigaradan vazgeçirmek için ne yapmalıyım. 1 senedir içiyor yani artık deneme-özenme zamanı çoktan geçti bence...
olurunamı bırakıcam, yoksa bana verebileceğiniz bir akıl varmı??
(arkadaşlar o daha 15 yaşında yaa)... :çok üzgünüm: