(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pazar gunu cayimiz var kizlar subemizin :jeyyar:
ev sahibiyim sengözlerimebaksanab
cok sIK ve guzel olmam lazim :jeyyar:
cumartesi gunu kuafordeyim anlayacaginiz ...kaydirigubbakcemile2
ne bende seni güzel hatun sanıyordum:dilcikar:,,dimekkii ihtiyaç varki kuaföre gideceksin...:jeyyar:
iyi akşamlar arkadaşlar...........
ben bu günlerde uğruyamıyorum pek emrem diş çıkarıyor buğramda 1 haftaya kadarda o çıkarır.
beni affedin kızlar...............

gulan geçmiş olsun..a.s.

şişşt misafir ne bakıyon gizli gizli,ben adamı yakalarım böyle.

klava:klava:
zepp hayırdır kuzum bu gün yoksun:1hug:...iyimisin,, teldende aradım düşmedi,,senağlama

herkeşe iyi akşamlar bende fazla kk giremiyorum malum hazırlıklar bugün biletlerimizi ayırttıksenağlama çocuklarla beraber 9 nisanda gidiyok ben gitmek istemiyorum yaaa :1no2:zeppp napacam sen neler yaptın tecrübe konuş bakalım samsunda ev öyle duruyor temizlenecek 2 ay sonrada şarka gidilecek tavsiyelerini bekliyorum insanoğlu ne tuhaf buraya geldiğimde ağlamıştımsenağlama ben burda nasıl yaşıycam demiştim şimdide gitmek istemiyorum kafam karışık yardımmmmmmmm:Saruboceq::çok üzgünüm:

ne bende seni güzel hatun sanıyordum:dilcikar:,,dimekkii ihtiyaç varki kuaföre gideceksin...:jeyyar:

:mymeka::dilcikar:hic de degil ben en guzel olmak istiyorum da ondan kaydirigubbakcemile2

şişşt misafir ne bakıyon gizli gizli,ben adamı yakalarım böyle.

klava:klava:
zepp hayırdır kuzum bu gün yoksun:1hug:...iyimisin,, teldende aradım düşmedi,,senağlama

geldim ...

:teselli:taviseye mi ben hala depresyonu atlatmis sayilmam tamamiyle ;hazir ol kesin depresyona gireceksin delikafadulden

Allah kolaylik versin canim ...:teselli:napalim basa gelen cekilir delikafadulden

kaydirigubbakcemile3cicegim fotolari nasil goremedin lülülülülülüsenin pc antika kanimca kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
herkes goruyor:jeyyar:

Günaydın arkadaşlar,Zepp bloğundaki resimleri bende gördüm,Allah yavruşlarımıza hayırlı ömürler versin.

selam şekerler, a.s.misafirlerim vardı giremedim o sebepten...
troya, demekki biletleriniz alındı,,hayırlısı olsun,alışırsın ablacım.. :teselli:
Mutlaka ,yaşadığın ortamı özlüceksin belki, birdaha hiç göremeyeceksin kim bilir..
yaşadığın güzel günleri düşünürsün artık,,yeterki canınız sağolsun..
Hem memleketimize geliyon bundan daha güzeli varmı,,, get elin memleketini ne özliyeciiin.içi batsın..

zepp ne ayıp karikatür o öyle...ben sana demedimmmi gündüz vakti koyma böle şeyleri diye..:mymeka:

:jeyyar:ama begendin de mi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…