Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
kocamda benim yanimda a..scti.
+1Sizin gibi birinden boşanılır mı? Kocam şöyle iyi, kocam böyle vefakar, kocama 2 kez çay içirdiler tuttu kendini, kocama tecavüz ettiler yine tuttu kendini, 6 ay başka kadınla yaşadı ama süper iyi bir insan. Bana kuma ol dedi, ama iyiliğimden dedi başka kadınlara da yetmeli kocam. Kocam kocam kocam kocam kocammm...
Tabi ki oyle ama burda aldatilan kadinlarin cogu sucu once kadinda buluyor. Bir anlasalar asil sorun esleri her sey hallolacak. Zor ya insan guvenmiyor, cocuk yapiyor, hayat kuruyor sonra patt her sey yalanmis. O guvendigin adam kocaman bir balonmus ve patlamis. Konu sahibi de anlayacak insallah gercegi.Konu fake olmasa bile burdaki insanların çoğu şu an fake olmasını diliyor emin olabilirsin M Mutlak Butlan
Adam konu sahibinden değil de yeniden yapmış ya da yapıyor olabilir, ben irtibatın koptuğunu sanmıyorum. Yahu bu kadın psikolojik olarak çökmüş, biz burda belki daha darman duman ederiz o yüzden açık açık söylemek istemiyorum; ama bunu üzmeden söylemenin bi yolu yok sanırım.Ne boşanması ayol,konu sahibinde bir çocuk daha yapacak potansiyel mevcut.vah bazı kadınlara vahhh
Doğru diyorsun valla sonuna kadar katılıyorum :)Tabi ki oyle ama burda aldatilan kadinlarin cogu sucu once kadinda buluyor. Bir anlasalar asil sorun esleri her sey hallolacak. Zor ya insan guvenmiyor, cocuk yapiyor, hayat kuruyor sonra patt her sey yalanmis. O guvendigin adam kocaman bir balonmus ve patlamis. Konu sahibi de anlayacak insallah gercegi.
Bence toptan biz uzman destegi alalim. Biz daha cok sinirlendik adama.Şaka misin sen ? Evlenmek istediği için mi şeytan oldu kadın birden ?
Bir iki takılınca kadın ahu , evlenmek isteyince şeytan.
Sizde madursunuz şimdi, biri teselli etmek için çayınızı içmeye gelsin, bir iki takılsın , kabul eder mi kocaciginiz?
Ya bırakın kocanizin kabul etmesini, bir iki takilacaktim ki şeytan olduğunu gördüm vazgeçtim diyen bir adamı nasıl affediyorsunuz anlayamıyorum ?
Bosan ya da boşanma , bu senin hayatın ama kocanı aklama öyle hemen. Bu kadar basit görme. Kadın kocanız kelepceye vurarak o eve goturmemis.
Madem sıkıntılıydı , sizide yanına alıp gitseydi o eve.
Ve lütfen uzman desteği al bu olayı atlatmak için.
Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
Ben kocamin melek olmadigini biliyorum.hatanin tamamen kocamda oldugununda farkindayim.ama daha yazmadigim alicengiz oyunlari var.yani kisacasi oyunlarla adami kendine cekmis.
kadincagizin ihtiyaclarini karsilamis iste, bir cesit amme hizmeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?