- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
Aynı mahalleden arkadasım lisede beraber okuduk. Unv ayrıldık ayrı yerlere atandık yıllar sonra aynı okulda calısmaya basladık. Gorusmeye devam ettik hep. İkimizde evlendik yasları yakın cocuklarımız var. İkimızinde bakıcılar bakıyor çocuklarımıza. O memnun olmadıgını ifade ediyordu hep hatta bir iki kez degıstırdı. Ben memnunum bakıcımdan hşçbşr sorun yasamadık sagolsun. Yaz tatili malum evdeyiz gecen bakıcım aradı senin arkadasın geldi sen benim hakkımda bir suru sey soyluyormusun ben inanmadım ama sana sormak istedim dedı. Ben şok oldum asla onlara bakıcımı kesmedim kesilecek bir tarafı yok zaten. Sonra demezmı benim cocuga bak dedi diye. Ben şok ustune şok. Abla sen bilirsin bakmak istersen bak dedim. Ben seni bırakmam memnunum dedı. Aradım neden boyle yaptın dedım. Hep kemküm etti once inkar etti sonra kımı isterse ona gelir dedi. Şimdı okul baslayınca nasıl aynı ortamda calısacam bilemiyorum o insanla. Cok şaşkınım. Anladımkı iyi olan hiç bırşeyını hiçbir yerde soylemeyeceksin.kımseye güven kalmamış. Üzüldüm