- 6 Ocak 2019
- 226
- 333
- 33
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Bana da yazabilirmisinizÖzelden yazayım ben size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yazabilirmisinizÖzelden yazayım ben size![]()
"onun çocukları" degil " çocuklarımız" derseniz bir birliktelik/ ortaklik /paylasım mantaliteniz olduğu anlaşılır.Ben yazacaktım aynı şeyi. Eşime göreni hareket edeceğim sırf parayı o getiriyor diye. Bende onun cocuklarını büyüttüğüm için calışamoyorum
Benide yolda çevirip parfümümün markasını sorsunlar istiyorumCiddiyim.
parfümün adı ne nasıl bşy şişesi falan resim atabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler![]()
Haaa klasik orijinal tester muhabbeti doğru tamam:)Ya şimdi instada yok peri yok hayal parfüm diye illa orijinal olduğunu iddia ederek satıyorlar bir çok ünlü de reklamını yapıyor millet de alıyor
"onun çocukları" degil " çocuklarımız" derseniz bir birliktelik/ ortaklik /paylasım mantaliteniz olduğu anlaşılır.
Adamın " benim paramı harcıyorsun " demesiyle sizin " senin cocuklarına ben bakıyorum" demeniz ayni mantık.
Nakit para ve emek karşılastirmasını anlayabilecek kivama gelirsek toplum olarak bu dertlerden kurtulurz insallah.
Ev içi emeğin havadaki buhar kadar görünürlüğünün olmadığı zamanda zor bu tartışmalar.
Merhaba eşim bana ACQUA di Gioia - GIORGIO Armanı almıştı doğum günüm de avm den kodu değişim fişi fln vardı. Hediye diye açtım paketi kullandım ama kalıcı bi kokusu yok acaba ben mi kokuyu alamıyorum diyorum bazenIyi yapmışsınız.. neyi beğeniyorsanız alın. Güle güle kullanın..
Bugün erkek arkadaşımla buluştuk.
Sevdiğim parfümümü sıktım. ( Estee Lauder). Ne zaman sıksam çok beğeniyor.
Nedeni kaliteli parfümler sıcakta ağırlaşmaz, kokusu çok ağır kaçmaz tenle bütünleşir, baş ağrısı yapmaz.
Aslında orjinal parfümler indirim takip edilse çok pahalı değil. Benim parfümüm kampanyada 337 tlye geliyor. 3 ayda bitiyor. Aylık 100 tl civarı gibi bir paraya denk geliyor. Bence verilebilir.
Kaliteli olunca iki fis sıkıyorsun. 3 ay gidiyor. Yani ben ucuz ürün alacak kadar zengin degilim diye bir söz vardır. Ona katılıyorum..
Bir de parfüm bir tutkudur. Parfümü seven ondan vazgeçemez. Bende deodorant; roll on; bilimum hijyen malzemesi kullanırım. Ama parfümün yeri başkadır.
Makyaj malzemesi de kaliteli olacak. Sonuçta yüze sürüyoruz. Yoksa cilde zarar verir. Bunu erkekler bazen anlamayabilir. Bütçeye göre olanı almak lazım. Güle güle aldıklarınızı kullanın..
Not: Bir de bir parfümün orjinal olduğunu anlayacağınız bir kontrol sitesi var. Ben oradan üzerindeki üretim seri nosunu ve adini yazıp orjinalliğini bir daha kontrol ediyorum. Ve zamanı geçmiş mi diye bakıyorum. Her parfümün bir son kullanım zamanı vardır. Bunlara bakmak lazım.
Check cosmetics or perfume production date and shelf life by the batch code.
Ye canım bende yiyorum ama benim yememden memnun olmayan bacılar çıktı burda bunu aşağılanmak olarak gören bi kesim var yani garip kocam çalışmamı istemiyor bende lüzumlu görmüyorum karşılıklı aldığımız bi karar.. koca parası yiyorum kocamdan öncede baba parası yiyordum kendi paramı kazandığım zamanda oldu tabi ama şu an istemiyorum her istediğimi alıyor yiyor içiyor geziyor tozuyorum bunu yapamayıp çalışanların zoruna gitti heralde beğenmedim atıp duruyorlarBen ne alırsam luzumsuzdur ..kendi ne alırsa gereklıdır. Önceden uzuluyordum şimdi catır catır yiyorum.mesleğin olacak..ah keske elımde olsaydı..akıl veren yonlendiren olsaydı
ya ben ordan oldukça rahat alışveriş yapıyorum ama parfüm hiç almadım, şikayetvara bakarsanız orda bile sahte parfüm satılıyomuş şikayetler varMalum bi site var t... yol baya indirim de parfümler acaba orjinal mi?
O benim imza parfümüm. Harika kokuyor. Zaten orjinal parfüm size kokmaz yanınızdakilere kokar. Sürekli kokusunu almak rahatsız eder. Bende ikili krem takımı var. Kremle beraber daha baskın oluyor kokusu.Merhaba eşim bana ACQUA di Gioia - GIORGIO Armanı almıştı doğum günüm de avm den kodu değişim fişi fln vardı. Hediye diye açtım paketi kullandım ama kalıcı bi kokusu yok acaba ben mi kokuyu alamıyorum diyorum bazen![]()
Ben inanmıyorum orijinal olduklarına. Çünkü gözlük vs de çakma gönderiyorlar.Malum bi site var t... yol baya indirim de parfümler acaba orjinal mi?
Benim parfümlerim hep bana kokuyorO benim imza parfümüm. Harika kokuyor. Zaten orjinal parfüm size kokmaz yanınızdakilere kokar. Sürekli kokusunu almak rahatsız eder. Bende ikili krem takımı var. Kremle beraber daha baskın oluyor kokusu.
Ben de ne zaman biri gelecekte insanlar aç aç ! Diyecek diye bekliyordum. HoşgeldinizKişisel bakım demek bşr parfüme 150lira vermek demek değil.. Bana göre parfüm sıkmak bakım değildir.. Olmayan bakımı saklamak demektir... Eşiniz haklı zaten çalışmıyormuşsunz da yazık değil mi adama.. İnsan çalışmayınca paranın değerini anlamıyor tabi.. Millet bir buçuk lira ekmek fiyatı mı olur diye sorgularken parfüme o kadar para vermek çok acımasızca...