Sadece kadına değil adamada aynısını yapması lazım kesmek lazım orasını ibreti alem içinAl gulum ver gulum inanma ya ... cevir sayfayi temiziyle sifirdan basla ... bu ne bole ... ha bu arada o kadinin da seyine kizgin yagi dok ole ac o temiz sayfayi ... hak etmis ama sen yapma adam tut o yapsin ...
Inanmak istiyor diyelim bence. Kocasini affetse bile icine nasil sinecek. Adam sapik gibi kuma olun demis yaa. Bakmis ters tepti aglamalar falan. Ucuz adam.aynen öyle yok bir kere cay icme yok kadın atlamışkonu sahıbıdede saf saf ınanıyor
Yeni bi laf da üretti konu sahibi "adamlığını kullanmak". Mecazen uymuyor ortada bi adam yok ama fiziki olarak uymus tabi
değil mi ama ya kadının yüzünün nuru gelmiş sayesinde sağolsun.ne fedakar ne emekçi adam kimse anlamadı sormadı adamın halini.adam ne mesai harcadı hunharca hırpaladı kendini perişan düştü vah vaaahh (!)
o kadının gram sucu yok pislik olan kadının üzerine atlayan senın iğrenc kocan ve sen onu savunuyorsun.barıs aman bosama kocadır yapar aldatır döver ama karısını sever.ilerde cookkk aldatılrsın gercı alıstın sen koymaz sana mide olmayıncaaa(kızacaksın bana ama aynen böyle bır acızlıgın var)keske kuma geleydı iş ev coluk cocuk pehhh)Evime geldi benimle tanisti 6 ay sonrada kocama seni seviyorum demis.kocamda ben mutluyum evliligimde de bir problem yok deyip konuyu kapatmis.bu arada bu insann kocasi oleli 3 yil olmustu.iku cocugu var ikiside ergen.daha sonra kocama,bana takilan biri var soyle pisikopat boyle madde bagimlisi diye yardim istemis.kocamda yalniz bir kadin diye soyle davran boyle davran polise git diye akillar vermis.tabii bu olay telefonda surekli konusulmis.yaklasik 6 ,7 ay kadar kadin bu taktikle kocamla bagi koparmamis.ve artik disarda da bir iki gorusup pisikopatla ilgili akillar vermis derken kadin amacina ulasmis ve yakinlik baslamis.bu yakinliktan sonra evine davet etmis.kocamda gitmis cay icip kalkmis.sonra yine davet etmis kocam yine cay icip kalkmis.en son davetinde kocam yine gitmis bu kez kalkmasina firsat vermeden ustune atlamis.iliski bu sekilde 4 ay kadar surmus.en son demis ki karin bilsin ben cok uzuluyorum demis.kocamda sen ne dediginin farkindamisin deyip kizmis.bu teklifi her defasinda soyleyince ( galiba subliminal mesaj bu olsa gerek)bir aksam her sey gayet normal iken kocam pat diye bunu soyledi.ve onun basinda olmam gerek diyerek kumalik teklif etti.bem gayet sakin ben boyle bir tercihte yokum ve gidiyorum dedim.oda hayir sen kal ben giderim dedi.olaydan 3 saat sonra ben telde kocamla gorusurken kotu oldum oda ambulansla eve geldi.ben seninle konustuktan sonra ben ne yapiyorum diye sarsildim ve gozumden perde kalkti gibi allah ben ucurumdan aldi diyerek yalvardi yakardi agladi kendimden tiksiniyorum bunu bize nasil yaptim vs.ayni gece zaten kadindan ayrilmis onun evine bile gitmemisti ofisindeydi.bosanmak istedim kabul etmedi hos bende kocami cok seviyordum ama simdinsevgim yok deneceknkadar.cocuklar var.lutfen kaldigimiz yerden devam edelim en azindan ugrasalim diyor.simdi cok daha ilgili ama ben hala depresyondayim
Evime geldi benimle tanisti 6 ay sonrada kocama seni seviyorum demis.kocamda ben mutluyum evliligimde de bir problem yok deyip konuyu kapatmis.bu arada bu insann kocasi oleli 3 yil olmustu.iku cocugu var ikiside ergen.daha sonra kocama,bana takilan biri var soyle pisikopat boyle madde bagimlisi diye yardim istemis.kocamda yalniz bir kadin diye soyle davran boyle davran polise git diye akillar vermis.tabii bu olay telefonda surekli konusulmis.yaklasik 6 ,7 ay kadar kadin bu taktikle kocamla bagi koparmamis.ve artik disarda da bir iki gorusup pisikopatla ilgili akillar vermis derken kadin amacina ulasmis ve yakinlik baslamis.bu yakinliktan sonra evine davet etmis.kocamda gitmis cay icip kalkmis.sonra yine davet etmis kocam yine cay icip kalkmis.en son davetinde kocam yine gitmis bu kez kalkmasina firsat vermeden ustune atlamis.iliski bu sekilde 4 ay kadar surmus.en son demis ki karin bilsin ben cok uzuluyorum demis.kocamda sen ne dediginin farkindamisin deyip kizmis.bu teklifi her defasinda soyleyince ( galiba subliminal mesaj bu olsa gerek)bir aksam her sey gayet normal iken kocam pat diye bunu soyledi.ve onun basinda olmam gerek diyerek kumalik teklif etti.bem gayet sakin ben boyle bir tercihte yokum ve gidiyorum dedim.oda hayir sen kal ben giderim dedi.olaydan 3 saat sonra ben telde kocamla gorusurken kotu oldum oda ambulansla eve geldi.ben seninle konustuktan sonra ben ne yapiyorum diye sarsildim ve gozumden perde kalkti gibi allah ben ucurumdan aldi diyerek yalvardi yakardi agladi kendimden tiksiniyorum bunu bize nasil yaptim vs.ayni gece zaten kadindan ayrilmis onun evine bile gitmemisti ofisindeydi.bosanmak istedim kabul etmedi hos bende kocami cok seviyordum ama simdinsevgim yok deneceknkadar.cocuklar var.lutfen kaldigimiz yerden devam edelim en azindan ugrasalim diyor.simdi cok daha ilgili ama ben hala depresyondayim
valla kusura bakmasında ,üzülsün konu sahibi...insan hiç biAdam konu sahibinden değil de yeniden yapmış ya da yapıyor olabilir, ben irtibatın koptuğunu sanmıyorum. Yahu bu kadın psikolojik olarak çökmüş, biz burda belki daha darman duman ederiz o yüzden açık açık söylemek istemiyorum; ama bunu üzmeden söylemenin bi yolu yok sanırım.
valla bu mantıktaki insan hayattan iptal etsin kendini bence.evet çok acımasızım böyle kadınlar için , insan çaresiz olabilir çocuğum var yapamam ayrılamam işim gücüm ailem yok diyebilir ,böyle yazsa amenna ,başımın üstünde yeri var anlarım sonuna kadar,ama yok kocamın sucu yok ,yok kadın azmış,yok kocası iyi bi insanmış.....bunları yazınca insanın tepesi atıyo....iptal etsin bencede en hayırlısı olmuş :)Kizlaaaaarrrrr konu sahibi uyelik iptali istemis ...
Yani artik yok
O yuzden yazmayin yormayin o guzel parmaklarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?