15 yıllık evli çift ve tecavüz

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
ya kızlar demin bir haber okudum buraya link verebiliyormuyum bilmiyorum ama 15 yıllık evli çift,kadın boşanmak istiyor aileler bunları bir şekilde barıştırıyorlar. Ama kadın evde yatakları ayırıyor ve başka odada uyuyormuş. Eşide ona birkaç kere çocukları uyuduktan sonra tecavüz etmiş. Kadın sonunda dayanamayıp onu mahkemeye vermiş ve eşi için 7 sene hapis kararı çıkartmış mahkeme...

15 yıllık eşlerin tecavüz adı altında mahkemelik olması bana tuhaf geldi ama bir yönden de kadın istemiyorsa tecavüzdür bu diyorum kendi kendime... sizin düşünceleriniz nedir? Böyle bir durumda bunu tecavüz adı altında barındırabilirmiyiz? yoksa bu sadece aile içi şiddet midir?

evli olmaları bir şeyi değiştirmez kadın istemediği halde zorla şiddetle kadının bedenine sahip olmaya çalışmak her koşulda tecavüz olarak adlandırılır.ki manevi zararda cabası..

tabii ki tecavuz. ayni zamanda aile ici siddet. tecavuz birini istemedigi sekse zorlamak zaten. aile ici, disi farketmez.

isterse 40 yıllık evli olsun iki kişiden biri istemediği sürece tecavüzdür.
ceza az bile.
muhtemelen evli diye azaltmışlardır maalesef

az bile ceza verilmiş. madem yatağı ayırıosun evinide ayır kapanıda kilitle nebiliyim ne iğrenç şeyler 15 yılını ver sen o sana bunu yapsın.
senelerce sürünse keşke 7 sene ne ki

az bile ceza verilmiş. madem yatağı ayırıosun evinide ayır kapanıda kilitle nebiliyim ne iğrenç şeyler 15 yılını ver sen o sana bunu yapsın.
senelerce sürünse keşke 7 sene ne ki

size katılıyorum kadında da suç var madem yatagı ayırdın evinide ayır kendini riske atmak resmen bu olsa gerek

Aileler en büyük sorun çocuğunun evliliği ama sana ne ? Geçinemiyor ise zorlamanın anlamı nedir ? İstek dışı ve zor ile yapılıyor ise tecavüzdür ama defalarca yapıyor susmak niye odanı ayır kapını kilitle hadi eve çıkamıyorsun ailen destek olmuyor madem.

aynen haklısın.... aileleri gerçekten anlamıyorum aslında gençlerin bu hale gelmesi artık aileler yüzünden olmaya basladı. kızlara cahil kaçıyorlar şöle böle derken şimdi ünw mezunu okmuş insanlar bile cahil aileler yüzünden ne hallere düşebiliyorlar.

Haklısın ortalığı iyice karıştırıyor aileler ya kendi ailesini kurmuş evladın tamam alır karşı konuşursun ama aralarına girip böyle olacak şöyle yapılacak demek yanlıştır. Bu sefer eşlerde doluyor kendilerini birbirlerine ifade edemiyorlar. Karı koca arasına kimse girmemeli anne de olsa baba da olsa zorlamanın alemi yok aile içi şiddete davetiye çıkartıyorlar.

Kesinlikle tecavüz iyi yapmış kadın.Kızlar birde diyoruz ya burdan evini ayırsaydın şöyle yapsaydın şimdi bizde o güç var biz olsaydık öyle yapardık diyoryz ama bazen...

tamam adamin yaptigi cok yanlis ama kadin yaptigi daha yanlis madem koynuna giremeyecek kadar nefret ediyorsun araya birileri giriyor diye barismasin adamdakide nefis sonucta ya onunla birlikte olucak yada harama yonelecek

tamam adamin yaptigi cok yanlis ama kadin yaptigi daha yanlis madem koynuna giremeyecek kadar nefret ediyorsun araya birileri giriyor diye barismasin adamdakide nefis sonucta ya onunla birlikte olucak yada harama yonelecek

Kadinda daha çok suc mu? Tecavüzü hak etti yani adamla yatakları ayırarak öyle mi? Kadın en basından beri boşanmak isteyip maddi ve manevi imkanlardan dolayı bu hayata zorunlu kalmış el insaf, napsin?
Erkekte nasıl bir Şeref(sizlik) anlayışı var ki kadını hiçe sayarak ona bunları yaşatmış be kendini tatmin etmiş...

Adam tecavüz edeceğine, karısının istemediği huylarını düzeltseymiş.
Ne demek ya harama gidecek ya da tecavüz edecek. Harama gitsin bize ne? Kim bilir neler yaptı kadına ki aynı yatağa bile girmek istemiyor.
Mahkeme az bile vermiş şerefsize.

Belediye onayıyla kocası olması ona tecavüz etme hakkı vermez değil mi? az bile vermiş mahkeme, helal olsun kadına. Susup oturmamış hakkını aramış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…