• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

150 TL parfüme kızan koca

Coğunlukla laf eder evet. Bence gerekli dedim zaten cünkü mis gibi kokmak yıkanmakla olmuyor 😁 bence tabi oda. Evet sağlıklı değil meraktan denemek için aldım
Parfümü hiç sevmem hele toplu taşımada parfüm şişesine düşmüşlere ayrı gıcığım çünkü bazı kokular fazla ağır ve bazılarımızın midesi gerçekten kaldırmıyor ama bu konu dışı umarım öyle değilsinizdir çünkü onlar mis kokuyorum zannederken başkalarını gerçekten ağır kokudan boğuyorlar😂 saadete gelirsem roll-on ve duş jeli benim vazgeçilmezim parfüm kadar ağır kokmuyor ikisi de ama mis gibi kokuyor..

Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Pedinizede karısiyormu sonucta onuda kullanmıyor pinti herif bosver harca gitsin sana kazanmiyormu niye çalışıyor

ekonomik durumdan ziyade eşinin gereksiz gördüğü masrafı yapmaman gerekır .Daha ucuzada parfum kullanabilirsin bence..
o nedenmiş eşin gereksiz gördüğü şeyi, sen gerekli görüyosan bile sorgusuz sualsiz onu mu dinleyeceksin? ilah sanki bana bu kocalar.

parfüm bir insan için bu kadar kritikse bence gidip orijinalini almalı.
zira orijinal parfümü uzaktan bir fıs sıktığında zaten tüm gün yetecek kalıcılığı oluyor.
ki parfümün amacı zaten tenine direkt sıkmak değil. bu çakma parfümleri de ortalama 5-10 fısfısla orana burana sıkmak zorunda kalıyorsun ki bari 2 saat kokusu dursun..
dolayısıyla orijinale verdiğin parayla o parfümü yeterince uzun zaman kullanmak varken, çakmaya az az verip gün sonunda aynı parayı ödemiş oluyorsun.

evlilik düşündüğümüz sevgilime okudum konuyu, sen nerde ne harcayacağını bilirsin. alırken bana sorma böyle şeyleri alıyorsan al dedi ama 150 tl lik parfüm fikri hoşuna gitti diyemem. şimdi de benzin fiyatlarına zam geliyormuş dedim, herşey pahalanıyor 150 tl lik parfüm de 200 olur dedi uyanık. :KK70:üstelik kazancı da sizinki gibi konu sahibi. siz birşey alacağınız zaman bütçenizi gözeterek ve paylaşarak (izin değil, sadece paylaşım) istediğinizi alın. bu ne canım evlilikte senin param benim param mı var, bütçe müsaitse de bir parfüm alamayacaksak evlenmez bekar kalırız daha iyi yani:110:

Neresi ilginç geldi?yanlış olan ne var ki?çalışan kadınlar hem işe gidiyor,hem de ev hanımının yaptığı işleri yapıyor.
Madem her iki hali de yaşadınız .Çalışıp eve gelip çamaşır ,ütü,yemek,ortalık toplama,çocuğa ödevlerinde yardımcı olduğunuzda mı daha çok yoruluyordunuz,yoksa sadece ev hanımı mı olduğunuzda?
Umarım sorumu muhalefet olmak adına değil de içten cevaplarsınız.
Bu galiba sorunuz.
Tabikide hem calıaığ hem de ev işi cocuk bakımı yapan daha cok yorulur. Bunda zaten hemfikiriz. Ama psikolojik olarak daha iyi hisseder ev hanımından. E calıstığının ve daha fazla yorulduğununda karşılığını maddi anlamda ve pskolokij olarak alır.

Küslüğü daha fazla sürdürmemek için barıstım ama kahve yapıyorım kendime oda istediği zaman yapıp verirken 10 TL diyorum. Yemek yaptığımda yerken 15 TL diyorum 🤣 acayip baskı yapıyorum hatasını anladı bu konuyu konusmadık hiç. Tatil dönüşü calısacagım cocugunuza kim bakacaksa ayarla artık benim sorumluluğunda değil dedim. Maasımla parfüm alıcam doya doya cocuk gibi azarlanmadan dedim hafiften tutuştu. Yapacak bişey yok. Ektiğini biçecek bu erkekler. Bedelini ödeteceğim

Küslüğü daha fazla sürdürmemek için barıstım ama kahve yapıyorım kendime oda istediği zaman yapıp verirken 10 TL diyorum. Yemek yaptığımda yerken 15 TL diyorum 🤣 acayip baskı yapıyorum hatasını anladı bu konuyu konusmadık hiç. Tatil dönüşü calısacagım cocugunuza kim bakacaksa ayarla artık benim sorumluluğunda değil dedim. Maasımla parfüm alıcam doya doya cocuk gibi azarlanmadan dedim hafiften tutuştu. Yapacak bişey yok. Ektiğini biçecek bu erkekler. Bedelini ödeteceğim
Harikasınız :KK9:

15 liraya ev yemeği nerdeeee 25 yapın onu :KK53: tatlıya bağlanmasına sevindim

Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Bekarken de bakımlıydınız ve harcardınız sonuçta. Evlendikten çocuktan sonra işi de bırakmanız gerekti. Ee sonuç olarak istediğiniz şartları size sağlamalı. 150 lira bir parfüm için çok değil bunu parfüm kullanan insan bilir. Kadın parfümleri uçucudur hele ucuzsa şişe 1 ayda biter ve yığınla sıktığınız koku bir gün bile kalmaz.

Back
X