az bile ceza verilmiş. madem yatağı ayırıosun evinide ayır kapanıda kilitle nebiliyimne iğrenç şeyler 15 yılını ver sen o sana bunu yapsın.
senelerce sürünse keşke 7 sene ne ki
size katılıyorum kadında da suç var madem yatagı ayırdın evinide ayır kendini riske atmak resmen bu olsa gerek
böyle şeyleri okudukça tiksiniyiyorum erkeklerden15 yıl dile kolay yaaaaa
:) evli misin bence genelleme yapma :) evet bir çogu olabilir ama genelleme yaparsan mutsuz olursun
Aileler en büyük sorun çocuğunun evliliği ama sana ne ? Geçinemiyor ise zorlamanın anlamı nedir ? İstek dışı ve zor ile yapılıyor ise tecavüzdür ama defalarca yapıyor susmak niye odanı ayır kapını kilitle hadi eve çıkamıyorsun ailen destek olmuyor madem.
değilim ama haziranda olucam inşallah:)))))
insan korkuo bunları okudukça bazen sinirlenip nişanlıma çatıyorum
aman ha sakın ol bir balık bozuk diye poşetteki diger balıklarıda çöpe atma
aynen haklısın.... aileleri gerçekten anlamıyorum aslında gençlerin bu hale gelmesi artık aileler yüzünden olmaya basladı. kızlara cahil kaçıyorlar şöle böle derken şimdi ünw mezunu okmuş insanlar bile cahil aileler yüzünden ne hallere düşebiliyorlar.
tamam adamin yaptigi cok yanlis ama kadin yaptigi daha yanlis madem koynuna giremeyecek kadar nefret ediyorsun araya birileri giriyor diye barismasin adamdakide nefis sonucta ya onunla birlikte olucak yada harama yonelecek
ya kızlar demin bir haber okudum buraya link verebiliyormuyum bilmiyorum ama 15 yıllık evli çift,kadın boşanmak istiyor aileler bunları bir şekilde barıştırıyorlar. Ama kadın evde yatakları ayırıyor ve başka odada uyuyormuş. Eşide ona birkaç kere çocukları uyuduktan sonra tecavüz etmiş. Kadın sonunda dayanamayıp onu mahkemeye vermiş ve eşi için 7 sene hapis kararı çıkartmış mahkeme...
15 yıllık eşlerin tecavüz adı altında mahkemelik olması bana tuhaf geldi ama bir yönden de kadın istemiyorsa tecavüzdür bu diyorum kendi kendime... sizin düşünceleriniz nedir? Böyle bir durumda bunu tecavüz adı altında barındırabilirmiyiz? yoksa bu sadece aile içi şiddet midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?