(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin arkadaslar ;uykusuzum:bbo:
Deniz gece ateslendi hic uyumadik ...

selim den gecti sanirim yine hasta kuzum : (
nedir bu cektikleri yavrularimin : (
Esim dun gece 02:00 de geldi 05:00 de geri gitti:bbo:
bugun goremem sanirim

bu gece bende uyamadım malesef asırı bir baş ağrısı nede ışığa bakabiliyorum ne dışarı cıka biliyorum doktor miğren tehşisi koydu diazem iğne yaptılar ama dayanamıyorum simdi :çok üzgünüm:

gunaydin arkadaslar ;uykusuzum:bbo:
Deniz gece ateslendi hic uyumadik ...

selim den gecti sanirim yine hasta kuzum : (
nedir bu cektikleri yavrularimin : (
Esim dun gece 02:00 de geldi 05:00 de geri gitti:bbo:
bugun goremem sanirim

zepp,geçmiş olsun...a.s.arada bir sokağa çıkart,sokağın havasını alsın çocuk..:ecrin_bebek:

janet noldu kuzum,daha önce varmıydı migren..amanın dikkat et.çok geçmiş olsun..

sabahdan gittik oyumuzu kullanık.
şimdide eşim oğlumu otogara götürdü,,ufaklıkta gitti,yarın okullar tatil,, yarın akşama gelir..
aşkitomla bu gün yalnızız.kesin yine bir birimizi yeriz...:mymeka:

zepp,geçmiş olsun...a.s.arada bir sokağa çıkart,sokağın havasını alsın çocuk..:ecrin_bebek:

ondan mi oluyor bee:mymeka: belki cocuk dis cikariyor :mymeka:

sabahdan gittik oyumuzu kullanık.
şimdide eşim oğlumu otogara götürdü,,ufaklıkta gitti,yarın okullar tatil,, yarın akşama gelir..
aşkitomla bu gün yalnızız.kesin yine bir birimizi yeriz...:mymeka:

:jeyyar: hic inanmam

cicegim sifreli konusmam lazim : )
sana bir iki numune gondersem fikrini soyler misin yine :jeyyar:anladin seni onu ...

janet bak senin için ne buldum..bir dene istersen belki işine yarar..

Migren: Bir tasın içerisine eşit miktarda su ve elma sirkesi koyup kaynatın. Daha sonra altını kısarak yüzünüzü buhara tuttun. Bu şekilde 3 dakika kadar soluk almanız migren ağrılarının yok olmasını sağlayacaktır.

Sinizüt içinde var mı formülün cnm :çok üzgünüm:
ölüyorum günlerdir ağrıdan:çok üzgünüm:

Sinizüt içinde var mı formülün cnm :çok üzgünüm:
ölüyorum günlerdir ağrıdan:çok üzgünüm:

aslında bişi var ama .sakın yapma derim..en doğrusu dr gitmen.
sirkeyi ben avcuma koyup birden burundan genzime çekmiştim..ama o gün öldüm resmen.. tüm organlarım yandı ..çok tehlikeli olabilir..
yine söylüyorum dr git..Allah şifa versin..

yok ayol o dediğini yapsam ölürüm kesin cnm:roflol:
doktora gitmek en iyiside vakit yok malesef..bana vermişti bi ilaç doktor ağrı kesici ve canavar gibiydi vala , 10 dk da kendime geliyodum..baya oldu almayalı ilacın adını vs herbişini unuttum malesef..şşimdi görsen halimi başımı bağladım sıkı sıkı deliler gibi ordan oraya dolanıyım evin içinde..laelaelaelaelae

Selam yeni misin ?
polis esi misin ?CADIARZU

selam :)))
yeni değilim aslında..pek karşılaşmadık sanırım..
funda ben memnun olduma.s.

sağlık karnende ilacın adını yazar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…