gel sarilayim sana soyle de oyle gideyim :jeyyar:
ni dimek ni dimek...tabi tatlım git..
dinlen bende gideyim...
çok öpüyorum seni,,iyi geceler...Şeniz
iyi geceler :a015:...ruyanda beni gor :1rolleyes::roflol:
zepp,geçmiş olsun...a.s.arada bir sokağa çıkart,sokağın havasını alsın çocuk..:ecrin_bebek:gunaydin arkadaslar ;uykusuzum:bbo:
Deniz gece ateslendi hic uyumadik ...
selim den gecti sanirim yine hasta kuzum : (
nedir bu cektikleri yavrularimin : (
Esim dun gece 02:00 de geldi 05:00 de geri gitti:bbo:
bugun goremem sanirim
bu gece bende uyamadım malesef asırı bir baş ağrısı nede ışığa bakabiliyorum ne dışarı cıka biliyorum doktor miğren tehşisi koydu diazem iğne yaptılar ama dayanamıyorum simdi :çok üzgünüm:
zepp,geçmiş olsun...a.s.arada bir sokağa çıkart,sokağın havasını alsın çocuk..:ecrin_bebek:
sabahdan gittik oyumuzu kullanık.
şimdide eşim oğlumu otogara götürdü,,ufaklıkta gitti,yarın okullar tatil,, yarın akşama gelir..
aşkitomla bu gün yalnızız.kesin yine bir birimizi yeriz...:mymeka:
bu gece bende uyamadım malesef asırı bir baş ağrısı nede ışığa bakabiliyorum ne dışarı cıka biliyorum doktor miğren tehşisi koydu diazem iğne yaptılar ama dayanamıyorum simdi :çok üzgünüm:
cicegim sifreli konusmam lazim : )
sana bir iki numune gondersem fikrini soyler misin yine :jeyyar:anladin seni onu ...
janet bak senin için ne buldum..bir dene istersen belki işine yarar..
Migren: Bir tasın içerisine eşit miktarda su ve elma sirkesi koyup kaynatın. Daha sonra altını kısarak yüzünüzü buhara tuttun. Bu şekilde 3 dakika kadar soluk almanız migren ağrılarının yok olmasını sağlayacaktır.
Sinizüt içinde var mı formülün cnm :çok üzgünüm:
ölüyorum günlerdir ağrıdan:çok üzgünüm:
bakim tatlım öncelikle hoş geldin..a.s.
Sinizüt içinde var mı formülün cnm :çok üzgünüm:
ölüyorum günlerdir ağrıdan:çok üzgünüm:
hoşbulduk tatlım Şeniz:asigim:
aslında bişi var ama .sakın yapma derim..en doğrusu dr gitmen.
sirkeyi ben avcuma koyup birden burundan genzime çekmiştim..ama o gün öldüm resmen.. tüm organlarım yandı ..çok tehlikeli olabilir..
yine söylüyorum dr git..Allah şifa versin..
Selam yeni misin ?
polis esi misin ?CADIARZU
yok ayol o dediğini yapsam ölürüm kesin cnm:roflol:
doktora gitmek en iyiside vakit yok malesef..bana vermişti bi ilaç doktor ağrı kesici ve canavar gibiydi vala , 10 dk da kendime geliyodum..baya oldu almayalı ilacın adını vs herbişini unuttum malesef..şşimdi görsen halimi başımı bağladım sıkı sıkı deliler gibi ordan oraya dolanıyım evin içinde..laelaelaelaelae
.
selam :)))
yeni değilim aslında..pek karşılaşmadık sanırım..
funda ben memnun olduma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?