150 TL parfüme kızan koca

Ben eşimle nişanlıyken Aldığım şeylere çok alıyosun falan derdi bende hep kazanıyorum alıyorum kime zararım var derdim şimdi onun cebinden bile alsam bişey diyemiyor pasif olmayın ayrıca orjinal olmayan bişeye 150 niye verdin kız git bari açık parfümcüler var iyi ün yapanlar dp gibi bargelo gibi hem ucuz hemde kaliteli kokuyorlar

150 cakma parfüme cok fazla. 25 tllik wish of love alin daha iyi.
Bir de maasi iyi demissiniz ama kime göre iyi 5bin alıyorsa mesela 2 kisi gecindirmek icin normal. Fazla değil. En az 6-7 olmali iyi demeniz icin.
Parfüm çakma mıymış???
Ben orjinal anladım ama..
150 tlye çakma parfüm çok pahalı..

Coğunlukla laf eder evet. Bence gerekli dedim zaten cünkü mis gibi kokmak yıkanmakla olmuyor bence tabi oda. Evet sağlıklı değil meraktan denemek için aldım
Bütçenizi etkilemiyorsa alın geçin. Maaşı iyi demişsiniz 150 tl ye parfüme söyleniyor adam. Sizin için bir ihtiyaçsa alacaksınız demektir. Söylensin dursun.

Neden "eşinin" gereksiz gördüğü masrafı yapmasın ki. Konu sahibinin fikri ve düşüncelerinin bı geçerliliği yok mu, kadın gerekli görmüş demek ki?
Ben yazacaktım aynı şeyi. Eşime göreni hareket edeceğim sırf parayı o getiriyor diye. Bende onun cocuklarını büyüttüğüm için calışamoyorum

Bu donemde onunu goremiyor olabilir. Sosyal hayat azaldigi icin gereksiz gormus olabilir ki lazimsa bence once kendimiz icin
Hakli haksiz diyemem ama orta yol bulunmasi gereken bir konu tabiki diger ozellikleri geliriniz ve harcamalara bagli

bu benim fikrim ! bu devirde ev geçindirmek kolay değil.

Sakin olun ben de hayır sizin fikriniz değil demedim zaten 150 lira size çok paradır konu sahibine değildir mesele bu değil ki, ben neden illa parfüm almak için eşinin gerekli görmesi zorunluluğu olduğunu sordum?

Normalde calısıyorum sadece bir süre cocuğuma bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…