- 24 Mayıs 2019
- 2.445
- 7.606
- 158
- 29
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Bu arada mevzu parfümken wish of love gibi temiz cicek kokan bir öneriniz var mi 50 den fazla olmasinwish of love daki aski hicbir patfümde bulamadim
Ya ben de asigiyim o kokuyu pahali parfümlerde bile bulamadimben eish of love aşığıyım alınırım ama
Doldurmalar bir süre sonra kolanya gibi geliyor banaWish of love en son kullanali yıllar oldu kokusunu hatirlamiyorum ama ben jadore kullanıyorum, orjinal fiyatını bilmiyorum ama eyfelde falan doldurma olarak satiliyor
Kendisinede bir sey almazEsin cimri mi peki? Yani kendine gelince de para hesabi yapar mi yoksa sadece sana mi?
Wish of love çok kötü bir parfüm bence. Lisede Kızlar hep onu kullanırdı tiksinmişim o kokudan.Bu arada mevzu parfümken wish of love gibi temiz cicek kokan bir öneriniz var mi 50 den fazla olmasinwish of love daki aski hicbir patfümde bulamadim
Doldurmalar bir süre sonra kolanya gibi geliyor bana
Uzun süredir calısmıyorum bebeğim varSiz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız parfüm kişisel zevktir ve eşiniz için gereksizmiş demek ki.
Yok canım ben sakinim :) Ben çalışmıyor olsam eşimin maası az veya cok , harcamalarıma dikkar ederim eşimi tanıyorumdu rve tepki gösterecegini düşündüğüm şeylere kalkışmam . Neden sonradan kalbim kırılsın ki ? Atıyorum parrf,ümü pahalı almamı istemıyodur. 150 tl lık değil de 50 60 tl lık alırım. ne o kırılsın ne ben. kısasa kısas yapmam bana bakmak zorundasın ne istersem alacaksın kadın ozgurlugu fikri .. Triplerine girmem. Yeri geldiğinde fikirlerimi beyan ederim ki o da benim tepki göstereceğim harcamalar yapmaz ben ona uyarım o bana uyar.Sakin olun ben de hayır sizin fikriniz değil demedim zaten150 lira size çok paradır konu sahibine değildir mesele bu değil ki, ben neden illa parfüm almak için eşinin gerekli görmesi zorunluluğu olduğunu sordum?
Ben öyle düşünmüyorum. Ayakkabı kıyafet alırken iyi markalar almaya özen gösteriyorsak bu parfüm içinde olabilir hatta orijinal kullanmalı durumu olan herkes bence. Bizimde maaşımız iyi alamama durumu yok. Sadece adamın ne gerek var yaaa kafası problemYok canım ben sakinim :) Ben çalışmıyor olsam eşimin maası az veya cok , harcamalarıma dikkar ederim eşimi tanıyorumdu rve tepki gösterecegini düşündüğüm şeylere kalkışmam . Neden sonradan kalbim kırılsın ki ? Atıyorum parrf,ümü pahalı almamı istemıyodur. 150 tl lık değil de 50 60 tl lık alırım. ne o kırılsın ne ben. kısasa kısas yapmam bana bakmak zorundasın ne istersem alacaksın kadın ozgurlugu fikri .. Triplerine girmem. Yeri geldiğinde fikirlerimi beyan ederim ki o da benim tepki göstereceğim harcamalar yapmaz ben ona uyarım o bana uyar.
O suratı çekecekseniz orjinal alın madem..Hanımlar aldığım parfüm periparfüm diye bir site inandım mereka edip denemek için aldım iştecakmaya o kadar para verdiğime kızıyorum suan ama bana o suratı yaptı ya birdaha orijinal alıcam yada doldurmaya devam. Gaza gelmiyim zaten adam cimri
Cimri bir adam o zaman. Valla cimri biriyle cok zor ya. Omur gecirnesi cok zor. Adam kazanmayi biliyor da harcamayi bilmiyor. Varken yokluk cektiriyor. Isin zor. Duzelmez bu arada. Karakteri bu cunku.Kendisinede bir sey almaz
Yok canım ben sakinim :) Ben çalışmıyor olsam eşimin maası az veya cok , harcamalarıma dikkar ederim eşimi tanıyorumdu rve tepki gösterecegini düşündüğüm şeylere kalkışmam . Neden sonradan kalbim kırılsın ki ? Atıyorum parrf,ümü pahalı almamı istemıyodur. 150 tl lık değil de 50 60 tl lık alırım. ne o kırılsın ne ben. kısasa kısas yapmam bana bakmak zorundasın ne istersem alacaksın kadın ozgurlugu fikri .. Triplerine girmem. Yeri geldiğinde fikirlerimi beyan ederim ki o da benim tepki göstereceğim harcamalar yapmaz ben ona uyarım o bana uyar.
anlıyorum saygıda duyarım. ben bıraz tutumluyum he le de eşim aldıgım seyi fazla bulursa ben dikkat etmye özen gösteririm . Kişisel bakım temizlgme de dikkat ederim ancak cok asırıya kacmam pahada hiç bi zaman .Ben öyle düşünmüyorum. Ayakkabı kıyafet alırken iyi markalar almaya özen gösteriyorsak bu parfüm içinde olabilir hatta orijinal kullanmalı durumu olan herkes bence. Bizimde maaşımız iyi alamama durumu yok. Sadece adamın ne gerek var yaaa kafası problem
Bende onun cocuklarını büyüttüğüm için calışamoyorum
Yok düzelmiyor zaten orası kesinCimri bir adam o zaman. Valla cimri biriyle cok zor ya. Omur gecirnesi cok zor. Adam kazanmayi biliyor da harcamayi bilmiyor. Varken yokluk cektiriyor. Isin zor. Duzelmez bu arada. Karakteri bu cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?