15 yıldan sonra aldatılmak

Sarahben

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
810
2.039
313
İstanbul
Severek evlendiğim eşim 2 yıl önce eve gelmemeye başladı.Surekli yalanlar hikayeler..defalrca konuşmaya çalıştım, beni hiç salllamadi.Başkası mı var diye sordum Evladımız üzerine yeminler etti.1 yıl önce beni aldattığına emin olup boşanmak istedim.Ki o hala inkar ediyordu.Önce anlaştık boşanmak için, sonra ben vazgeçtim dedi.Davalar açtı kızımın velayetini almak istedi.Yetmedi tazminat davasi açtı türlü iftiralarla.Bu süreçte beni aldattığı o..unun kim olduğu ile ilgilenmedim.Sonucta beni aldatmısti ve kiminle olduğu farketmiyordu.2 ay kadar önce birden iyi role bürünüp anlaşmali boşanmayi kabul etti.Arkasindan bişey çıkacağını bile bile boşandım.Rezilliklerinden ve ondan kurtulmak istedim.Bosanmamizdan 1 ay sonra beni aldattığı o..u ile evlendi.Tüm ailesini arkasina alıp gümüş tepsilerle istemeye gitti öncesinde de.Kadin çok zengin, ama çirkin ve benden yaşlı.
Gururum, kalbim, ruhum, hayata, iyiliğe olan inancım kırıldı.15 yılımı verdiğim , yillarca çalışmadigi halde benim çalışıp baktığım,sevdiğim, güvendiğim adam bana hayatımın kazığını attı.Beni ve çocuğumuzu para için sattı.Buraya niye yazdım bilmiyorum.Ama birileri beni duysun istedim.Canim çok acıyor ama ben evladım için güçlü durmak zorundayım.Nasil devam ederim bilmiyorum.Ama yaomak zorundayim.Iyi ki boşanmışım böyle rezil bir adamdan kurtulmuşum tesellisi yetmiyor.Siz söyleyin bu acı nasil geçer?

de.Kadin çok zengin, ama çirkin ve benden yaşlı.
Merhaba.Öfkeniz buradan belli aslinda.Ama ne kadının cok zengin ne cirkin ne de sizden yaslı olması burada bir önem teskil etmiyor.O bosadiginiz sahıs adam değilmis.Gururunuz incindi ve nereden baslayip nasıl devam edeceginizi bilmemeniz cok normal.İnsan alısık olmadigi muhitte dolanırken bile alısma sureci arıyorken bir hayat döngüsünde hisleriniz cok normal.
Birakin gümüs tepsiyle altin tepsiyle nereye gidip ne yaptigini..Siz evladinizla hayatiniza bir yön verin.Herşey gönlünüzce huzurla olsun dilerim.

Eski eşiniz 2 yıl önce sizin deyiminizle "eve gelmeyi bırakmış" , evden ayrılmış. Evden ayrılmasına yol açan nedenler artık önemsiz , resmi ayrılığınız 2 ay önce kesinleşmiş ve boşanmanız gerçekleşmiş olsa da ; evliliğiniz maalesef çok daha önce sona ermiş.

Geçen 2 yılda beklediğiniz bir durummuş , 1 yıl önce siz de boşanmak istemişsiniz.

Şu an eski eşiniz yeniden evlendiği için kızgın , öfkeli ve üzgünsünüz.

Çok klasik bir söylem olsa da "zaman her şeyin ilacı". Zamanla yaralarınızı sarıp , hayatınıza kızınızla birlikte mutlu bir şekilde devam edebilmenizi dilerim.

Çok üzüldüm emeğinize umarım bundan sonra sizi incitmeyecek insanlarla karşılaşırsınız . Sadece şunu demek istiyorum belki de nimet oldu bu kadın size. Rezillik çıkarıp boşanmasındansa en azından çocuğunuza falan saldirmiyor. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

inşallah çok çok iyi olursunuz güzel günler gelir elbet

O parayla evlenmiş canım başka bir kadınla değil. Diyorsun ya çirkin, yaşlı zengin. O adama farketmezdi zaten. Ben böyle eziklik içinde büyüyen ve yaşamını sürdüren adamları ya da kadınları insan olarak bile görmüyorum. Çalışmadığından değil böyle kolaycı ama bir yandan da her şeyi maddiyat sandığı için. Bir de aldatmış. Kurtulmuşsunuz zamanla anlayacaksınız.

Zaman her şeyin ilacı derler..
Size evladınızla ve sevdiklerinizle çoo..k mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum..

Kendine kazandığın parayla bakacaksın bakımlı olacaksın seni kendinden başka kimse iyileştiremez.

Siz de az degilsiniz. Siz calisip ona para vermissiniz. E daha çok para vereni bulumca sizi birakmiş. Kadına uaşlı cirkim demeniz de garip genc ve guzel olsa problem olmayacak miydı bu. Onceden de bisanma sureci olmus bitmis bir evlilik yani boşverin onunıze bakin daha zenginiki bulunca bunu sa birakır vs. O bulur belasini bir sekilde . Siz kendi onunuze bakin. Kendinizi toparlayin ilerde yeni asklara yelken acarsinız . Boyle bir kocaula omur geçmez zaten

Evlendikten sonra işsiz kaldı,is bulamadı vs.iyi günde kötü günde diyerek baktim.
Kadınin çirkin ve yaşlı olmasi kendimi daha kötü hissettirdi, duygumu paylaştım.
Önceden boşanma süreci olmadi.O bosanmak istemeyince süreç uzun sürdü.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Allah yüreğinizi ferahlatsın. Çok klişe ama zaman her şeyin ilacı. Siz allahın adaletine güvenin birinin emeği, güveni, sevgisini hararcanırsa o kişi de başka bir şekilde çok kolay harcanır. Allahın adaletine güvenin. Zaman tüm acılarınızı alır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…