- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
Ya boyle bisey icin melek gibi adam bosanir mi? Ne yapsin sahipsiz kadina kol kanat germis, ne halin varsa gor mu deseydi, kadincagizin ihtiyaclarini karsilamis iste, bir cesit amme hizmeti.
siz de cok uzatmayin, opusun barisin bakiyim aaaa insan bunun icin gul gibi kocasini uzer mi hiç yakistiramadim
Ne kadar masumlar ya cağnım erkekler.
Siz gitseniz onun arkadaşının evine, sizin üstünüze atlasa bu şekilde ve böyle bir ilişki yaşasanız mesela? Muhtemelen 3. sayfa haberi olmuştunuz.
Boşan hem de okkalı boşan şöyle donuna kadar al. Bunu yapmıyorsan zaten sen başına gelecekleri kabul ediyorsun demektir.
Aynen ya. Bi kadin dese ki kocasına "adam benimle birlikte olunca yüzüne nur indi" .. oracikta işi bitmişti kadının. Ama tersi olunca yine erkek savunuluyor eşi tarafindan
Hikayeyi koca da uydurmuş olabilir. Yani Belki adam sulandı kadın da evli olduğunu bildiği halde hayır demedi.Kocadada tabiki hata var ama halen bu tür kadinlarin var olduguna sasiriyorumm
BAKIN BENCE BU ERKEK BÖYLE BİR HALT YEDİ KARISINDAN ÖNCE BİZİM TEPKİMİZİ ÖLÇÜYORÇOK MANTIKLI BİR DAVRANIŞTI TEBRİK EDERİM EŞİNE SAKIN BÖYLE BİR KONUYU AÇMA DİĞERİNİ ÜSTÜNE İMAM NİKAHIYLA AL ! YADA BAK DAHA İYİ BİR FİKİR DUBLEX BİR EV AL İKİSİNİ AYNI EVE SOK CANIN HANGİSİNİ İSTERSEN DE BABAM ARADA BİRDE GRUP YAPARSINIZ OHHH
HESABI BANLAMIŞLAR ŞÜKÜR BİRDE KONUYU KAPATMANIZI RİCA ETSEM ABLACIMMune
Başka birinin bu tarz konusunda yine bunları yazmıştı konu sahibi, fake değildir bence , çünkü nickinin doçent olmasından hatırlıyorum, hayır kendi doçentse hala nasıl kadın o.. kocam masum diye düşünüyor diye düşünmüştümpöff fake miymiş o kadar yorum yazdık..
Ya sizi boynuzlayan kocalatinizi sütten cikma akkasik,yapiyosunnuz ya bayiliyorum bu huyunuza nasil beceriyorsunuz kendinizi kandirmayi cidden merak ediyorum,yada nasil inaniyorsunuz hep.mağdur rollerine anlamiyorumki?şimdi o kadin fitne fucur şeytan ama senin kocan mağdur öyle mi?yapma ya! Emin ol o kadini terketmiştir,emin ol bin pismandir...Kankam dedigim kocamdi.kadin isyerinden biriydi ve bir defa evime geldi.kocam cay icmis ama yinede kadin delisi gibi o giris yapmamis yani.bu olylar bana soylefikten 10 saat sonra disarda cay bahcesinde bulustuk anlatti.ve pisikopat olayinin bir dumen o!dugunu,karin bilsin uzuluyorum derkende benim o evde durmayacagimi bildiginden bir an once beni sutlamak icin yaptigini daha neler neler.bir suru oyunla magdur ve masumu oynadigini aslinda tam bir seytan ildugunu anladi
Anneannem. Her zman söyler demekki doğru söylüyormus sen arkadaşını evine götürme kocana göz diker kocan arkadaşını getirmesin o sana göz diker diye... demekki doğruluk payı çok yüksek sözler bunlar. Bu kadınlar cigirindan çıkmış ayıp günah beEvime geldi benimle tanisti 6 ay sonrada kocama seni seviyorum demis.kocamda ben mutluyum evliligimde de bir problem yok deyip konuyu kapatmis.bu arada bu insann kocasi oleli 3 yil olmustu.iku cocugu var ikiside ergen.daha sonra kocama,bana takilan biri var soyle pisikopat boyle madde bagimlisi diye yardim istemis.kocamda yalniz bir kadin diye soyle davran boyle davran polise git diye akillar vermis.tabii bu olay telefonda surekli konusulmis.yaklasik 6 ,7 ay kadar kadin bu taktikle kocamla bagi koparmamis.ve artik disarda da bir iki gorusup pisikopatla ilgili akillar vermis derken kadin amacina ulasmis ve yakinlik baslamis.bu yakinliktan sonra evine davet etmis.kocamda gitmis cay icip kalkmis.sonra yine davet etmis kocam yine cay icip kalkmis.en son davetinde kocam yine gitmis bu kez kalkmasina firsat vermeden ustune atlamis.iliski bu sekilde 4 ay kadar surmus.en son demis ki karin bilsin ben cok uzuluyorum demis.kocamda sen ne dediginin farkindamisin deyip kizmis.bu teklifi her defasinda soyleyince ( galiba subliminal mesaj bu olsa gerek)bir aksam her sey gayet normal iken kocam pat diye bunu soyledi.ve onun basinda olmam gerek diyerek kumalik teklif etti.bem gayet sakin ben boyle bir tercihte yokum ve gidiyorum dedim.oda hayir sen kal ben giderim dedi.olaydan 3 saat sonra ben telde kocamla gorusurken kotu oldum oda ambulansla eve geldi.ben seninle konustuktan sonra ben ne yapiyorum diye sarsildim ve gozumden perde kalkti gibi allah ben ucurumdan aldi diyerek yalvardi yakardi agladi kendimden tiksiniyorum bunu bize nasil yaptim vs.ayni gece zaten kadindan ayrilmis onun evine bile gitmemisti ofisindeydi.bosanmak istedim kabul etmedi hos bende kocami cok seviyordum ama simdinsevgim yok deneceknkadar.cocuklar var.lutfen kaldigimiz yerden devam edelim en azindan ugrasalim diyor.simdi cok daha ilgili ama ben hala depresyondayim
İyi ki detay anlatmamış kocan oysa ki yazık ne kadar iyi kalpli,sana aşık,vicdanlı,fedakar bir adammış ..Ah o kötü kadınlar oysa ki melek kocaların hiiiiiiiiiiiiiiiç suçu yokkkkkKocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?