• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

150 TL parfüme kızan koca

Çakmaya o para verilir mi ya.
Hayret ettim.
Çakma alacaksaknız doldurup alın.
Hem kalitesiz hem pahalı.
Orijinal olmayan bir şeye sırf meraktan para kaptırmak benim sinirimi bozardı. Cimri değilim ama ben de kızardım. Enayilik birazcık

Gelir iyi yada kötü genel itibariyle eşimle bir alışveriş yapacağımız zaman birbirimize sorarız. Mutfak alışverişi hariç.
Bence orada başka bir sorun olabilir. Birbirinize iletişim kopukluğunız yada başka bir sorunun acısı.
Bu eşler arası saygıdan kaynaklanıyor. Sizi tebrik edıyorum bende öyleyimm. sorarım ha sormadıgım zamanlar da olur amabilirim ne zaman ne almam gerektigini .. Eşim oyuzden maddi konularda bana o kadar güvenir ki evin mali mevzularını neredeyse ben yönetirim. İştebu yüzden sizin dediginz gibi ve bir çok konuda birbimize danıstıgımzdan dır asla kalbimi kırmadı . Allaha binlerce şükür o linç yedigim yorum benim evliliğimin saglamlıgı gösteriyor. Bir çok kadına da tavsiye ederim. Saygı çok onemli...

Kocam bana bu muameleyi gösterse kesin çalışırım. Ama öncesinde boşarım.
Bende şuan çalışmıyorum eşimin maaşıda iyi çok şükür istediğim herşeyi sormadan alabilirim. Şimdiye kadar bunu niye aldın diye bir sözde duymadım, duyamamda.

Çakmaya o para verilir mi ya.
Hayret ettim.
Çakma alacaksaknız doldurup alın.
Hem kalitesiz hem pahalı.
Orijinal olmayan bir şeye sırf meraktan para kaptırmak benim sinirimi bozardı. Cimri değilim ama ben de kızardım. Enayilik birazcık
Enayi mi🙄 saygı cercevesinde yorum yap. Bende sana hadsiz diyor muyum mesela

Merhaba eşim bana ACQUA di Gioia - GIORGIO Armanı almıştı doğum günüm de avm den kodu değişim fişi fln vardı. Hediye diye açtım paketi kullandım ama kalıcı bi kokusu yok acaba ben mi kokuyu alamıyorum diyorum bazen 😅
Avm'den ise tahminen Boyner mağazasındandır.
Orada çakma parfüm olmaz. Ben hiç karşılaşmadım.
Benim aldıklarımın hepsi orjinaldi. Zaten seri nosu varmış.
Sanırım kokusu size uymadı. Her parfüm her tene gitmez. Benim tenime de fresh kokular çok gitmiyor. Hemen uçuyor. Ondan çiçekli ve oryantal kokular kullanıyorum..

Malum bi site var t... yol baya indirim de parfümler acaba orjinal mi?

Ben oradan hiç almadım. Ben Boyner'den alıyorum.
Sattıkları tüm parfümler orjinal. Zaten bir de Check cosmetics or perfume production date and shelf life by the batch code. sitesinden kontrol ediyorum.
Internet sitesinde arada yüzde 15 bazen nadir de olsa yüzde 30 indirimler yaparlar. Hesapliya geliyor.

Arada takip edin bence..

Son düzenleme:
Iyi yapmışsınız.. neyi beğeniyorsanız alın. Güle güle kullanın..

Bugün erkek arkadaşımla buluştuk.
Sevdiğim parfümümü sıktım. ( Estee Lauder). Ne zaman sıksam çok beğeniyor.
Nedeni kaliteli parfümler sıcakta ağırlaşmaz, kokusu çok ağır kaçmaz tenle bütünleşir, baş ağrısı yapmaz.

Aslında orjinal parfümler indirim takip edilse çok pahalı değil. Benim parfümüm kampanyada 337 tlye geliyor. 3 ayda bitiyor. Aylık 100 tl civarı gibi bir paraya denk geliyor. Bence verilebilir.
Kaliteli olunca iki fis sıkıyorsun. 3 ay gidiyor. Yani ben ucuz ürün alacak kadar zengin degilim diye bir söz vardır. Ona katılıyorum..

Bir de parfüm bir tutkudur. Parfümü seven ondan vazgeçemez. Bende deodorant; roll on; bilimum hijyen malzemesi kullanırım. Ama parfümün yeri başkadır.

Makyaj malzemesi de kaliteli olacak. Sonuçta yüze sürüyoruz. Yoksa cilde zarar verir. Bunu erkekler bazen anlamayabilir. Bütçeye göre olanı almak lazım. Güle güle aldıklarınızı kullanın..:KK66:

Not: Bir de bir parfümün orjinal olduğunu anlayacağınız bir kontrol sitesi var. Ben oradan üzerindeki üretim seri nosunu ve adini yazıp orjinalliğini bir daha kontrol ediyorum. Ve zamanı geçmiş mi diye bakıyorum. Her parfümün bir son kullanım zamanı vardır. Bunlara bakmak lazım.
Check cosmetics or perfume production date and shelf life by the batch code.
Link için tşk ederim❤️

• Muhteşem
Reactions: 000
Tekrae

Avm'den ise tahminen Boyner mağazasındandır.
Orada çakma parfüm olmaz. Ben hiç karşılaşmadım.
Benim aldıklarımın hepsi orjinaldi. Zaten seri nosu varmış.
Sanırım kokusu size uymadı. Her parfüm her tene gitmez. Benim tenime de fresh kokular çok gitmiyor. Hemen uçuyor. Ondan çiçekli ve oryantal kokular kullanıyorum..

Ben oradan hiç almadım. Ben Boyner'den alıyorum.
Sattıkları tüm parfümler orjinal. Zaten bir de Check cosmetics or perfume production date and shelf life by the batch code. sitesinden kontrol ediyorum.
Internet sitesinde arada yüzde 15 bazen nadir de olsa yüzde 30 indirimler yaparlar. Hesapliya geliyor.

Arada takip edin bence..
[/QUOTE]
Aynen o mağazadan alınmış. Orjinalliğinden şüphem yok yani ama işte insan aradığını bulamayınca.

Bu siteye bakayım o zaman bu sitede çok indirim oluyor parfümlerde danışmak istedim, link için teşekkür ederim.

Parfüm kişisel bakım için olmazsa olmaz değildir.
Kişisel harcamanız için hep böyle laf yapar mı eşiniz?
Ayrıca çakma parfüm kullanmayın sağlıklı değil.
Orijinal parfum fiyatlarından bihaber ınsanın soylemi.. Ya da bı tek bızım "durumumuz yok". Bkz:durumum yoktu sıkamadım

Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Maaşı ne kadar iyi olursa olsun evde tek kişi çalışıyorsa bir şey alırken çalışan kişiye de sormak gerek bence . Ben 150 lira vermezdim bir parfüme eşiniz haklı sonuçta ne kadar para kazanırsan o kadar da gidiyor . Diyorsanız ki hiç kira ödemiyoruz borcumuz yok hiçbir maddi giderimiz yok hep maaş bize kalıyor . Tabi o zaman eşiniz cimri derdim ki böyle tepki gösteren adamın borçları da vardır .

O benim imza parfümüm. Harika kokuyor. Zaten orjinal parfüm size kokmaz yanınızdakilere kokar. Sürekli kokusunu almak rahatsız eder. Bende ikili krem takımı var. Kremle beraber daha baskın oluyor kokusu.
Bak hiç böyle düşünmemiştim, farklı bi bakış. Ama öyle olabilir, ben fazla almıyorum ama yanımdaki kişi aldığını söyledi mesela. Teşekkür ederim.

Hayatım boyunca hıc o fiyatta parfum kullanmadım almadım yani.. Tabıkı hediye gelenler dısında.kendi aldıklarımda orıjınaldı ama illaki yuksek fiyat olması gerekmez yeri gelir 10 TL lık parfum le bile mutlu olurum . Evde bile parfum sıkmadan gezmeyen bir insanım ki mesela babam hep kızardı bari evde sıkma dıye 😂yanı demek ıstedıgım isteyince idare edilebilecek bısey ekmek su degıl sonucta ıdare etmek lazım biraz.. Evlilikte te olur bu tur seyler ve gecer.

Eşim 250 tl ye oyun aldığında ben de ufak çaplı bir şok geçirmiştim ama sonra kendi kişisel harcamalarımi dusununce ses etmedim:) yalnız keşke orjinal adam akıllı bir parfüme para vereymissiniz de laf ettiğine deGseymis:) yapacak bir şey yok. Olur böyle şeyler deyip geçecek o da siz de.

Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Işte akillo ol bidaha 300 lük ver ve ona ben buna layigim belkk daha fazlasi de sen milleti cekiyosan bende bu evde 24 saat çalışıyorum de 150.liralik parfüm icin bana bagramazain de kac ayda biticek zaten 3 ay desek zaten.doldurmaya eşit gelicek bu kocalari böyle böyle adam.edicez

Orijinal parfum fiyatlarından bihaber ınsanın soylemi.. Ya da bı tek bızım "durumumuz yok". Bkz:durumum yoktu sıkamadım

niye ki 150 liraya cakma parfum kullanana kadar zarada bircok kokunun benzeri 80 lira civarina satiliyor. cok kalici degil ama en azindan icerigi belli.

bunun adi ozentilik, yani victoria’s secret bombshell kokmak icin cakma bir urune para veriyor. halbuki gecen gun suslu sozlukte okudum kotonun bir parfumu bombshell muadiliymis. parfum elzem degil ama madem parfum istiyor o zaman daha uygun fiyatli orijinal olanlara bakmali insan kendi sagligi icin bence.

niye ki 150 liraya cakma parfum kullanana kadar zarada bircok kokunun benzeri 80 lira civarina satiliyor. cok kalici degil ama en azindan icerigi belli.

bunun adi ozentilik, yani victoria’s secret bombshell kokmak icin cakma bir urune para veriyor. halbuki gecen gun suslu sozlukte okudum kotonun bir parfumu bombshell muadiliymis. parfum elzem degil ama madem parfum istiyor o zaman daha uygun fiyatli orijinal olanlara bakmali insan kendi sagligi icin bence.
Ben onları da cakma farzedıyordum.orijinal degilse hepsi aynı kalıcılıkta degil mi.ne bıleyım..kotonun parfumunden ne olacak

Back
X