15 yıl ve üstü evli olanlar gelin dertleselim

armak

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
125
1
316
İstanbul
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
merhabaaa
daha bi yıllık evliyim ama çok ilgimi çekti bu konu..
takipteyim

Son düzenleme:
Sizden başka kimsenin ilgisini çekmemis :) sizde yeni evlisiniz😁

İnanırmısınız bir an bu yazıyı ben yazdım sandım hayatlarımız bu kadar benzer yani bende 13 yıllık evliyim ve benimde kızım 11 oğlum 1.5 yaşında ve ev durumumuz eş durumumuz tıpkı sizin gibi oğlumun ilgiye çok ihityacı var ve çok yaramaz biz eşimle birbirimize hiç vakit ayıramıyoruz onu erken uyutursam sohbet ve kahve keyfimiz olur hafta sonları erkenden uyanır ufaklık ve ben hafta sonu bile eşime vakit ayıramıyorum kızımda ilgi istiyor oğlumun bakıcısı sağolsun evdeki tüm işlerimi hallediyor yemek temizlik çamaşır bulaşık işlerim olmuyor.akşamları 5 te geliyorum ve akşam bir tek masayı hazırlayıp bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum ama oğlum hep dibimde kucağıma gelmek ister mutfak dahil heryeri dağıtır özellikle çekmeceleri talan eder.dışarı çıkmak ister Eşimde kendisiyle ilgilenmemi ister ev işinde yardım eder oğlumu bazen alıp dışarı çıkarlar ama hemen geri dönerler durmuyo seni istiyo der yani sizinki gibi oyalayamaz bide biz ailemden ve eşimin ailesinden çok uzakta yaşıyoruz bir tek o konuda rahatım hafta sonları kendimize kalıyor ziyaret olayı yok yani işte böyle sizi çokkkkk iyi anlıyorum....

Son düzenleme:
Bende bakıcı yok babaanne bakıyor çocuklara aileden biri baktığı için şanslıyim fakat dezavantaj larda var tabiki...destek olmayan bir esle zor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…