ne bende seni güzel hatun sanıyordum:dilcikar:,,dimekkii ihtiyaç varki kuaföre gideceksin...:jeyyar:pazar gunu cayimiz var kizlar subemizin :jeyyar:
ev sahibiyim sengözlerimebaksanab
cok sIK ve guzel olmam lazim :jeyyar:
cumartesi gunu kuafordeyim anlayacaginiz ...kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar arkadaşlar...........
ben bu günlerde uğruyamıyorum pek emrem diş çıkarıyor buğramda 1 haftaya kadarda o çıkarır.
beni affedin kızlar...............
ne bende seni güzel hatun sanıyordum:dilcikar:,,dimekkii ihtiyaç varki kuaföre gideceksin...:jeyyar:
şişşt misafir ne bakıyon gizli gizli,ben adamı yakalarım böyle.
klava: klava:
zepp hayırdır kuzum bu gün yoksun:1hug:...iyimisin,, teldende aradım düşmedi,,senağlama
herkeşe iyi akşamlar bende fazla kk giremiyorum malum hazırlıklar bugün biletlerimizi ayırttıksenağlama çocuklarla beraber 9 nisanda gidiyok ben gitmek istemiyorum yaaa :1no2:zeppp napacam sen neler yaptın tecrübe konuş bakalım samsunda ev öyle duruyor temizlenecek 2 ay sonrada şarka gidilecek tavsiyelerini bekliyoruminsanoğlu ne tuhaf buraya geldiğimde ağlamıştımsenağlama ben burda nasıl yaşıycam demiştim şimdide gitmek istemiyorum kafam karışık yardımmmmmmmm:Saruboceq::çok üzgünüm:
selam kızlar,,az önce kursadan celdum,,
yemeğimi ateşe koydum,,cokacimcoook
zepp demekki öyle ayrıntılar blog'da :jeyyar:
şişşt zepp bu fıkra bu saat'de konurmu. bida gece yarısı koy..daha çok ilginç olur ganımca,,:roflol:
Günaydın arkadaşlar,Zepp bloğundaki resimleri bende gördüm,Allah yavruşlarımıza hayırlı ömürler versin.
slmlar hatunlar nasılsınız kimler var bakıyım
selam şekerler, a.s.misafirlerim vardı giremedim o sebepten...
troya, demekki biletleriniz alındı,,hayırlısı olsun,alışırsın ablacım.. :teselli:
Mutlaka ,yaşadığın ortamı özlüceksin belki, birdaha hiç göremeyeceksin kim bilir..
yaşadığın güzel günleri düşünürsün artık,,yeterki canınız sağolsun..
Hem memleketimize geliyon bundan daha güzeli varmı,,, get elin memleketini ne özliyeciiin.içi batsın..
zepp ne ayıp karikatür o öyle...ben sana demedimmmi gündüz vakti koyma böle şeyleri diye..:mymeka:
:jeyyar:ama begendin de mi :roflol:
eşimin objektifinden Çin..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5696781&posted=1#post5696781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?