• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

150 TL parfüme kızan koca

Bu ne demek ya?
Calismayan kadin/calisan adam evlilklerinde bir iş bölümü yok mu?
Kadın nakit para getirmiyorsa dahi o eve giren parada hakkı yok mu?
Adam evdeki yemeği yemiyor mu?
Karısina sormadan dolabi açıp 1 dilim kek alınca karisi kiziyor mu?
Calişmiyorsa 3 kuruş icin izin almali?Yok artık !
Kadın gittim 100binlik araba aldım kendime dememis, 150 lira demiş!
Bı yorum yaptım ne linç yedim be,fuze ataydiniz. Üslup hiç hoşuma gitmedi lakin açıklama yapayım,adam eve zor yeten gariban biri canlandı gözümde,maaş 10 binmiş sonra ogrendim. Bir de ne olursa olsun çalışan,çalışmayan erkek,kadın ne alınacaksa danisilmasi gerektiğini savunuyorum efenim. Kafaya buyrukluk bana göre degil,sizin anlatmaya calistiginiz olay hiç bana göre degil hakkı değil mi falan,saçlarımı boyatacam yüklü bir miktara(bize göre) çalışmıyorum,söyledim. Renk konusunda konstuk oldu bitti.

10 bin lira maas alıyor esim demişsiniz
150 tl ye cakma parfüm almanız gercekten cok manasız illa yan sanayi alacaksanız doldurmalara veya daha uygun çakmalara devam edin
Ancak es kişisi on bin maaş aldıgı icin ben olsam 500 verir orjinalini alırdım 😬

Bence adama çakma bir parfüme 150 tl vermek koymuş.
Bana da koyardı.
Orijinal olmayan, hangi koşullarda üretildiğini bilmediğim, içeriğini tam olarak bilemeyeceğim şeye sırf denemek için 150 tl vermem. Versem koyar.
Bayağıdır pahalı bir parfüm almadım. Ben de mi sorun var bilmiyorum ama fıs fıs diye üzerime parfüm boca etmem. Sonra parfüm şişesinin içine düşmüş gibi oluyor. Çok uzun süre dayanıyor o yüzden parfümlerim.
Ev için kullanımda vücut spreyi kullanıyorum. Yani bir parfüme 300-500 verseniz, ev için dw vücut spreyi alsanız adama daha az koyardı bence.

Ben onları da cakma farzedıyordum.orijinal degilse hepsi aynı kalıcılıkta degil mi.ne bıleyım..kotonun parfumunden ne olacak

birisi sadece marka merakini gidermek icin merdiven alti uretim, digeri kalici olsa da olmasa da belli testlerden gecen gorece daha seffaf icerige sahip. herkesin kendi tercihi ama kotondan muadilini almak markanin cakmasini almaktan daha iyidir diye dusunuyorum.

niye ki 150 liraya cakma parfum kullanana kadar zarada bircok kokunun benzeri 80 lira civarina satiliyor. cok kalici degil ama en azindan icerigi belli.

bunun adi ozentilik, yani victoria’s secret bombshell kokmak icin cakma bir urune para veriyor. halbuki gecen gun suslu sozlukte okudum kotonun bir parfumu bombshell muadiliymis. parfum elzem degil ama madem parfum istiyor o zaman daha uygun fiyatli orijinal olanlara bakmali insan kendi sagligi icin bence.
Zara'nın adını bilmiyorum ama kokusundan tanıyorum bir parfümünü 2016'dan beri arabamda kullanıyorum. Bir yere giderken parfüm sıkmayı unuttursam diye veya bazen arabaya bile sıkıyorum. Kokusu oldukça kalıcı. Hatta arabaya aylardır sıkmadım, koltuklardan o koku hâlâ hissedilir.

Merhaba eşim bana ACQUA di Gioia - GIORGIO Armanı almıştı doğum günüm de avm den kodu değişim fişi fln vardı. Hediye diye açtım paketi kullandım ama kalıcı bi kokusu yok acaba ben mi kokuyu alamıyorum diyorum bazen 😅

yok o parfüm öyle, hele edt'yse. 2 sene önceb en de aldım, harika kokuyor ama max 1 saat. kolonya daha kalıcıdır.

150 lira için izin almak nedir. Bugun 2 parça dandik kıyafet 150 lira tutuo zaten. Akılsız fikirsiz gibi niye herşeyi eşinize soruyorsunuz. Ve bununla övünüyorsunuz. Adam 2 bin lira kazanıosa sen de gidip beynin varsa zaten 500 liraya parfüm almassın cunku temel ihtiyaçlarınızın önüne geçer bunu kendin istesende kendiniz için geçinmek için zaten almassın. Ama temel ihtiyaclarını vs karşılayacak ve harcayacak bi para varsa 150 liranın da hesabını vermesin. 150 liranın hesabını vermek aldıgın nefesin hesabını vermek gibi. 150 liranın alım gücü ne allah aşkına para zaten değersiz. Herşey zamlı. Ne alsan 150 lira tutuo zaten

Ben onları da cakma farzedıyordum.orijinal degilse hepsi aynı kalıcılıkta degil mi.ne bıleyım..kotonun parfumunden ne olacak
Giyim markalarının yanısıra ixora, dp vs markalardan da alabilirsiniz artık hangisi hoşunuza gidiyorsa. Kıyafet markaları da bu tür yetlere fason yaptırıyor zaten. Kimisi başarılı muadiller yapıyor kimisi de yapış yapış kokular deneyip bulmak gerek. Evet marka anlamında orijinal parfüm değiller ama belli yasal koşullara bağlı üretim yaptıkları için tehlikeli sayılmazlar. Asıl tehlikeli olan orijinal tester vs adıyla şişesi dahil merdivenaltı imalat yapanlar, içlerine ne katılıyor bilmiyoruz ve cilde sürülüyor.

Bundan 10 yıl önce hem kurun düşük hem de yurtdışı online alışverişin serbest olduğu zamanlarda öğrenci halimle lanvin, elizabeth ardenden aşağısını sürmezdim, öğrenci bütçemle bunları alabilirdim yani ne güzel günlerdi :KK61: Parfüm kullanmayı bıraktım 10 senede, arada yves rocherin kolonyadan hallice kalıcılığa sahip kokularından alıyordum ama burada monicatak monicatak arkadaşımızın önerisine muhakkak bakacağım 😍

150 tl harcamissiniz tam guzell tabiki almak giyinmek surunmek hakkimiz 😇 ee iki bisey aldin diye sana laf edeceksee sende ozaman cocuga bakici bul gider calisir kendime istedigimi alirim dee ..😤
offf hic sevmem bu para muhabbetlerini..
esinin hicmi ozel gideri yokk sende onu ortaya att..🙉🙈🙊
en cok kargo icin ugrastigina da gerilmis olup densiz densiz konusmus isteee ..

Son düzenleme:
niye ki 150 liraya cakma parfum kullanana kadar zarada bircok kokunun benzeri 80 lira civarina satiliyor. cok kalici degil ama en azindan icerigi belli.

bunun adi ozentilik, yani victoria’s secret bombshell kokmak icin cakma bir urune para veriyor. halbuki gecen gun suslu sozlukte okudum kotonun bir parfumu bombshell muadiliymis. parfum elzem degil ama madem parfum istiyor o zaman daha uygun fiyatli orijinal olanlara bakmali insan kendi sagligi icin bence.
Özentilik değil merak acaba kokusu nasıl bir sey diye. İkisi cok cok farklı bir sey.

Arkadaşlar bu konu bana da gercekten faydalı oldu. Hem parfüm konusunda hem de tatil dönüşü işe başlama fikrimi iyi destekledi. Zaten oda calısmamı istiyordu itiraz etmez ben de maasımı olduğu gibi kendime harcayacagım. Sadece bebeğime bakacak kimse yok onu nasıl yapacağız bilmiyorum onu konusak lazım es kişisiyle ama bugün 2. Güne girdik ben hala konusmuyorum. O da benimle konusak için cabalar giriyor sarılıyor bir şeyler yapıyor ama bu sefer fena kırıldım hiç içimden ona bir çift kelam etmek gelmiyor. Bilmiyorum nereye kadar böyle küs kalacağım 😁

Bı yorum yaptım ne linç yedim be,fuze ataydiniz. Üslup hiç hoşuma gitmedi lakin açıklama yapayım,adam eve zor yeten gariban biri canlandı gözümde,maaş 10 binmiş sonra ogrendim. Bir de ne olursa olsun çalışan,çalışmayan erkek,kadın ne alınacaksa danisilmasi gerektiğini savunuyorum efenim. Kafaya buyrukluk bana göre degil,sizin anlatmaya calistiginiz olay hiç bana göre degil hakkı değil mi falan,saçlarımı boyatacam yüklü bir miktara(bize göre) çalışmıyorum,söyledim. Renk konusunda konstuk oldu bitti.
sana katılıyorum. AYNI LİNÇLERİ bende yedim .Umurumda mı değil. Açıklamayapmak zorunda değilsin .
Uyumlu bi eşe zıt gittinde kavgalar kavada ucusup gelip burada konu actıgında da boşan derler. Bura böylee oku geç :D
sorsan kadın hakkı eşitliği bilmem nesi diye naralar atarlar . Ama hemcinsleri bi konuda uyumlulukgösterdi mi linçlemekten de geri kalmazlar.
hadı bunu da linçleyin :D Kadın özgürlük savunucuları ama yorumlardaki özgürlüğe katlanamayan lar.

Back
X