150 TL parfüme kızan koca

Valla buralar coşmuş yine :) ben de bir kaç kelam edeyim...

çalışmıyorum açıkçası çalışmamı annem bile istemiyor çünkü hem evin işi hem çalışıcam hem yemek yap önüne koy oh ne ala muaalla...
Pazar bize uzak ilk evlendiğimizde gittim alışveriş yaptım onları eve taşıdım pişir et eyle yıka önüne koy baktım yok o olmamış bu güzel değil burun kıvırıyor ben de pazara gitmeyi bıraktım... oldu paşam ben emek sarfedicem o kadar yol yap taşı getir yap önüne koy begenmesın sonra bahaneler üretip gitmedim pazara onu gönderdim hep...

iki kuruş parayı rahat harcıycam diyede çalışmam o paşalar gibi hayat sürerken...yani sırf bu sebeple çalışmam yoksa insanın duygu dünyası birikimi için çok çok önemli o ayrı mesele...

eşimde, dün alışverişe gittim bişeyler aldım ilk hayırlı olsun falan sonra baktım söyleniyor hiç oralı olmadım
Normal bişeymiş gibi davrandım ki biraz fuzuli şeyler vardı... zamanla öğreniyorlar ne yapayım... aileye bakan biri olarak biraz sorumluluk almak zorunda tabiki...
ben açıkçası bekarken belirli bir limitin üstünde şeyleri cebimde babamın kartı olmasına rağmen arayıp sorardım alabilir miyim diye... bu nezakettir... dün de beğendiğim bir çanta vardı biraz maliyetliydi eşime önceden sordum o da tamam dedi... ben açıkçası bunda bir anormallik görmüyorum sonuçta hayatı paylaşıyoruz ki çalışsam da fikrini alırdım sonuçta ben de çalışıyor olsam o ortak paramız olurdu...

iyi anında eşinizle konuşun eminim anlayacaktır sizi...
Mutluluklar...
kulak ardı edin ve yolunuza ve güzel kokmaya devam edin 🥰

Ben yazacaktım aynı şeyi. Eşime göreni hareket edeceğim sırf parayı o getiriyor diye. Bende onun cocuklarını büyüttüğüm için calışamoyorum
"onun çocukları" degil " çocuklarımız" derseniz bir birliktelik/ ortaklik /paylasım mantaliteniz olduğu anlaşılır.

Adamın " benim paramı harcıyorsun " demesiyle sizin " senin cocuklarına ben bakıyorum" demeniz ayni mantık.

Nakit para ve emek karşılastirmasını anlayabilecek kivama gelirsek toplum olarak bu dertlerden kurtulurz insallah.

Ev içi emeğin havadaki buhar kadar görünürlüğünün olmadığı zamanda zor bu tartışmalar.

Ben ne alırsam luzumsuzdur ..kendi ne alırsa gereklıdır. Önceden uzuluyordum şimdi catır catır yiyorum.mesleğin olacak..ah keske elımde olsaydı..akıl veren yonlendiren olsaydı

Benide yolda çevirip parfümümün markasını sorsunlar istiyorum 😁 Ciddiyim.
parfümün adı ne nasıl bşy şişesi falan resim atabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler 🎀🎀💕

Özelden soranlara dönüş yapıyorum, burada konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum. :)

Bu yorumumu bir parfüm için eşine psikolojik baskı yapan adamı savunan üyeler için yazıyorum. Bunlar nasıl zihniyetler, ben şaşırıyorum. Evlilikte para ortaktır, sen kazandın, ben kazandım olmaz. İhitayaç yoksa dileyen kadın çalışır, dileyen kadın çalışmaz. Eşim parasını harcatmıyor, o yüzden çalışıp paramı kazanıyorum diyorsanız aile olamamışsınız. Tam tersi durum olursa, eşinizin işsiz kalırsa benim param vermem mi diyeceksiniz?

Son düzenleme:
"onun çocukları" degil " çocuklarımız" derseniz bir birliktelik/ ortaklik /paylasım mantaliteniz olduğu anlaşılır.

Adamın " benim paramı harcıyorsun " demesiyle sizin " senin cocuklarına ben bakıyorum" demeniz ayni mantık.

Nakit para ve emek karşılastirmasını anlayabilecek kivama gelirsek toplum olarak bu dertlerden kurtulurz insallah.

Ev içi emeğin havadaki buhar kadar görünürlüğünün olmadığı zamanda zor bu tartışmalar.

Ağzınıza sağlık, evi temizledim, yemek yaptım, çocuklarına baktım o yüzden bana eşek gibi bakacak diye düşünerek de aile olunmaz. Herkes elinden ne geliyorsa onu yapar, biz olunur.

Eğer çocuklara bakmak için çalışmamanız ortak kararsa eşinizin size kişisel harcamalarınız için belli bir bütçe vermemesi de para için azarlaması da iğrenç. Kırk yılın başı yapılmış bi alışverişe böyle tepki verecek bi adamla evliyken çalışma hayatını bırakmak da Çelik gibi sinir ve duyup da kulak ardı edecek gamsız bir bünye ister yoksa çok yıpranırsınız

Iyi yapmışsınız.. neyi beğeniyorsanız alın. Güle güle kullanın..

Bugün erkek arkadaşımla buluştuk.
Sevdiğim parfümümü sıktım. ( Estee Lauder). Ne zaman sıksam çok beğeniyor.
Nedeni kaliteli parfümler sıcakta ağırlaşmaz, kokusu çok ağır kaçmaz tenle bütünleşir, baş ağrısı yapmaz.

Aslında orjinal parfümler indirim takip edilse çok pahalı değil. Benim parfümüm kampanyada 337 tlye geliyor. 3 ayda bitiyor. Aylık 100 tl civarı gibi bir paraya denk geliyor. Bence verilebilir.
Kaliteli olunca iki fis sıkıyorsun. 3 ay gidiyor. Yani ben ucuz ürün alacak kadar zengin degilim diye bir söz vardır. Ona katılıyorum..

Bir de parfüm bir tutkudur. Parfümü seven ondan vazgeçemez. Bende deodorant; roll on; bilimum hijyen malzemesi kullanırım. Ama parfümün yeri başkadır.

Makyaj malzemesi de kaliteli olacak. Sonuçta yüze sürüyoruz. Yoksa cilde zarar verir. Bunu erkekler bazen anlamayabilir. Bütçeye göre olanı almak lazım. Güle güle aldıklarınızı kullanın..:KK66:

Not: Bir de bir parfümün orjinal olduğunu anlayacağınız bir kontrol sitesi var. Ben oradan üzerindeki üretim seri nosunu ve adini yazıp orjinalliğini bir daha kontrol ediyorum. Ve zamanı geçmiş mi diye bakıyorum. Her parfümün bir son kullanım zamanı vardır. Bunlara bakmak lazım.
Check cosmetics or perfume production date and shelf life by the batch code.
Merhaba eşim bana ACQUA di Gioia - GIORGIO Armanı almıştı doğum günüm de avm den kodu değişim fişi fln vardı. Hediye diye açtım paketi kullandım ama kalıcı bi kokusu yok acaba ben mi kokuyu alamıyorum diyorum bazen 😅

Ben ne alırsam luzumsuzdur ..kendi ne alırsa gereklıdır. Önceden uzuluyordum şimdi catır catır yiyorum.mesleğin olacak..ah keske elımde olsaydı..akıl veren yonlendiren olsaydı
Ye canım bende yiyorum ama benim yememden memnun olmayan bacılar çıktı burda bunu aşağılanmak olarak gören bi kesim var yani garip kocam çalışmamı istemiyor bende lüzumlu görmüyorum karşılıklı aldığımız bi karar.. koca parası yiyorum kocamdan öncede baba parası yiyordum kendi paramı kazandığım zamanda oldu tabi ama şu an istemiyorum her istediğimi alıyor yiyor içiyor geziyor tozuyorum bunu yapamayıp çalışanların zoruna gitti heralde beğenmedim atıp duruyorlar

Son düzenleme:
Merhaba eşim bana ACQUA di Gioia - GIORGIO Armanı almıştı doğum günüm de avm den kodu değişim fişi fln vardı. Hediye diye açtım paketi kullandım ama kalıcı bi kokusu yok acaba ben mi kokuyu alamıyorum diyorum bazen 😅
O benim imza parfümüm. Harika kokuyor. Zaten orjinal parfüm size kokmaz yanınızdakilere kokar. Sürekli kokusunu almak rahatsız eder. Bende ikili krem takımı var. Kremle beraber daha baskın oluyor kokusu.

O benim imza parfümüm. Harika kokuyor. Zaten orjinal parfüm size kokmaz yanınızdakilere kokar. Sürekli kokusunu almak rahatsız eder. Bende ikili krem takımı var. Kremle beraber daha baskın oluyor kokusu.
Benim parfümlerim hep bana kokuyor 😁demek ki orijinal değil 😂😂

Kişisel bakım demek bşr parfüme 150lira vermek demek değil.. Bana göre parfüm sıkmak bakım değildir.. Olmayan bakımı saklamak demektir... Eşiniz haklı zaten çalışmıyormuşsunz da yazık değil mi adama.. İnsan çalışmayınca paranın değerini anlamıyor tabi.. Millet bir buçuk lira ekmek fiyatı mı olur diye sorgularken parfüme o kadar para vermek çok acımasızca...
Ben de ne zaman biri gelecekte insanlar aç aç ! Diyecek diye bekliyordum. Hoşgeldiniz

Back
X