(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çekmeceye bak, yada konsulun üzerine..:roflol:

:roflol::roflol:
büyük ihtimalle çantalardan birinin içinde ama hangisi bulmak için tek tek bakmak lazım hepsine onla ugrasıcak enerjiim yok şu an..
agrım yokken aklıma bıle gelmıyodu ihtiyacım yok ya hani ..
yumurta kapıya dayanmadan çalışmıyo kafam :mymeka:

hep öyle olur..:roflol::roflol:yinede çok geçmiş olsun sana ,
ben çıktım kızlarrrrrrrrrrr:a015:

ah canım nedesen yapacak haldeyim simdi
önce miğrenim filan yoktu birden oldu stres sinir hersey tetiklermiş bendede hersey mevcut allaha sükür
şu anda bilgasayara bile bakamıyorum o kadar cokki ağrım banada verdi miğren ilacları ama deneyeceğim bir iki gün insallah ğecer cok kötüyüm cünki alakan icinde ayrıca teşekkür öptüm

janet,hayatımız stres olmuş.
ne olursun dikkat et..arkadaşlarımda migren hastlığı olan var.. ne çektiklerini biliyorum,aman ha..ilaçlarını mutlaka düzenli al..şifalar canım...a.s.

Tünaydın arkadaşlar bende şu yeni saate bir türlü alışamadım ya,bebeler 10 da kalktı normalde 8 de kalkan çocuklar uykucu olup çıktılar başıma.

Tünaydın arkadaşlar bende şu yeni saate bir türlü alışamadım ya,bebeler 10 da kalktı normalde 8 de kalkan çocuklar uykucu olup çıktılar başıma.

Bende de canim durumlar benzer delikafadulden
Dun Deniz 'i saat 22:00 uyuttum dusun artik delikafadulden

ee pes yani kimse ugramamis :mymeka:
yarin cayimiz var aradilar ...
Deniz'i de alip gidecegim kermes icin hazirlik yapilacak hediyeler paketlenecek yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…