15 yillik kankam 10 yillik kocam

Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa

kocan da sana bunu anlatti yani...

kocamda benim yanimda a..scti.

Her mesajın ayri bir kabus resmen. Adam pislik o ayrı. Sorun sende cidden.

Şu an fake olduğuna emin olsam cok mutlu olacagim Dunya uzerinde böyle kadınlar var oldukça erkeklerin şeyi yere gelmez, sırtı.

Öncelikle Allah yardımcın olsun, çok zor bir süreç benimde kızkardeşimde yaşadık hemen hemen aynısı sadece kumalık teklifi vs hariç. Enişte bey yakalanınca metresini hemen ortada bırakıp hatasını. Yanlış yaptıgını kabul edip bin pişman olmuştu kızkardeşimde çok ugraşı için sans verdi(çoluk çocuk, kocasınıda seviyordu).hala aşmış değil, şans verdi ama adamı dogduguna pişman etti ben adamın haline şuan acıyorum o durumda başı hep egik.. Mutlumu bilemiyorum yada bu evlilik ne kadar devam eder bilemiyorum kardeşim bir iyi bir değil dengeyi tutturamadı(fikir alın diye yazdım) öncelikle bizde yuva yıkılmamalı diye bakıyorduk ama şimdi yıkılmalımıydı belki diye düşünmüyor değiliz, güven olayı sıfır.

+1
Bir de kocası pek bir melek yardımsever

Konu fake olmasa bile burdaki insanların çoğu şu an fake olmasını diliyor emin olabilirsin M Mutlak Butlan
Tabi ki oyle ama burda aldatilan kadinlarin cogu sucu once kadinda buluyor. Bir anlasalar asil sorun esleri her sey hallolacak. Zor ya insan guvenmiyor, cocuk yapiyor, hayat kuruyor sonra patt her sey yalanmis. O guvendigin adam kocaman bir balonmus ve patlamis. Konu sahibi de anlayacak insallah gercegi.

Ne boşanması ayol,konu sahibinde bir çocuk daha yapacak potansiyel mevcut.vah bazı kadınlara vahhh
Adam konu sahibinden değil de yeniden yapmış ya da yapıyor olabilir, ben irtibatın koptuğunu sanmıyorum. Yahu bu kadın psikolojik olarak çökmüş, biz burda belki daha darman duman ederiz o yüzden açık açık söylemek istemiyorum; ama bunu üzmeden söylemenin bi yolu yok sanırım.

Doğru diyorsun valla sonuna kadar katılıyorum :)

Bence toptan biz uzman destegi alalim. Biz daha cok sinirlendik adama.

Ayy kocanı bi yatakta övmemiştin. Yokluk içindeki kadınlara nur indiren süper kahraman kocan! İşte bu ya, işte bu!!!! Ülkenin böyle kocalara ihtiyacı var.

Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa

Yazıklar olsun arkadaşına!

Yazıklar olsun " ona sevgim yok denecek kadar " dediğin kocana!

Yazıklar olsun sana eğer bu adamla evliligine devam edersen...

ne kadar kocanı seversen sev, güven 1 kere kırıldıktan sonra mümkün değil bi daha mutlu olamazsın. zaten o yüzden depresyondasın. bitirsen mutlu olcan.

Boşanalım demişsiniz kocanız kabul etmemiş ya, bi çay için derim ben.Hattta içinde çay ağacı çıkana kadar çay için.
Çayın eşiniz üzerinde telkin gücü var ya.Çay içmeye gide gele or..pu kadını kumalığa terfi ettirdiğine göre,size de tenzili rütbe yaparak boşanmış kadın statüsüne atayabilir.
Boşanmak için karşı tarafın kabulüne değil mahkemenin kabulüne ihtiyaç var bilin istedim.

Cok üzüldüm durumuna bunu kendi basına atlatamazsın agir bi depresyon geciriyosun ve agır ilaclar iciyomuşun
Lütfen ailelere anlat bu yaşadiginı o zaman boşanma kararını daha çabuk alırsın
O adamla aynı olamazsın hicbirsey düzelmez gönlün yaralı onunla durma aynı evde
Cocuklarin var onların sana ihtiyacı var o adamla yasadigin sürece depresyondan cıkamazsın
Senin ömrüne yazık degilmi
Cok kırilgan bi donemde oldugun icin yaralayıcı seyler yazmak istemedim ama kocan cok büyük bi yalancı sakın inanma dediklerine

Ben kocamin melek olmadigini biliyorum.hatanin tamamen kocamda oldugununda farkindayim.ama daha yazmadigim alicengiz oyunlari var.yani kisacasi oyunlarla adami kendine cekmis.

Hiicc farketmiyor oyun moyun bağlamamali seni. Evli adam elalemin karısıyla gizli saklı evlerde orda burda bulusamaz. Kendisine aşık biri olmasini söylemiyorum bile. Asla masum değil eşin. Bahaneler yaptıklarını hafifletmez. Kimse de kendine cekemez oyle oyunla falan. Kadin ilk onunla konuştuğu anda gelip sana anlatacakti ve bir daha da asla telefonu bile acmayacakti ararsa. %100 suçlu. Uykum kaçtı resmen tam da yatacaktım yilanin başı esin. Başıni şöyle iyice bi ez, hayatindan defet bak görürsun nasıl üzerinden yük kalkacak.

Kocanızın hiç suçu yok arkadaşım, bütün suç o şerefsiz kevaşede. Zavallı kocanız, vah zavallı adamcağız. Nasıl da karımı seviyorum demiş, hiç yüz göz olmak istememiş kadınla ama o kadın yok mu o kadııınnnnn...
Nasıl da ayartmış zavallı gariban masum kocanızı, nasıl da üstüne atlamış evde yalnızlarken, nasıl da zorla ırzına geçmiş adamcağızın dört ay boyunca...

Hiç suçu yok adamcağızın, affedin gitsin. Mideniz alacaksa. Ve yazdıklarınıza inananiliyorsanız. Biz size ne desek boş, adamı zaten aklamışsınız siz kendi gözünüzde. Kocamın üstüne atlamış ne demek yaa? Üstüne atlanan koca neden dört ay boyunca devam etmiş? Neden kumalık teklif etmiş? Bunların hiç cevabı yok.

Koca çay içmeye gidiyor.
Tekrar çay içmeye gidiyor.
Ee üçüncüde kaşındı artık kadın üstüne atlıyor zavallı adam ne yapsın
4 ay zorla üstüne atlıyor kadın, adam perişan.
Türlü oyunlarla kandırıyor erkeği o kadın.
Pardon da kocanız lolipop mu seviyor cicibebe mi?

Ya boyle bisey icin melek gibi adam bosanir mi? Ne yapsin sahipsiz kadina kol kanat germis, ne halin varsa gor mu deseydi, kadincagizin ihtiyaclarini karsilamis iste, bir cesit amme hizmeti.
siz de cok uzatmayin, opusun barisin bakiyim aaaa insan bunun icin gul gibi kocasini uzer mi hiç yakistiramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…