15 yaşındayım hoşlandığım çocukla aramda 4 yas var

hic bi zaman buyuk konusmayi sevmem.. 25 yasindayim, yaklasik 1 yil once bosandim, gayet tecrubeliyim yani.. ve insanlarin degisecegine inanmayanlardanim.. bu da senin aklinin bi kosesinde bulunsun.. inşaAllah arkadasinin hatalari zamaninda yaşından kaynaklanmistir ve dilerim tekrarlamaz.. sevgiler

Ağzım açık okumamın iki sebebi var. Biri çok benzeri şeyler yaşamış olmamız. Bir diğeri ise bunu burada rahatça anlatabilmen. Şahsen ben çok daha fazla yaralanmıştım ve bunları burada yazmayı geçtim en yakınıma bile zar zor anlatabiliyorum. En azından bu konunun altına yazmasaydın.

Ben buralarda yeniyim ilk yorumumu yapıcam şimdi. Ben de aynı şekilde 16 yaşındaydım ve 19 yaşındaydı erkek arkadaşım. Senin yaşın küçük olduğundan problemler çok daha büyük oluyo. Sen daha reşit değilsin ve erkek arkadaşın tam hınzır zamanlarında olmuş oluyo. Çok fazla canını yakabilir. Bence aceleci olma. Yara alarak bi ilişkiye devam etmektense mutlu bi' şekilde sürdür ilişkini. Yaşayanlar olarak, yaşadıklarımızı yaşamaman için buradayız dikkatli ol kuzuuum <3

Ayy ne tatli bir cevap yazmışsınız. Cidden bayıldım bu cevaba. Ilerde kizima aynı şeyleri söyleyeceğim inşallah

Bence küçüksün oda buyuk
Ama çok hoşlandıysan denemelisin
Ama dikkat etmekte fayda var

Bir de şu yönü var olayin, şuan heyecanlarini ve diger duygularini fazlasiyla yasayacagin icin, derslere konsantre olmani da etkileyebilir. Bari once liseyi bitirin yahu.

Bir de güle oynaya yazmışsınız bütün bunları. Ne diyeyim, Allah içinize sindirsin.

Ayrıca henüz 19 yaşındasınız, burada size cevap yazan çoğu insan sizden büyük. Dolayısıyla ben çoğu kişinin defalarca aldatılıp, beraberken diğer kadınla dudak dudağa fotoğraflarını bile görseniz ayrılmayın bak sonra mutlu oluyorsunuz şeklinde bir akıl vermeyi kabul edeceğini sanmıyorum.

Sevgilinin başı ağrıyabilir. 18 yaşından küçük kızla ilişki yaşamak suçtur. Ailen öğrenip şikayetçi olsa cinsel istismar çocuk istismarı vs. yüzünden dosya açarlar.Ben 18 yaşından büyük bi erkek olsam 18 yaşından küçük kız görünce yolumu değiştirirdim şahsen. Eşim çocuk şubede polis ve o kadar çok olay var ki böyle. Birşey yaşanmış olmasa bile sarılmak vs. dokunmak bile istismar sayılıyor. İşler ilerleyince aile gelip şikayetçi oluyor ya da kavga ediyorlar kız şikayetçi oluyor sonra o şikayet geri alınsa bile dava devam ediyor.Sana değil de erkek arkadaşındaki cesarete şaşırdım.

O hic dusunmuyor bu yas farkini ben de uzerinde cok takilinca kendimi cocukca mi davraniyorum acaba belki de normaldir falan diyorum ama sorun benim 15 olmam bazen konusurken soguk davraniyorum hatta her zaman bunu yapiyorum diyebilirim ondan gerçekten hoslanmama ragmen onun resit olmasi rahat yasamasi beni her zaman rahatsz etti surekli -buna iliski denir mi bilmiyorum ama- iliskimiz hakkında konusmaya calisiyorum benim 15 yasinda oldugumu söylüyorum ona ama hep beni bu durum rahatsiz etmiyor falan diyo ve benimle ciddi dusundugunu soyledi ya sizinde dediginiz gibi benimle ne kadar ciddi düşünebilir sevdiğim insanla aylarca konusuyorum ama mutsuzum sirf bu yüzden o da ona karsi hep soguk olmamdan sikayetci ama napabilirim ki ona tam anlamiyla guvenmiyorum hatta ona 1 ay önce konusmamamiz gerektigini soyledim ama nasil olduğunu anlamadan bi baktim bi sekilde tekrar konusmaya baslamisiz
Oh be sanirim icimi döktüm benden yasca buyuk kisilerden tavsiyeler almak rahatlatti

Hic bir zaman bana karismasina izin vermedim

Oha gercekten mi nasil basardin bunu

Ben bu konuyu yazmak icin buraya geldim normal de buraya ait oldugumu pek düşünmüyorum tabi evet ama internette cok aradim boyle bi durum bulamayinca yazmak zorunda hissettim kendimi

Okuyunca pes yani dedim.. 19 yasinda ki halimi düsününce ne kadar cahilmisim o zamanlar diyordum ta ki senin bu yorumunu okuyuncaya kadar. Sen zir cahilmissin be kuzum.. Bide öneride bulunmussun ya. Umarim ilerde pisman olmassin ve bu yazdiklarinin tam tersini düsünmessin.

Bende senin yaşındayım ve 19 yaşında biriyle asla çıkmam.çocuk da sübyancı mı ne 4 yaş var arada.19 yaş ve 15 yaş.çok saçma bence yetişkin olsanız o başka ama bana olmaz gibi geldi

Yavrucum 15 yaşındasin . Otur okulunu oku. Sevgili olayları için cok erken. Ayrica kadinlarkulubu degilmi burasi. Senin yasin cok kucuk buralar icin . Neti usulca kapat ve dersler baslicak kitap basina test çöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…