- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Parfüm çakma mıymış???150 cakma parfüme cok fazla. 25 tllik wish of love alin daha iyi.
Bir de maasi iyi demissiniz ama kime göre iyi 5bin alıyorsa mesela 2 kisi gecindirmek icin normal. Fazla değil. En az 6-7 olmali iyi demeniz icin.
Bütçenizi etkilemiyorsa alın geçin. Maaşı iyi demişsiniz 150 tl ye parfüme söyleniyor adam. Sizin için bir ihtiyaçsa alacaksınız demektir. Söylensin dursun.Coğunlukla laf eder evet. Bence gerekli dedim zaten cünkü mis gibi kokmak yıkanmakla olmuyorbence tabi oda. Evet sağlıklı değil meraktan denemek için aldım
bu benim fikrim ! bu devirde ev geçindirmek kolay değil.Neden "eşinin" gereksiz gördüğü masrafı yapmasın ki. Konu sahibinin fikri ve düşüncelerinin bı geçerliliği yok mu, kadın gerekli görmüş demek ki?
Yazmis ya üye orjinal alsam 300 e ne yapacaktin diye. Ben mi yanlis anladimParfüm çakma mıymış???
Ben orjinal anladım ama..
150 tlye çakma parfüm çok pahalı..
Ben yazacaktım aynı şeyi. Eşime göreni hareket edeceğim sırf parayı o getiriyor diye. Bende onun cocuklarını büyüttüğüm için calışamoyorumNeden "eşinin" gereksiz gördüğü masrafı yapmasın ki. Konu sahibinin fikri ve düşüncelerinin bı geçerliliği yok mu, kadın gerekli görmüş demek ki?
Hep uygularSadece parfum konusunda mi boyle yapti yoksa bu ekonomik siddeti hep uygular mi?
150 TL'lik parfüme laf etmesin o zaman bir zahmet.10 bin
bu benim fikrim ! bu devirde ev geçindirmek kolay değil.
Normalde calısıyorum sadece bir süre cocuğuma bakıyorumCimri erkeği sevmem.Ama kendı ayaklarının uzerınde durmayan kadında tarzım deıl.Kocanda olsa çalış canım.Kazan harca.İstısnalar vardır muhakkak.Haaa onlara bısey demıyorum.Yada kocası fabrıkator fln olanlar.
Esin cimri mi peki? Yani kendine gelince de para hesabi yapar mi yoksa sadece sana mi?Hep uygular
O zaman ona neymiş yani calisip kazanmissinız cocuga bakmakta ortak kararNormalde calısıyorum sadece bir süre cocuğuma bakıyorum
Bir daha okudum. Çakmaymış..Yazmis ya üye orjinal alsam 300 e ne yapacaktin diye. Ben mi yanlis anladim
150 cakma parfüme cok fazla. 25 tllik wish of love alin daha iyi.
Bir de maasi iyi demissiniz ama kime göre iyi 5bin alıyorsa mesela 2 kisi gecindirmek icin normal. Fazla değil. En az 6-7 olmali iyi demeniz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?