Evet tam da öyle bwn sinir hastası şizofren hic birsey yapmayan Ben ama boşmuş hersey...
Kumar oynamamış coinlerenyatirdiklarinjn faizleriymis Ben yemiş içmişim. Anneme getirdiğim 2 bavul eşya. Yok geçemez dim dip dibeydik. İnan bana daha az 3 harfli market bile olur yeterki huzurum mutluluğum olsun
Komiser yardımcısı. Keşke.... inşallah çok teşekkür ederim
Çıkamayacak 12.40 gece daha kahvaltı yapmamıştı ve küçük çocuğumu 3 gündür sadece kamerada görüyor yarım saat otobüsle çıkıp gelmedi ama velayetini istiyor küçüğün de :)
Bende gelmeyim diye çok çektim ama elin kahrını çekeceğime anamın babamın evini temizler yemeğini yaparım. Çocuğumda kavgasız büyür
Evet ben hep zaten analtmaya çalıştım hala iletişim kuramıyoruz messengerdan yazmis bende he aldattım velayetini alma hastane okul işi olur seni mi getircem hep yazdım. Ooo onları ekran almis tamam dedim aldattım he öyle oldu boşan anlasmali bosan daha neyin drdindesin
O is kapandı çok mücadele ettim
Evet ama ev parasını o yememiş Ben tutmsuzum. Okadar lüks yaşıyordu ki :) neyse ya
Kumar değilmiş Coin borsa gibiymiş. Oda aldattin diye iftiralar peşinde.

Ben herseyi biraktim yeterki bıraksın 14 yaşındaki çocuğumda tercihini yaptı. Benimde hatalarım oldu ama yapacak bisey yok. Babası annesi ölenler dolu..