• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

150 TL parfüme kızan koca

Konuya girip cikip parfum sikan bir ben miyim,
Konu sahibi bizi de batiracaksin :KK70:

Konuya yorumum, kendine parfum almadigi icin esinize kucuk bir siseye 150 tl vermek cok gelmis olabilir
Soyle bir magazasina goturseniz fiyatlari gosterseniz sorun cozulur.

150 bir parfüm için fazla değil ki. Eşinize diyin ki ya ben çalışayım bırak yada cimrilik yapma. Bizim evde eşim çalışıyor ben sadece tarlamiz vae orada yardım ediyorum ama her iki taraftan gelen parada ortak ve ben buna ihtiyacım var dediğimde ne kucumsuyor nede surat yapıyor. Yapsa direk işe girer çalışırım kimseye muhtaç hissettirmeyin hele eşinize hiç. Evli de olsaniz bir gün gidebilme ihtimaliniz olduğunu bilmeli. Bilsin ki saygi da kusur etmesin. En tahammül edemediğim net çizgidir saygı sizinde olmali

Ne saçma yorum yapanlar var . Yok çalışmazsan böyle olur falan ne münasebet yahu. Sırf sivri çıkışlar yapmak için yazdıklarını düşünüyorum.

Kadının çalışıp çalışmaması çoğu zaman ortak karar oluyor. Çalışmayan Kadın da evde birseyler yapıyor. Çocuk bakımı, çamaşır, bulaşık, ütü,....
Çalışmayan kadını da bu kadar yermeyin.

Ben daha önce calıstım. Bebeğim olduktan sonra ortak kararla çalışmadım. Hala da suan calısmıyorum. Çalışırken eşim asla maaşıma dokunmazdı sormazdı bile, çalışmama rağmen hep para bırakırdı. Ne aldığımı nereye harcadığımı bilmezdi.
Şimdi calısmıyorum tüm kazandığını bana verir. Ben ihtiyaclarımı alırım. Nereye harcadığımı sormaz bile.
Konu sahibi surat assın aşsın otursun eşiniz . Boşverin harcamaya devam..

Merhaba hanımlar bir sey sormak istiyorum internetten 150 TL lik bir parfüm sipariş verdim. Kargoya almaya giden eşim bir parfüme bu kadar para verdiğimi öğrenince tüm gün surat astı birde üzerine ben tüm gün milletin agız kokusunu cekiyorum bir parfüme. Bu kadar para verilirdi diye kızdı. Önceden doldurma parfüm yada magazalardaki 30 40 lira olanlardan alırdım duruma göre hangisi denk gelirse. Birde orijinal parfüm bile değil. Dedim ki ben orijinal almak istiyordum onlar daha pahalı onlardan alsam napıcaktın acaba dedim. Keşke onlardan alsaydın ha 150 ha 300 dedi. İyi maaş alıyor ben calısmıyorum bu arada. Parfümü gereksiz bulur kendisi kullanmaz ona göre lüzumsuz bana göre kisisel bakım için olmazma olmazlardan. Sizede haksız değilmi
Benim eşim de cimridir 😠 ama değiştirmek için uğraşıyor kendini bu capasini da bildiğim için biraz onun biraz kendi istedigim gibi alırım. Evlilikte karsilikli küçük fedakarlıklar yapıldığında daha iyi ilerliyor. Herkesin bı huyu var biz nasıl hemen degistiremiyosak kendi huyumuzu onlara da bazen anlayış göstermemiz gerek.

sana katılıyorum. AYNI LİNÇLERİ bende yedim .Umurumda mı değil. Açıklamayapmak zorunda değilsin .
Uyumlu bi eşe zıt gittinde kavgalar kavada ucusup gelip burada konu actıgında da boşan derler. Bura böylee oku geç :KK70:
sorsan kadın hakkı eşitliği bilmem nesi diye naralar atarlar . Ama hemcinsleri bi konuda uyumlulukgösterdi mi linçlemekten de geri kalmazlar.
hadı bunu da linçleyin :KK70: Kadın özgürlük savunucuları ama yorumlardaki özgürlüğe katlanamayan lar.
Konuda sizin yorumlarınızı okudum, siz sadece tutumlu bir insansınız ve eşinizle de mali anlamda uyumlusunuz. Ama mesela bu ay fuzuli bir harcama yapsanız eşiniz muhtemelen bişey demez, sefan olsun hakkın der. Özgürlük savunuculuğu demeyin, siz yaşamıyor olabilirsiniz ama çok erkek var eşine ekonomik şiddet uygulayan. Örneğin ben istemeyi seven bir insan değilim, aldığım bir iki parça şeye de laf edilse gurur yapar çok kırılırdım.

Konuya girip cikip parfum sikan bir ben miyim,
Konu sahibi bizi de batiracaksin :KK70:

Konuya yorumum, kendine parfum almadigi icin esinize kucuk bir siseye 150 tl vermek cok gelmis olabilir
Soyle bir magazasina goturseniz fiyatlari gosterseniz sorun cozulur.
Aynen öyle yapacağım 😁 kendisi bilmediği için ona lüzumsuz ve cok geldi

Konuda sizin yorumlarınızı okudum, siz sadece tutumlu bir insansınız ve eşinizle de mali anlamda uyumlusunuz. Ama mesela bu ay fuzuli bir harcama yapsanız eşiniz muhtemelen bişey demez, sefan olsun hakkın der. Özgürlük savunuculuğu demeyin, siz yaşamıyor olabilirsiniz ama çok erkek var eşine ekonomik şiddet uygulayan. Örneğin ben istemeyi seven bir insan değilim, aldığım bir iki parça şeye de laf edilse gurur yapar çok kırılırdım.
Bende yıllarca kendı ayakları uzerınde duran bekarken bile calısırken eve erzak alan bi kadındım. evlendigim süredede yeri geldi AYNILARINI YAPTIM . bende olmadı eşim yaptıı. Çok iyi maddi imkanımızda oldu sefaleti de yaşadıkk. 600 tlye dogum gunu yediyesi olarakgözlük aldı eşim teşekkür etmem gerekirken tartıstım :D neden bunu yaptın diye. kulaklık aldı 90 tlye kızdım kızmaktan teşekkür etmeyi unutmsuum. Çünkü sefilliğide yaşadım ve ben zor sartlar altında ev geçindirmeğe ugraştgımiçin o paranın nasıl kazanıldıgını blrim. Zoruma gidiyor. ben eşime kızdıgımda sana alıyorum diyebenımle kavga edebilirdi. Ama haklısın dedi ben kalıte seviyorum oyuzden iyi bişe olsun istedim dedi. ama trip atmadı .
Anlatmak istediğim buydu. Eğer eşim bana fazla harcama yaptıgımı ima etse onunla tartışmak yerinee '' oohh yicemsen calıs ben yicem '' diye naralar atmak yerine haklısın dikkat ederim derim. Ben çalışırken de o calısırken dee. Ben onun çalışıp getirdigi paranın bile hesabını sorarım. Evlilikte bir taraf fazla harcama yapıyosa digertaraf bunu kontrol etmeyi bilmeliii . benim evlililğimmde kontrol eden taraf benimm. Bir kadın olarakbununla gurur duyuyorumm.
harcalamara ortakkarAr verırız . Çünkü benim evin idaresiyleilgili hesaplamalarımaçok güvenir. ,

ŞAYET ONUNLA INATLAşıp 1 alacagma 3 alsam ben bu evlliği 2. senemde bitirirdim manevi anlamda . Evlilik bazen susmayı gerektirir. bazen dengelemeyi. Yeri gelir çok konusurum . o sustugu içindir. o cok konusuyo sa ben susarım o cok harcadıysa ben az harcarım . o az harcadıysa ben cook. Denge önemli.

Bana bir parfüme 150 lira çok geldi kusura bakmayın ister benim kazancım olsun ister eşimin kazancı ben vermem işin açıkçası para gerçekten kolay kazanılmıyor daha uyguna doldurma parfümler var piyasa da
Kişisel tercih meselesi ben o paradan daha fazlasını cildime harcıyorum sonuçta cilt sağlığı daha önemli diye düşündüğüm için kremiydi serumuydu onu üçe katlıyor ama olsun diyorum parfüme ya da diğer kozmetik ürünleri için harcanan para bana boşa masraf gibi geliyor ama yine diyorum sizin tercihiniz böyle söz duymamak içinde çalışmanız ayaklarınızın üstünde durmanız en doğru karar olur

çakma parfüme 150 tl çok fazla. anladığım kadarıyla eşiniz de çakma diye bunca tantana yapmış ve haklı.
ayrıca kişisel bakıma bunca önem veren birinin gidip sağlıksız parfümü seçmesi de bana göre ironik.
doğal yollarla parfümünüzü kendiniz yapabilirsiniz ayrıca, bir çok sağlıklı yaşam fenomeni bunları paylaşıyor.
aynı paraya çok daha fazla parfüm elde edersiniz üstelik.

bir de iyi kazanmaktan kasıt nedir ? 4bin civarı ise geliri misal 2 kişi için ucu ucuna bir rakamdır. çift haneli değilse gelir bugünün koşullarında kimsenin kazancı iyi değil bence.

çakma parfüme 150 tl çok fazla. anladığım kadarıyla eşiniz de çakma diye bunca tantana yapmış ve haklı.
ayrıca kişisel bakıma bunca önem veren birinin gidip sağlıksız parfümü seçmesi de bana göre ironik.
doğal yollarla parfümünüzü kendiniz yapabilirsiniz ayrıca, bir çok sağlıklı yaşam fenomeni bunları paylaşıyor.
aynı paraya çok daha fazla parfüm elde edersiniz üstelik.

bir de iyi kazanmaktan kasıt nedir ? 4bin civarı ise geliri misal 2 kişi için ucu ucuna bir rakamdır. çift haneli değilse gelir bugünün koşullarında kimsenin kazancı iyi değil bence.
Konu sahibinin eşi genel olarak hep böyleymiş. Cimriymiş yani.

Aylık kazançları 10 bin miş.

Konu sahibinin eşi genel olarak hep böyleymiş. Cimriymiş yani.

Aylık kazançları 10 bin miş.

o zamanda giderlerini sorarım önce..
mesela kira / kredi gideri var mı ve ne kadar ? 5000 tl kiralık evde var, o zaman kalan 5bin için adam çok buluyor olabilir.

adamın yapısı cimriyse zaten ona yapacak bişey yok, adam istemedikçe değişmez.

Bı yorum yaptım ne linç yedim be,fuze ataydiniz. Üslup hiç hoşuma gitmedi lakin açıklama yapayım,adam eve zor yeten gariban biri canlandı gözümde,maaş 10 binmiş sonra ogrendim. Bir de ne olursa olsun çalışan,çalışmayan erkek,kadın ne alınacaksa danisilmasi gerektiğini savunuyorum efenim. Kafaya buyrukluk bana göre degil,sizin anlatmaya calistiginiz olay hiç bana göre degil hakkı değil mi falan,saçlarımı boyatacam yüklü bir miktara(bize göre) çalışmıyorum,söyledim. Renk konusunda konstuk oldu bitti.

Her olur olmaz konuda da "uslup " derdine düsenlere ne diyecegimi bilemiyorum.

Sanki sinkafları yardırmışız gibi.

Kusura bakmayın 2. Elizabet' in saray dertleri forumu değil burası.

Eşinin her harcamana boyle karışması kötü ama çakma parfume 150tl vermezdim laf ediyorsa bari orjinal alsaydinda oyle konuşsaydı

Back
X