15 yillik kankam 10 yillik kocam

değil mi ama ya kadının yüzünün nuru gelmiş sayesinde sağolsun.ne fedakar ne emekçi adam kimse anlamadı sormadı adamın halini.adam ne mesai harcadı hunharca hırpaladı kendini perişan düştü vah vaaahh (!)

Ne kadar masumlar ya cağnım erkekler.
Siz gitseniz onun arkadaşının evine, sizin üstünüze atlasa bu şekilde ve böyle bir ilişki yaşasanız mesela? Muhtemelen 3. sayfa haberi olmuştunuz.
Boşan hem de okkalı boşan şöyle donuna kadar al. Bunu yapmıyorsan zaten sen başına gelecekleri kabul ediyorsun demektir.

BAKIN BENCE BU ERKEK BÖYLE BİR HALT YEDİ KARISINDAN ÖNCE BİZİM TEPKİMİZİ ÖLÇÜYOR ÇOK MANTIKLI BİR DAVRANIŞTI TEBRİK EDERİM EŞİNE SAKIN BÖYLE BİR KONUYU AÇMA DİĞERİNİ ÜSTÜNE İMAM NİKAHIYLA AL ! YADA BAK DAHA İYİ BİR FİKİR DUBLEX BİR EV AL İKİSİNİ AYNI EVE SOK CANIN HANGİSİNİ İSTERSEN DE BABAM ARADA BİRDE GRUP YAPARSINIZ OHHH

HESABI BANLAMIŞLAR ŞÜKÜR BİRDE KONUYU KAPATMANIZI RİCA ETSEM ABLACIM Mune

Aynen ya. Bi kadin dese ki kocasına "adam benimle birlikte olunca yüzüne nur indi" .. oracikta işi bitmişti kadının. Ama tersi olunca yine erkek savunuluyor eşi tarafindan

Kocadada tabiki hata var ama halen bu tür kadinlarin var olduguna sasiriyorumm

Ben sana birşey diyeyim mi bak sen şuan hiç iyi değilsin yazdıklarından anlaşılıyor.kocan seni yalanlarıyla kandırmak üzere inanmak istiyorsun seni anlıyorum.ama bak bunun sonu yok karaktersizlik paradan alınan birşey olsaydı kocanız bunun için milyonlarini bağışlamış derdim lütfen inanma ona çocuklarının yüzüne bakabilmek için onurunu ayaklar altına alma

Kocadada tabiki hata var ama halen bu tür kadinlarin var olduguna sasiriyorumm
Hikayeyi koca da uydurmuş olabilir. Yani Belki adam sulandı kadın da evli olduğunu bildiği halde hayır demedi.

pöff fake miymiş o kadar yorum yazdık..

pöff fake miymiş o kadar yorum yazdık..
Başka birinin bu tarz konusunda yine bunları yazmıştı konu sahibi, fake değildir bence , çünkü nickinin doçent olmasından hatırlıyorum, hayır kendi doçentse hala nasıl kadın o.. kocam masum diye düşünüyor diye düşünmüştüm
Erkek yaparsa elinin kiri , olan kadına olur gibi bi yorumu da vardı
Bence boşansın artık konu sahibi, çünkü akli melekelerini yitirmek üzere
Erkekler yatakta yakalansa bile inkar edermiş, eşi de o hesap. Ne demek elin kadınıyla 4 ay cinsellik dahi yaşamak
Eskisi gibi olamazlar artık

Ay şiştim , bir derdim var, şu uçkuruna sahip olamayan kocişlerinizi dövmek istiyorum diye konu açacağım
İnsanın gözü kör mü oluyor ben anlamıyorum ki , başkasıyla yatağa gidiyor daha ne olsun öff, nasıl hazmediliyor , bi silkelenin gözünüzü seveyim .
valla büyük konuşmayım ama hayatta yüzüne bakmam sanırım eşimin

Konu fake kokuyor... Uslup berbat çok alelade anlatmış sanki makara yapıyor aklınca...

çay içmişler 3. çayda kadın adama tecavüz etmiş ,kumalık teklifi,gelen ambulans,tüm bunlar hayatın doğal akışına ters bir durum

Igrenclikten baska bisey degil. Sende oturup dinledin mi kocani hala kocami diyosun o adama bugun arkadasina yapan yarin kardesine yapacak uckuru pesine dusmus bide kumalik teklif ediyo pislik herif tabi ki asla ama asla kabul etme boyle biseyi cocugumu fln gozum gormezdi boyle bi durumda sende kadinsin gururun var senin de kendini onlarin gozunde kucultme vur tekmeyi gitsin.

Ben öğrenciyken böyle bi olaya şahit olmuştum.
Psikiyatri servisinde bi kadın vardı, ikide bir bayılıyordu, sonra anlattı, kocası aldatmış sonra kumalık teklif etmiş , eve gelsin birlikte yaşayalım diye, kadın bunu anlatırken bile 2 kez bayıldı.
Yanındaki adamda endişe etmeyin o bayılır böyle falan dedi, meğer şer.fsiz kocası oymuş , şok olmuştum adamın rahatlığına , zavallı kadın ne hale gelmiş değer mi böyle pislikler için

Hikaye hiç değişmiyor:
Aldatmaya meyilli olan evli adam sevgilisine "Karımla mutlu değilim, yatakları ayırdık, boşanacağız" der.
Eşine yakalanan adam "Karımla mutluyum dedim ama türlü türlü oyunlarla beni yoldan çıkardı" der.
Aldatılan eş egosunun derdinde düşüp "O kadını yanımda arayıp hakaret edeceksin, anca o zaman inanırım" der.
Sevgilisine hakaretler yağdıran adam birkaç saat sonra gizli gizli sevgilisini arayıp " Eşim cinnet geçirdi, sana zarar vermesinden korktum, beni tehdit ederek zorla seni arattı, seni arayıp hakaret etmeseydim sana zarar verecekti" der.
Sonuç itibariyle aldatılan eş "Kocamı yoldan çıkardı o***pu" diyerek kocasını aklar.

Ya sizi boynuzlayan kocalatinizi sütten cikma akkasik,yapiyosunnuz ya bayiliyorum bu huyunuza nasil beceriyorsunuz kendinizi kandirmayi cidden merak ediyorum,yada nasil inaniyorsunuz hep.mağdur rollerine anlamiyorumki?şimdi o kadin fitne fucur şeytan ama senin kocan mağdur öyle mi?yapma ya! Emin ol o kadini terketmiştir,emin ol bin pismandir...

Anneannem. Her zman söyler demekki doğru söylüyormus sen arkadaşını evine götürme kocana göz diker kocan arkadaşını getirmesin o sana göz diker diye... demekki doğruluk payı çok yüksek sözler bunlar. Bu kadınlar cigirindan çıkmış ayıp günah be

Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
İyi ki detay anlatmamış kocan oysa ki yazık ne kadar iyi kalpli,sana aşık,vicdanlı,fedakar bir adammış ..Ah o kötü kadınlar oysa ki melek kocaların hiiiiiiiiiiiiiiiç suçu yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…