15 Yıllık Arkadaşımın bana attıgı kazık:(

Kapınızı kapattığınız anda içeride ne varsa dışarıya asla anlatilmamali.

Arkadaş diye bir şey yok, sır , dertleşmek çok geride kaldı.

Çıkar ilişkisi peşinde çoğu insan.

O can ciğer olduğunuz muhteşem arkadaşlar ile aranızda bir çıkar çatışması olsun anında tırnakları çıkar.

Iyi insanlar çok yakın arkadaş edinmemeli.

Yuh. Kesinlikle 15 yılın arkasına saklanmayin. Belli ki arkadaşınız hiçe saymış arkadasliginizi. Muhattap olmamak, mesafeli olmak her zaman en güzeli. Sevincimizi de kederimizi de kimseyle paylasamaz hale geldik.

Aynı mahalleden arkadasım lisede beraber okuduk. Unv ayrıldık ayrı yerlere atandık yıllar sonra aynı okulda calısmaya basladık. Gorusmeye devam ettik hep. İkimizde evlendik yasları yakın cocuklarımız var. İkimızinde bakıcılar bakıyor çocuklarımıza. O memnun olmadıgını ifade ediyordu hep hatta bir iki kez degıstırdı. Ben memnunum bakıcımdan hşçbşr sorun yasamadık sagolsun. Yaz tatili malum evdeyiz gecen bakıcım aradı senin arkadasın geldi sen benim hakkımda bir suru sey soyluyormusun ben inanmadım ama sana sormak istedim dedı. Ben şok oldum asla onlara bakıcımı kesmedim kesilecek bir tarafı yok zaten. Sonra demezmı benim cocuga bak dedi diye. Ben şok ustune şok. Abla sen bilirsin bakmak istersen bak dedim. Ben seni bırakmam memnunum dedı. Aradım neden boyle yaptın dedım. Hep kemküm etti once inkar etti sonra kımı isterse ona gelir dedi. Şimdı okul baslayınca nasıl aynı ortamda calısacam bilemiyorum o insanla. Cok şaşkınım. Anladımkı iyi olan hiç bırşeyını hiçbir yerde soylemeyeceksin.kımseye güven kalmamış. Üzüldüm:(
Ders çıkarmak adına soruyorum. Şimdi geriye baktığınızda bu karakterini belli edecek davranışları var mıydı?

Ne insanlar var ama artık burayı okudukça şaşırmıyorum da... kesinlikle selam dahi vermeyin

Millet böyle fenaliklari nasıl akıl ediyor ya biz ayakta uyutuluyoruz gene haberimiz olmuyor 😂😁

Umutsuz ev kadinlarinda Elif yapıyordu bunu heralde ordan esinlendi.😃
Bakicina helal olsun.
O kadınla muhattap bile olma artık

Aynı mahalleden arkadasım lisede beraber okuduk. Unv ayrıldık ayrı yerlere atandık yıllar sonra aynı okulda calısmaya basladık. Gorusmeye devam ettik hep. İkimizde evlendik yasları yakın cocuklarımız var. İkimızinde bakıcılar bakıyor çocuklarımıza. O memnun olmadıgını ifade ediyordu hep hatta bir iki kez degıstırdı. Ben memnunum bakıcımdan hşçbşr sorun yasamadık sagolsun. Yaz tatili malum evdeyiz gecen bakıcım aradı senin arkadasın geldi sen benim hakkımda bir suru sey soyluyormusun ben inanmadım ama sana sormak istedim dedı. Ben şok oldum asla onlara bakıcımı kesmedim kesilecek bir tarafı yok zaten. Sonra demezmı benim cocuga bak dedi diye. Ben şok ustune şok. Abla sen bilirsin bakmak istersen bak dedim. Ben seni bırakmam memnunum dedı. Aradım neden boyle yaptın dedım. Hep kemküm etti once inkar etti sonra kımı isterse ona gelir dedi. Şimdı okul baslayınca nasıl aynı ortamda calısacam bilemiyorum o insanla. Cok şaşkınım. Anladımkı iyi olan hiç bırşeyını hiçbir yerde soylemeyeceksin.kımseye güven kalmamış. Üzüldüm:KK43:
Görüyon mu kadının yaptını terbiyesiz

Ben şok yok artık nasıl bu kadar şeytani olunabilir aklım almıyor filmlerde olur diye sanirdim :D

Back
X