- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Coğunlukla laf eder evet. Bence gerekli dedim zaten cünkü mis gibi kokmak yıkanmakla olmuyorParfüm kişisel bakım için olmazsa olmaz değildir.
Kişisel harcamanız için hep böyle laf yapar mı eşiniz?
Ayrıca çakma parfüm kullanmayın sağlıklı değil.
ekonomik durumdan ziyade eşinin gereksiz gördüğü masrafı yapmaman gerekır .Daha ucuzada parfum kullanabilirsin bence..Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
10 bin150 cakma parfüme cok fazla. 25 tllik wish of love alin daha iyi.
Bir de maasi iyi demissiniz ama kime göre iyi 5bin alıyorsa mesela 2 kisi gecindirmek icin normal. Fazla değil. En az 6-7 olmali iyi demeniz icin.
ekonomik durumdan ziyade eşinin gereksiz gördüğü masrafı yapmaman gerekır .Daha ucuzada parfum kullanabilirsin bence..
O zaman lafimi geri alıyorum düperdüz cimri. Bence siz de calisin kendim kazaniyorum kendim harciyorum dersiniz. Esinizin verdiği harcliktan fazla olacaksa tabii. Yani esiniz size 2bin veriyorsa 2.5 a calismanin maktigi yok10 bin
Harca kız 300’lük alMerhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Kesinlikle kadın calısmalı diyerek size destek veriyorum. Parfüm konusunda da haklısınız cakma için pahalı olmus.Şu yoklukta çok da gerekli miydi bilmiyorum ama sonuçta eşinizin de bu kadar olay yapması gerekmezdi ama şu mantıktan düşünüyorum çok gereksiz bir harcama gerçekten bari bi 800-1000 verip orijinal alaydın insanın canına değmezdi resmen dışarıda 40 a bile satılan parfümü gidip 150 ye almışsın buna kızmış olabilir mi ? Genelde cimri mi ? Son olarak her zaman için kadın çalışmalı diyerek konuyu kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?